Mai
edy tati,acum nu vreau sa te superi pe mine ca am sa fiu putin rautacios,dar cand eu am inceput instalatiile sanitare(asta se intampla pe la 6-7 ani,avand tatal instalator),si cand am montat prima centrala termica acum mai bine de 9 ani...nu stiu tu ce faceai atunci,dar cred ca avioane de hartie

...esti prea mic ca sa imi poti da vreo schema pe care eu sa nu o fi facut pana acum

...dar mai stii,vorba nashului meu...
Ce imi arati tu cu pufferul ala e prea simplu,am montat altele muult mai complicate,si unele la institutii de stat,cum ar fi un spital din "orasul" lui geoana.
Uite o lucrare din a 12-2010..solar,cazan lemne,puffer 1500litri,incalzire pardoseala...toate legate si functionale perfect,la un particular:

Am multe lucrari realizate de-a lungul anilor,si nu am stat sa le pozez pe fiecare in parte,mai mult din lipsa de timp si aparat mai deocheat asa,iar legaturile electrice le fac eu singur,si mai rar s-a intamplat sa nu reusesc si sa apelez la tehnician.
Lumea e saraca,nu au toti bani pentru aceste investitii si din cauza asta montez mai rar sisteme cu puffer si alti draci,dar asta nu inseamana ca nu stiu cu ce se mananca sau cum se monteaza...si recunosc ca la fiecare lucrare mai invat cate ceva,lucrand mult imi vin si idei,si le pun in practica,uneori imi da cu radical,alteori imi da mai bine ca la teoria din carte,nu stiu daca ma intelegi.
Ma bucur pentru tine ca faci acele cursuri,dar eu aici am alta metoda,avem doi ingineri la firma care fac specializare lunar la Bucuresti sau Tg.Jiu la Bosch si Ariston,si eu "fur" de la ei

,ca nu am timp pentru cursuri sau specializari,le fac din mers cum se zice,doar o data am dat un examen pentru iscir si mi-a prins bine,ca am tocit cartea atunci,dar acum ma pregatesc pentru licenta la facultate,deja intru in ultimul an