Mi-a venit din spate tare, s-a postat in retrovizoarea mea si statea prea aproape de mine, astepta sa ma depaseasca insa imi era clar ca ar fi intrat prost in depasire(pt prea putea sa vada dupa curbe in fatza) si atunci am zis ca e momentul sa "ma rad".
Era drumul la vale(veneam de la Dambovicioara spre Moeciu-Bran), si am marit viteza in curbe(franam mai tarziu, foloseam mult frana de motor). De cate ori ajungeam in curba ajungea el in spate destul de serios, si cand dadea de loc sa o calce ajungea langa mine insa prea tarziu pentru a ma mai depasi(nici eu nu mergeam prea usor in linia aia dreapta desi am vrut sa vad daca imi pot bate joc de el fara sa depasesc 3000 de ture...ajungeam la cel mult 3500 cand o calcam ca sa ies din curba, sa ma inscriu frumos). Iar cand omul chiar forta nota si mergea cu ea la blana(se vedea dupa cum accelereaza) mai faceam cateva curbe la modul tot ce puteam sa scot de la ea in conditii de siguranta si fara sa scartaie pe curbe(iar ea poate mult, e lata, joasa, cauciucurile sunt de 185 dar ofera tractiune suficienta), o calcam dupa jumatatea curbei din turatie la blana si iese chair foarte frumos, frana de motor folosita des, a fost o nebunie, iar pe linia dreapta o calcam pana ajungeam pe la 140, iar cand se termina setul de 4-5 curbe omul era departe de tot....a fost distractie multa :icon_lol:
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982