Eu insir ce-as vrea eu sa primesc si-apai vedeti voi daca se preteaza si pe alte mandrute domnite:
- faruri twin + stopuri lexus pe fond negru si fumurii (musai, sa nu se vada sticla/plasticul alba/alb deloc)
- abonament Autodoc cu reducere 10-15%

(nu stiu daca au asa ceva, dar ar trebui, la cati bani le-am lasat pana acuma)
- briceag Victor Inox care sa aiba musai forfecuta si surubelnita, ca asta de il am acuma n-are
- portofelul merge la oricine, iar gagicilor le cam place sa primeasca portofele
colorate vesel (dar nu pline de paiete si franjuri si prostii; simple, dar
colorate). Eu prefer portofelul barbatesc de piele neagra, dar restul mandrelor nu cred.
- cana de cafea/ceai personalizata (musai ceva mesaj funny, util mai ales in diminetile mai putin senine)
- breloc, breloc pt telefon, husa telefon personalizate (sau macar in
culori vesele)
- brose de fetru/filţ sau fimo/lut vopsit
- is de acord cu ceasul de mana, si eu ii duc lipsa. Si cel mai potrivit e unul cu design clasic, simplu, fara zorzoane. Dar daca ea prefera cristalele si/sau design-ul aparte, afla ce-i place anume.
- dvd-uri originale cu filmele preferate (daca-i si cu autograf de la vreun actor, eventual pe poza lui, e perfect

)
- idem si pentru albumele de muzica preferate
- figurine decorative de marmura sau ceramica (animalute dragute preferabil: iepurasi, veverite, arici, vulpi, vrabii, de-astea)
Pentru impresionare (de ziua Ei, de aniversarea voastra etc) exista urmatoarele solutii:
- Faci o inimioara de petale de trandafiri pe noptiera, cu 3/5/7 lumanari aromate albe si colorate (culori calde musai: rosu, galben, portocaliu, roz) in mijloc (aprinse, evident). Lumanarile e bine sa fie mari (ca diametru: 3/4/5/6 cm) si de inaltimi variate, nu egale. Poti schimba perdelele din dormitor in acea zi cu unele de o nuanta diferita si musai calda (iar: rosu, galben, portocaliu, roz). Daca n-ai, cumperi!

Cadoul si o felicitare sa o astepte pe pat, intr-o cutie mai mare decat cadoul, de o singura culoare (nu ambalata ca in copilarie cu hartie de ambalat cadouri plina de flori sau inimioare) si cu funda rosie (sau roz) lata, de matase (nu de plastic ieftin). Pe noptiera ta poti lasa o sticla de vin potrivit pentru servire la temperatura camerei + 2 pahare frumoase si spalate de cu seara. Cu florile o astepti la intrare

.
- Daca are masina, ii scrii 100 de biletele cu "Te iubesc", "La multi ani" etc (in functie de ocazie) si le lipesti pe masina (nu cu scotch, cumperi si tu carnetel de post-it-uri). Daca n-are masina, ii poti scrie vreo 20-50-100 de astfel de biletele (depinde cat de mare ii e poseta), eventual cu mesaje diferite ("Ce frumoasa esti azi", "Ma bucuri in fiecare zi", "Mi-e dor de tine", "Zambetul tau ma vindeca" etc) pe care sa i le strecori in geanta, impaturite, dupa ce adoarme in seara de dinainte. In cazul asta nu folosi post-it-uri. + cadou + flori
- Gateste-i 2 feluri + desert. Orice femeie e impresionata de un barbat care ii gateste, chiar daca numai uneori. Dar nu uita sa speli si vasele in care gatesti, preferabil inainte sa se intoarca ea acasa de la scoala/serviciu/whatever si musai si vasele din care mancati. N-o lasa sa te ajute cu nimic, decat daca faci vreo boacana, caz in care uita de orgoliu si accepta-i ajutorul, o sa se simta utila si apreciata. + cadou (aici merge ceva bijuterie) + flori
Barbatilor tot timpul le fac cadouri unice, dupa relatie, personalitatea persoanei vizate si dispozitia mea din momentul ala. Asa ca aici nu mai contribui cu idei

. Enjoy si have fun!
PS: in iulie e ziua mea, vreo sansa sa-mi gasesc farurile in posta??