ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Idei de cadouri pentru cei apropiati

25 Iun 2010, 08:56

depinde si de buget.

daca pe ea si pe copii i-ai rezolvat, pentru el fotbalistul ar merge un echipament ceva de la echipa favorita, sau macar un covor ce imita terenul de fotbal de pus in camera unde urmareste meciurile :) si se joaca si copii pe el, precis.

25 Iun 2010, 10:53

Are cineva asa ceva: http://www.decorix.ro/fotoliul-minge-de-fotbal.html? Sau ceva asemanator? Cat este de confortabil?

25 Iun 2010, 12:20

ce parere aveti?
dispozitiv-pentru-indreptat-caroseria.html
http://www.decorix.ro/cadouri/cadouri-p ... seria.html

25 Iun 2010, 12:48

Mie imi pare cam "de jucarie" :)

25 Iun 2010, 15:18

era si un topic despre smecheria asta ... nu stiu sa iti spun unde insa concluzia finala a fost ca e doar reclama de ea :)

26 Iun 2010, 00:57

Eu insir ce-as vrea eu sa primesc si-apai vedeti voi daca se preteaza si pe alte mandrute domnite:

- faruri twin + stopuri lexus pe fond negru si fumurii (musai, sa nu se vada sticla/plasticul alba/alb deloc)
- abonament Autodoc cu reducere 10-15% :D (nu stiu daca au asa ceva, dar ar trebui, la cati bani le-am lasat pana acuma)
- briceag Victor Inox care sa aiba musai forfecuta si surubelnita, ca asta de il am acuma n-are
- portofelul merge la oricine, iar gagicilor le cam place sa primeasca portofele colorate vesel (dar nu pline de paiete si franjuri si prostii; simple, dar colorate). Eu prefer portofelul barbatesc de piele neagra, dar restul mandrelor nu cred.
- cana de cafea/ceai personalizata (musai ceva mesaj funny, util mai ales in diminetile mai putin senine)
- breloc, breloc pt telefon, husa telefon personalizate (sau macar in culori vesele)
- brose de fetru/filţ sau fimo/lut vopsit
- is de acord cu ceasul de mana, si eu ii duc lipsa. Si cel mai potrivit e unul cu design clasic, simplu, fara zorzoane. Dar daca ea prefera cristalele si/sau design-ul aparte, afla ce-i place anume.
- dvd-uri originale cu filmele preferate (daca-i si cu autograf de la vreun actor, eventual pe poza lui, e perfect ;) )
- idem si pentru albumele de muzica preferate
- figurine decorative de marmura sau ceramica (animalute dragute preferabil: iepurasi, veverite, arici, vulpi, vrabii, de-astea)

Pentru impresionare (de ziua Ei, de aniversarea voastra etc) exista urmatoarele solutii:
- Faci o inimioara de petale de trandafiri pe noptiera, cu 3/5/7 lumanari aromate albe si colorate (culori calde musai: rosu, galben, portocaliu, roz) in mijloc (aprinse, evident). Lumanarile e bine sa fie mari (ca diametru: 3/4/5/6 cm) si de inaltimi variate, nu egale. Poti schimba perdelele din dormitor in acea zi cu unele de o nuanta diferita si musai calda (iar: rosu, galben, portocaliu, roz). Daca n-ai, cumperi! :P Cadoul si o felicitare sa o astepte pe pat, intr-o cutie mai mare decat cadoul, de o singura culoare (nu ambalata ca in copilarie cu hartie de ambalat cadouri plina de flori sau inimioare) si cu funda rosie (sau roz) lata, de matase (nu de plastic ieftin). Pe noptiera ta poti lasa o sticla de vin potrivit pentru servire la temperatura camerei + 2 pahare frumoase si spalate de cu seara. Cu florile o astepti la intrare :).
- Daca are masina, ii scrii 100 de biletele cu "Te iubesc", "La multi ani" etc (in functie de ocazie) si le lipesti pe masina (nu cu scotch, cumperi si tu carnetel de post-it-uri). Daca n-are masina, ii poti scrie vreo 20-50-100 de astfel de biletele (depinde cat de mare ii e poseta), eventual cu mesaje diferite ("Ce frumoasa esti azi", "Ma bucuri in fiecare zi", "Mi-e dor de tine", "Zambetul tau ma vindeca" etc) pe care sa i le strecori in geanta, impaturite, dupa ce adoarme in seara de dinainte. In cazul asta nu folosi post-it-uri. + cadou + flori
- Gateste-i 2 feluri + desert. Orice femeie e impresionata de un barbat care ii gateste, chiar daca numai uneori. Dar nu uita sa speli si vasele in care gatesti, preferabil inainte sa se intoarca ea acasa de la scoala/serviciu/whatever si musai si vasele din care mancati. N-o lasa sa te ajute cu nimic, decat daca faci vreo boacana, caz in care uita de orgoliu si accepta-i ajutorul, o sa se simta utila si apreciata. + cadou (aici merge ceva bijuterie) + flori

Barbatilor tot timpul le fac cadouri unice, dupa relatie, personalitatea persoanei vizate si dispozitia mea din momentul ala. Asa ca aici nu mai contribui cu idei :). Enjoy si have fun!

PS: in iulie e ziua mea, vreo sansa sa-mi gasesc farurile in posta?? ;;) 8-> O:-)

26 Iun 2010, 03:39

$1 scrie:$2u insir ce-as vrea eu sa primesc ...

PS: in iulie e ziua mea, vreo sansa sa-mi gasesc farurile in posta??

ai grija la ce-ti doresti, ca nu stii cine aude si cum anume interpreteaza

26 Iun 2010, 06:55

hd-08-nlk, esti super tare, cel mai elaborat raspuns, si mai clar sa intelegem si noi barbatii. multumim. =D>

26 Iun 2010, 07:43

Gata hd-08-nlk,s-a notat.Sa imi trimiti adresa ta,ca sa stiu unde sa trimit TIR-ul cu cadourile ce ti le doresti tu,ca nu prea esti pretentioasa.. :)) ..La multi ani! ;;)

26 Iun 2010, 19:01

De ce nu ma mir? :D
Pt EA, sunt vreo 30 de randuri. Pt el, aproape 2. Aproape. Si in care nu scrie nimic. :))

27 Iun 2010, 01:04

:)) :)) :)) :)) :))

@temir: :-s zau ca acuma ma tem pentru actualele mele faruri :D. Deci reformulez: in iulie e ziua mea, vreo sansa sa gasesc niste faruri noi tip twin negre in posta, fara a-mi fi atinse actualele faruri?? :D
@martini: sper ca v-am fost de ajutor :)
@Don G: eu n-am zis nici o secunda cum ca as vrea toate astea de ziua mea ANUL ASTA :)). Iaca pe parcurs asa ;)). Plus ca nici nu vreau toate chestiile alea musai, unele sunt doar idei care mi-ar pica bine - de le-as primi - dar pe care nu tin neaparat sa le si primesc. Deci un Mondeo MK2 break plin mi-ar ajunge, nu-mi trebuie chiar TIR :D.
@El Komandante: pai in principiu forumul asta e plin de barbati. Care nu prea stiu ce vor femeile. Nu aveti cum, in speta pentru ca de obicei nici noi nu stim ce vrem. Asa ca eu am incercat sa va ajut pe VOI in relatia (indiferent de care) cu NOI. Daca tii musai, eu pot sa fac o lista si cu ce cadouri am oferit barbatilor pana acuma cu diverse ocazii, dar nu stiu cat v-ar ajuta ideile alea :-??

27 Iun 2010, 10:15

$1 scrie:$2)) :)) :)) :)) :))

@temir: :-s zau ca acuma ma tem pentru actualele mele faruri :D. Deci reformulez: in iulie e ziua mea, vreo sansa sa gasesc niste faruri noi tip twin negre in posta, fara a-mi fi atinse actualele faruri?? :D
Exista, dar probabilitatea este extrem de scazuta, cred...

Nu aveti cum, in speta pentru ca de obicei nici noi nu stim ce vrem

Asta ar fi dupa mine fraza anului!!! =D> =D> =D>

02 Iul 2010, 21:45

Cred ca in perioada asta cel mai frumos cadou pentru orice prieten ar fi un loc de munca stabil, bine platit si pe gustul lui/ei. Dar cum astea au devenit SF, poti trece pe la librarie in sectiunea dedicata domeniului si alege orice altceva in loc. Sau un bilet castigator la Loto (sau Bingo, ca vad ca e la moda)

10 Dec 2010, 16:25

Cadou pentru prietena? Zice ceva de genu de nepretuit, i-as da eu ceva de nepretuit :)) da sa revenim, un cadou? Vreo idee sau mai multe? Are 17 ani :D

10 Dec 2010, 23:58

cu un telefon mobil mergi la sigur

12 Dec 2010, 12:45

Tocmai i-a luat al iei tata un 5230

12 Dec 2010, 19:24

Pentru fete, parerea mea, merge ceva "handmade" care sa o cuprinda fiorii, caci fetele sunt mai sentimentaliste. Ganditi-va ce le place lor sa vada tot timpul, ce le place sa aiba tot timpul, ce le place sa manance, ce le place sa poarte, ce le place sa auda, sa simta etc...

ex:
-un album foto modificat, din copilaria ei(depinde cate de bine o cunosti si ai acces la datele personale) sau din momentele frumoase petrecute impreuna cu ea;
-o prezentare gen power point legata de sarbatori;
-o poezie scrisa pentru EA (proprie si persoanal);
-etc...etc...

Iar pentru fetele mai "baietoase": o pereche de manusi de box

12 Dec 2010, 20:07

Mi-am sters o lacrima pe furis...

13 Dec 2010, 13:18

Esti fata? :))

14 Dec 2010, 14:05

Haidee maaa, inteleg ca ar fi dragut, dar poezii? E un cadou de craciun in puii mei, nu e 14 februarie, cred ca ii iau un urs din ala mare de trebuie sa il duc cu masina si aia e :D

14 Dec 2010, 15:24

$1 scrie:$2oezii? E un cadou de craciun in puii mei, nu e 14 februarie

da' pe 14 februarie ce e, cenaclu literar?

cred ca ii iau un urs din ala mare
sau un purcelus (tot asa, marisor, de sa-l duci cu masina)

14 Dec 2010, 19:28

Temir sa intelegem ca fata nu are purcel de taiat la tara :D

Sorinele eu zic sa ii iei o floare rosie,si o funtita tot rosie si sa o legi pe "cric" si dupa ca ii dai floarea ii zici ca mai ai un cadou ce se asorteaza cu floarea si trebuie sa il dai in dormitor.. :D

14 Dec 2010, 19:34

o bijuterie, fetele oricat de multe au, sigur mai gasesc loc pentru inca una!

14 Dec 2010, 21:13

Iauzi idee...nu e a mea,dar mi se pare draguta.
Daruieste-i o stea ... se poate ... costa app 200$ sa inregistrezi o stea cu numele iubitei in Registrul International + un certificat de autenticitate si o harta cu locul pe bolta cereasca unde se gaseste steaua respectiva.

Daca e mai copilaroasa merge flori,cutie bomboane,un ursulet ceva de plus...sau daca e mai coapta merge flori,cutie bomboane si o bijuterie gen bratara,lantisor cu medalion,inel...sau un catel,pisicuta(asta daca ii plac animalele si o lasa parintii cu ele in casa),un pestisor viu lolorat intr-un acvariu mic personalizat...sau cheile la un apartament,actele la o insula.. =))

14 Dec 2010, 21:23

$1 scrie:$2aruieste-i o stea ... se poate ... costa app 200$ sa inregistrezi o stea cu numele iubitei in Registrul International + un certificat de autenticitate si o harta cu locul pe bolta cereasca unde se gaseste steaua respectiva.

Asta este o pacaleala: http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... r_Registry

14 Dec 2010, 21:40

Da nene Daniel dar gestul conteaza,se emotioneaza(sa nu zic ca se uda :D )toata cand o sa vada ca e propietara unei stele.. :D..si sa vezi atunci rasplata ^^ :-"

15 Dec 2010, 14:51

Multumesc de sfaturi, vad eu, ceva o bijuterie si o sa pun si o funda pe cric, de ce nu

15 Dec 2010, 14:53

Poti sa ii dai o stea fara sa platesti nimic :D

15 Dec 2010, 16:26

daca tot a intrat toxicristi pe aici, un cadou foarte frumos de Sarbatori pentru mine ar fi cana clubford :p

16 Dec 2010, 20:33

pai tu esti "apropiat" ? :))
Răspunde