Da Isotech_ro, primul e primata, al doilea e imbecil rau. Diferenta este ca primul nu a iesit pe camion si nici nu s-a oprit in stalp. Intotdeauna exista si circumstante atenuante. Am vazut multi "tir-isti" pe autostrada si foarte multi au preocupari diverse si ciudate, si totusi inca nu am vazut la stiri accidente cu camioane pe autostrada/autostrazi in europa. Si nu erau romani, erau belgieni, nemti, olandezi, etc.
Poate ca la noi in tara sunt si trec camioanele peste oameni si peste masini, dar la noi politia isi face datoria? Adu-mi te rog cateva dovezi ca soferii de camion, care plimba Coca-Cola si Bergenbier-ul de colo - colo circula dupa program. Iti spun eu ca nu prea vei gasi, pleaca de Cluj pana la Bucuresti si conduc cate 8-9 ore fara pauze si fara timpi de odihna, mare parte din vina purtand si angajatorii care ii alearga de le sar doagele (apropo de rotite).
Nu tin mortis sa ii iau apararea, insa va vad asa de inversunati... incat sunteti in stare sa il puneti la zid si impreuna cu el puneti toata categoria din sfera ocupatiei lui. Intre mazilirea astuia si exterminarea evreilor nu vad nici o diferenta, ambele au la baza acelasi tipar.
Legal nu vad cum ar putea fi sanctionat, decat cu o pedeapsa similara folosirii telefonului mobil fara dispozitve de tip maini libere, adica a avut alte preocupari de natura sa ii distraga atentia de la condusul masinii, care in fond este una dintre cele mai slabe sanctiuni, in consecinta nici fapta nu poate fi considerata de o gravitate asa mare. In plus organele de control (politia), sunt legate de maini, ei nu pot face nimic fara un ordin judecatoresc...

(asta am auzit-o azi si nu are nici o legatura cu maimutoiul nostru). Ia sa va vad care il dati in judecata pe maimutoi, sa zicem pentru simplul motiv ca miscarile lui lascive v-au provocat greata.
In concluzie, nu va mai umpleti capul cu prostii, mai bine incercati ceva creativ si educational sau si mai bine folositor. Este bine cunoscut faptul ca in timp te transformi in ceva similar cu ceeace iti umpli capul. Asa ca nu va mai uitati la maimute pentru ca vom ajunge o gradina zoologica universala!
Informativ:
1.Limitarea de la viteza nu se poate opri asa pocnind din degete.
2.In vest politia chiar isi face datoria, soferii sunt obligati sa prezinte pentru 7 zile inapoi, diagramele, pe care se verifica timpul condus si viteza de deplasare, si amenzile nu sunt mari, sunt foarte mari pentru nereguli.