de Flaful » 07 Noi 2010, 21:20
Sa va explic din proprie experienta ce insemna cauciucuri de iarna.
Iarna trecuta umblam cu gume de vara care mai erau si tocite pana la martorul de uzura, si stiam ca trebuie sa-mi iau de iarna. Buuun, toate bune am plecat la facultate si cu treburi, foarte cald afara nici frig, nici nimic. Pai nu zici neicule ca seara cand sa plec pe la ora 20 era zapada de-si faceau copii oameni de zapada. In fine trebuia sa ajung acasa...foarte atent am mers cu morcovul bagat cu tot cu iepure pe unde nici nu te astepti, in coloana de masini in care ma aflam s-a bagat unu cu scoala in fata mea, a pus frana, am tras in stanga (noroc ca era sens unic cu 2 benzi, ca altfel poate acuma nu mai eram aici sa va povestesc), am vazut taximetristu din spatele meu, am stiu ca ne ciocnim, dar alta solutie nu mai aveam, caci in fata mea dupa cel cu scoala era trecere de pietoni, si carevasazica de asta a pus frana maestrul. Am avut cel mai mare noroc pentru ca nu s-a intamplat nimic..cred ca ne-am lovit roata in roata sau ceva de genu, el nu avea nimic, eu un pic infundat pragul. Am scapat ca prin urechile acului.
Daca aveam cauciucuri de iarna pur si simplu apasam pedala de frana si ma opream la timp just like that , cat de simplu ar fi fost.
Concluzie TREBUIE CAUCIUCURI DE IARNA PE TIMP DE IARNA! si aici s-a incheiat orice discutie...sunt singurele care va tin pe sosea, in rest nu mai conteaza nimic
Acum am Dunlop noi de vara si astept un baiat de pe forum sa-mi aduca la 60 de euro second de iarna
Numa' bine!