$1 scrie:$2u stiu cum sa explic.
giovani esti cam depasit de situatie. sincer.
Pai pe ce te bazezi cand afirmi asta?Cand faci o afirmatie despre o persoana,trebuie sa ai o baza solida,sa ai argumente,sau sa fii cel putin profesor doctor universitar in psihologie,psihiatrei sau judecator(dar aici nu suntem la proces)...iar tu nu esti decat o simpla fata...deci cine iti da acest drept sa cataloghezi oameni???.
Eu ce vina am ca toti de pe aici vorbesc la prezent ca exista Dumnezeu,Isus,viata de apoi bla,bla...si nimeni nu poate dovedi nimic,toata lumea da exemple din nu stiu ce carti si manuale si alte scrieri care de fapt nu sunt altceva decat "simple carti"scrise de anumiti oameni pentru a putea controla omenirea,dar nu e nimic concret,nexam dovada.Pai atunci de ce se ascunde Dumnezeu si nimeni nu il vede dar majoritatea cred in el.Daca intradevar exista,nu ar fi normal ca sa se arate lumii si credinciosilor,si pana la urma de ce ar face diferente daca ne iubeste pe toti,si necredinciosilor ar trebui sa se arate,nu-i normal asa?.Si unde locuieste Dumnezeu,cum de nu a gasit nimeni locuinta lui,sau poate o fi pe o alta planeta?,iar nicio dovada...a avea clarviziune inseamna a vedea in timp si spatiu. iar eu am avut sansa sa cunosc astfel de oameni. nu sarlatani.
Cum ai facut deosebirea intre ei?,cum ai stiut care e sarlatanul,dupa ce ti-ai dat seama?,sau l-ai crezut pe cunant!ideea cu clarviziunea, cu presentimentele, este ca toti suntem interconectati, ca avem acces la aceeasi "baza de date", dar fiecare dupa nivelul nostru de evolutie.
Daca imi permiti,tu crezi ca esti o fiinta evoluata?,ai acces la aceasta baza de date?daca nu ii spuneti Dzeu, poate preferati o entitate superioara, sau energie.
Nu se poate da un nume la ceva ce nu exista...sau da
Hai ca as intelege daca s-ar vorbi la trecut,ca a existat Isus,ca a facut si a dres,dar cum de se vorbeste la prezent ca si cum ar trai si nu l-a vazut nimeni?,pai la cata tehnologie e acum,chiar asa nu il descoperea nimeni?,nici un satelit nimic...
Cum se poate oare invia din morti,si mai ales cum se poate inalta la cer cineva...?
Cred ca daca as trimite o cerere la "distrugatorii de mituri" sigur ar distruge "mitul" cu Dumnezeu,Isus,ingeri,viata de apoi si alte S.F.-uri.
Pai nici nu ma mira ca multi cred in asa ceva,odata ce se uita la filme S.F. si incep sa creada ca ce vad acolo poate fi real,nimic nu ma mai mira.
Si una peste alta,nu am fost si nu o sa fiu slujitorul religiei ca nu imi plateste facturile,ratele,salariul si toate cele religia,ci eu tre sa muncesc pentru a putea supravitui.Nu traieste nimeni daca se roaga doar si nu mananca si bea apa,deci nici macar de foame si sete nu tine...asa ca ce rost are!