de chefdejoaca » 23 Feb 2010, 10:07
nu stiu cum sa explic.
giovani esti cam depasit de situatie. sincer.
a avea previziuni, presentimente, e un lucru vechi de cand lumea.
se fac cursuri, iar anumite agentii de spionaj au facut publice faptul ca si-au antrenat oamenii si pentru clarviziune.
tu confunzi vrajitoria si bascalia, cu altceva.
mult timp m-am consumat de ce nu (toata) informatia e la liber. de ce anumiti oameni au acces la ea, de ce trebuie sa treaca niste teste (initieri).
acum am raspunsul: pentru ca nu toti sunt pregatiti si nu toti inteleg.
a avea clarviziune inseamna a vedea in timp si spatiu. iar eu am avut sansa sa cunosc astfel de oameni. nu sarlatani.
clarviziune,presentimente, previzuni au avut si sfinti sau calugari. asta cu mama omida e deplasata rau.
ei nu vad doar strict fizic, asa cum vedem noi, aici e masina, aici e masa si atat.
ca sa vezi, sa simti lucruri mai "fine" trebuie sa nu fi axat strict pe material.
nimic nu este intamplator.
mai greu este sa explici lucruri pe un forum, decat fata in fata. trebuie doar sa fi dispus sa intelegi. nu este greu.
ideea cu clarviziunea, cu presentimentele, este ca toti suntem interconectati, ca avem acces la aceeasi "baza de date", dar fiecare dupa nivelul nostru de evolutie.
nu compari un alcoolic cu un pustnic, nu?
daca nu ii spuneti Dzeu, poate preferati o entitate superioara, sau energie.
iar ideea in toate religille e de iertare, iubire, intelegere (a ta si a celorlalti) si de iesire din cercul vietii (realizabila prin mantuire sau iluminare).
daca cititi un pic, o sa vedeti ca si dacii aveau o intelegere profunda a divinitatii.