$1 scrie:$2mauru007: si daca, sa zicem, ai avea un copil de 6 luni care doarme 16 ore din 24, ce-ai face ?
Alen, scuza-ma te rog, dar eu cand as putea sa imi fac lucrarile in apartament, peste vreo 4-5 ani cand mai creste copilul? Si intre timp mai face un vecin un copil, mai astept vreo 4-5 ani si tot asa.
Chestia e ca multi nu accepta ca traim "la comun" , nu suntem toti la fel de civilizati, suntem diferiti, nu toti pot fi ca noi. Multi nu stim sa fim concilianti, sa incercam sa il intelegem si pe cel care face zgomot (nu vorbesc aici de cazurile gen muzica la maxim, turat motoare fara rost in parcari sau aiurea..). Eu am trecut prin asa ceva. Stiti voi oare cat de greu e sa gasesti meseriasi sa-ti faca ceva in casa? Stiti ca nu poti de cele mai multe ori sa le impui ceva ca pleaca si te lasa cu ochii in soare? Stiti ce inseamna sa stai fara geamuri la casa o saptamana si sa te sune firma la care ai facut termopanele la ora 9 seara sa-ti zica peste o juma de ora va trimit geamurile, nu sunteti acasa, venim peste vreo 3-4 zile. De ce pe oamenii astia nu ii intelege nimeni ca fac zgomot la ore nepotrivite?
Dau un exemplu. Cand m-am mutat instalatia sanitara in ghena, la baie, era varza, vecinii de jos au avut probleme cu fostul proprietar, ii inunda mereu. Am adus un instalator care mi-a zis ca trebuiesc schimbate tevile, erau mancate de rugina, sparte, etc. Problema a fost ca trebuia sparta ghena care era din beton. Meseriasii care i-am avut, nu aveau scule pt operatiuni de genul asta, au zis ca sparg ghena cu barosul si spitul si dureaza vreo trei zile, cu bubuituri si tot tacamul. Norocul meu a fost cu un prieten care mi-a zis ca aduce el o masinarie de-aia mare si o sparge in doua ore, dar nu poate sa aduca masinaria decat duminica. Acum va intreb, ce ati fi facut in locul meu? Ati fi facut galagie 3 zile continuu sau doua ore duminica?
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-
Thunder Tiger MTA-4-
Losi XXL2