Discutii libere/forum

Motoractive sunt niste porci.....neseriosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Motoractive sunt niste porci.....neseriosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde alecsutzu » 12 Mar 2009, 10:18

faze de genul asta a patit si taicamiu....nu esti singurul care sa plateasca la timp util si sa ii vina sms cum ca are restanta.
si o faza si mai tare....una din rate a intrat in contul altei persoane, pe alta firma, din alta localitate, iar noua ne aparea cum ca avem restanta, pana nu am cerut un desfasurator de plaati si le-am comparat cu op`urile noastre si au vazut idiotii ca au "scutit" pe altcineva de o rata cu banii nostrii.
oricum....asta e ultima data cand facem leasing la idiotii astia....prefer BCR....sau Volks....am cunostinte care nu au avut nici cel mai mic incident cu asestia.
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde aannyy » 12 Mar 2009, 12:56

Eu am 2 ani cu BCR si nu am avut nicio problema. Imi trimit factura pe mail in prima zi lucratoare a lunii si au si un serviciu online in care poti vedea facturile platite, respectiv neplatite. Singura neregula, daca o pot numi asa, este dif. de curs valutar care oricum nu e prea mare
Status loading.....99%
aannyy
Gold Member

Maşina: Focus 2, 2007, Hatch, 5 door, sea grey, 1,6, Tdci, 90 cp

Mesajde silviupn69 » 12 Mar 2009, 17:46

faza asta care o spui tu Alexutzu , mi s-a intamplat si mie in vara anului 2007 si nu la o rata ci la 3. Banii mei acopereau o alta rata a altei soc. cu nume identic ce se afla la Craiova. Timp de o luna zuma m-am certat cu ei, le-am adus zeci de dovezi pe mail, telefonic,copii op-uri,etc. Degeaba ei nu si nu ca sunt restant si sa ma astept sa-mi ridice masina. Le-am explicat de jde-mii de ori sa confrunte si contul celor din Craiova,......lula lui Tutancamon. Aveam program zilnic de sunat la ei, in fiecare dimineata la ora 10 ,...trrrrrr,......si uite asa am platit in acea luna telefonul 4,5 mil.

...............
Ca sa nu ma lungesc mult prea tare, problema s-a finalizat intr-un mod cat se poate de democratic. Intr-una din zile am reusit sa ajung din aproape in aproape pana la unul din marii sefi ai lor( nu mai stiu cum il cheama si nici nu ma intereseaza), i-am expus necazul, am trimis lui pe mail toate discutiile mele cu resp. societate ( disc. din timpul unei luni si 1/2), toate dovezile de plata in timp util a tuturor ratelor, l-am anuntat asa voalat ca daca nu se rezolva nici de data asta ne intalnim in instanta ( mai ales ca am avut de suferit din aceasta cauza - aveam doua bilete la ordin introduse de natarai la plata, imi golisem contul deoarece banca ma anunta-se in timp util, le-am dat refuz de plata - numai ca buba era ca nu mai puteam plati furnizorii si gluma se ingrosase).
Ce sa va spun ca incepand cu ora 12 au inceput sa curga mail-urile si sunau telefoanele, pardon telefonul ca e doar unul , de ar fi fost invidioase si fostele centraliste de odinioara de la palatul telefoanelor :))

------------------
Concluzia - mii si milioane de scuze, .....motivul invocat fiind ca in acea luna stupida ( iulie), plecase in concediu doua individe si altele doua isi inaintasera demisia, venind numai personal neinstruit au facut o mare varza. Nici acu' nu stiu daca asta e motivul real si nu indolenta ,............bleah !
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde alecsutzu » 12 Mar 2009, 18:01

sunt foarte foarte neseriosi, nesintiti, impertinenti si multe multe multe altele.....ceva de bine nu am de spus....sincer....
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde cristian3000 » 12 Mar 2009, 18:23

eu am avut aceeasi problema o perioada cu furnizorul de internet. plateam prin internet banking si le lua o groaza de timp pana cand reuseau sa identifice plata mea, astfel ca in fiecare luna ma trezeam cu internetul taiat. urmau telefoane pe la banca, telefoane la internet provider, faxuri cu extrase de cont. acuma prefer sa platesc cu cash la casierie si evit problema.

cred ca in cazul tau cel mai simplu ar fi sa platesti cam cu 2 saptamani inainte de data scadenta a facturii (data de 1 parca ziceai, deci daca ai plati cam pe 15 cred ca aia ar avea timp sa verifice si sa-ti valideze plata in timp util).
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde martini » 12 Mar 2009, 21:19

pai platesc eu si cu 3 saptamani inainte, nu e asta problema, dar in baza carei hartii? ca ei imi trimit facturile cu intarziere, chiar si pe cele pe e-mail...
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

motoractive - povestea continua

Mesajde martini » 07 Iul 2009, 07:11

Noutati despre subiectul nostru preferat - motoractive/GE Money

am cerut acum vreo 3 saptamani un calcul de plata anticipata a leasingului pe e-mail. imi raspund dupa vreo 5-7 zile destul de vag insa cu cele 2 hartii: scrisoare prin care sunt de acord si incheierea anticipata a contractului (amendament). termen 3 zile de la emiterea "ofertei" lor, in acest timp sa o semnez si sa o trimit inapoi la ei pe fax. daca nu respectam cele 3 zile nu mai era valabil calculul. oferta lor era emisa pe 22, si mie mi-au trimis-o pe 24 seara, exact la inchiderea programului. intamplator eram la calculator, si cum am primit-o am sunat insa ... era inchis. a doua zi am sunat si am mai cerut detalii deoarece nu erau specificate clar niste conditii, termene, sume, si mi-au zis ca mai pot sta inclusiv pe 26 dimineata sa trimit fax-ul, desi teoretic ar fi a 4-a zi. dar era din vina lor, cred ca de asta au acceptat.

in fine, iar cateva mail-uri, mi se spune ce am de achitat, zic ok, semnez, si imi trimit cu o factura in plus "comision de asigurare" in valoare de peste 2000 ron. la tel imi spusese una ca va mai fi valabil casco doar 30 zile dupa inchiderea leasingului, si m-am gandit ca poate banii astia reprezinta o propunere din partea lor sa mai am casco pana la momentul cand s-ar fi incheiat leasingul normal, nu anticipat.
dau mail sa intreb ce e cu banii aia ... dupa 3 zile nimic. sun.... ba ocupati toti. dau iar e-mail, si primesc ieri raspuns: "Deoarece ati avut o dauna in cursul anului casco vi s-a refacturat comisionul afferent perioadei ramase din anul casco respective cu toate ca nu veti beneficia de polita de asigurare."

deci da-ne tu 20 si ceva de milioane, si noi iti inchidem casco. toate astea FARA CA EU SA FI AVUT VREUN ACCIDENT!!!
ma enervez instant, sun, binenteles ca nu dau de duduia care mi-a trimis mail-ul, si ma ia fata aia sa ii zic ce problema am ca ma ajuta ea. insist sa vorbesc cu prima, zice ca e intr-o convorbire si nu se poate. ii explic totusi asteia, si zice da, la noi figurati ca ati avut un accident si l-ati rezolvat pe casco. mai femeie, nu am avut niciun accident, trezeste-te! imi zice: lasati-ma va rog sa lamuresc aceasta situatie, sun nu stiu unde sa obtin aceste informatii, si revin cu un telefon sa va spun cand ati avut accidentul. iar ma enervez, femeie n-am avut niciun accident!!!

in fine, se face ora 4:55, ei la 5 inchid. nu m-a sunat, normal. sun eu, prind o a 3-a care la fel, celelalte 2 nu pot vorbi, va ajut eu. nu vreau sa ma ajuti tu, sa povestesc toata tarasenia de la zero. nu ca ele nu pot. nu ma intereseaza, sa poata, nu vreau sa vorbesc cu dvs.; la care ea "colegele imi transmit ca nu au aflat nimic si va suna maine".

ce sa mai zic? sunt scarbit... pe banii mei, pe timpul meu, comisioane oricum isi iau, dobanzi si tot felul, si tot isi bat joc de clienti.

sugestii, propuneri?
>>> Fordurile mele

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Mesajde Mihai L » 07 Iul 2009, 07:55

Sincer acum, inteleg ca se mai intampla si greseli, dar macar sa aiba bunul simt sa le rezolve repede si fara sa te sicaneze pe tine, client fiind...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde bogdanv » 07 Iul 2009, 08:59

omule, eu cind am o problema pun tot boardul in copia mailului meu. e simplu de compus meilul caci forma este nume.prenume@... si astfel ai sansa sa primesti unul sau doua raspuinsuri destul de repede. info despre cine si cum pe site-ul lor si pe: leasing.gemoneyro@ge.com
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde martini » 07 Iul 2009, 13:36

intre timp mai multe episoade, le comasez intr-un singur mesaj (sunt sigur ca cel putin 1-2 mesaje tot vor mai fi)

asa... la 9 dimineata ma suna o duduie (duduia 2 o sa-i spun ca ea a fost cea de-a doua careia m-am plans la telefon), sa imi zica faptul ca s-a interesat la asigurator, si intr-adevar am avut un accident si dauna.
urmatoarele 2 minute am vorbit numai eu, fara injuraturi insa nu prea pot sa va relatez nici conversatia nici tonul.
mi-a zis ca am avut accident pe 16 mai 2009, si ca asa figurez si la asigurator.
iar 2 minute d-alea...
in final imi zice ca mai bine ar fi sa merg eu la asigurator, sa ma interesez
1 minut... cum isi permite sa ma trimita pe mine sa le rezolv eu problema. ori au gresit ei, ori allianz, in niciun caz eu (poate doar ca pe 16 mai nu am facut accident, si trebuia. ca doar e scris!) si am trimis-o... sa se duca ea. dar finut, nu explicit.
a zis ca revine cu telefon, binenteles ca nu a mai sunat.

intre timp incep sa dau si eu telefoane si aflu ca exista un dosar de daune la allianz cu numarul politei mele, dar era evidenta eroarea. ala era din buzau, alta masina, alt nume, alt numar de inmatriculare, si mai era si pe firma (eu pe PF). si-au cerut scuze si mi-au promis ca trimit o rectificare la motoractive sa ii instiinteze ca era din vina lor, iar eu am insistat sa imi trimita si mie o copie pe mail, sa am si eu. cine stie ce le mai vine in cap, dupa ce inchid leasingul, sa imi mai trimita vreo factura dupa 3 luni cu vreo 10.000 ron de plata pentru casco sau rca, sau mai stiu eu ce idei le mai vin lor.

sfatul meu pentru toti: acoperiti-va de acte! si acum nu prea mi-a convenit ca a trebuit sa vorbesc la telefon pentru ca nu am inregistrat convorbirea; mai sigur este scris si te poate scoate de multe ori din belele. m-au salvat hartiile de multe ori. si uite asa ajungem noi birocrati...

-to be continued
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde martini » 07 Iul 2009, 20:05

seara asta am primit mail de la ei ca se pare ca a fost o greseala, si ca intr-adevar nu am facut niciun accident. nici macar o scuza pentru timpul pierdut , nervii facuti, telefoanele si e-mail-urile date, etc.
in continuare mi-au zis ca acea a 3-a factura va fi anulata si sa le platesc pe celelalte 2.
de abia astept sa scap!!!

ca idee, mi-au zis sa trimit talonul la bucuresti pentru vizarea sa, trecerea noului proprietar. au insistat sa il trimit, si cand am intrebat daca se poate face aceasta treaba in constanta, au zis ca "ba da". pai mai doamna mai, atunci de ce sa stau fara masina cateva zile-saptamani pana trimitem actele cu posta, cand se poate face totul pe loc? in continuare, nicio reactie...

va tin la curent, multumesc pentru sprijin!
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde martini » 08 Iul 2009, 12:37

dupa ce am apelat la mai multe persoane, au inceput sa se miste rotitele. azi am primit si stornarea facturii emisa gresit, am fost sa platesc cele 2 facturi corecte si astept sa imi vina actele de la bucuresti. sper de acum sa nu mai intampin probleme...
bogdanv, ai vreo lege/HG/OUG ceva care sa faca referire la ce ai scris tu ca nu e nevoie de rar daca utilizatorul de pana acum e si noul proprietar? m-ar ajuta, multumesc.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde silviupn69 » 08 Iul 2009, 20:18

n-as prea crede ! tare m-as bucura si eu sa existe asa ceva ca sunt la ultima rata.

L.E. SI SCAP DE EI !!!! :-h :-h <:-P
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde martini » 08 Iul 2009, 20:34

incep sa intreb si eu oamenii, cum stiu ceva iti scriu aici sa te folosesti si tu.
sper sa aflu insa in timp util pentru amandoi ... eu am nevoie zilele astea.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde silviupn69 » 08 Iul 2009, 20:39

raman pe frecventa martini. Da-ne detalii in continuare pana in momentul in care vei deveni proprietar.
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde martini » 10 Iul 2009, 12:04

inca n-am aflat nimic de treaba aia cu rar-ul, insa atata m-au batut astia la cap cu faptul ca am facut accident ca acum mi-e frica sa merg cu masina, am parcat-o bine si de aproape o saptamana se umple de paianjeni si de praf. pana nu termin cu actele parca n-as mai circula cu ea, parca au cobit asa...
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde adispan » 10 Iul 2009, 12:36

$1 scrie:$2bogdanv, ai vreo lege/HG/OUG ceva care sa faca referire la ce ai scris tu ca nu e nevoie de rar daca utilizatorul de pana acum e si noul proprietar? m-ar ajuta, multumesc.

cu sit asta sa confruntat taicamiu asta toamna, cand sa terminat lizingu' ; a trebuit sa mearga la RAR, insa pe nush c motiv sa enervat rau de tot, si nici acum nu a trecut masina pe firma :D
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde martini » 10 Iul 2009, 14:58

adispan, poate il prinzi pe bogdanv la vreo intalnire, ca pe mail si pe mp nu raspunde. vrem sa stim care e legea aia de nu mai trebuie omologata la rar in cazul fericit cand utilizatorul din leasing este noul proprietar dupa terminarea leasingului. el o stie, ca el asa a facut si nu a mai trecut pe la rar.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde adispan » 10 Iul 2009, 15:00

o sa raspunda si pe mail si pe mp, cind va avea timp

dar c vreau io sa zic este ca taicamiu trebuia sa faca nush c omologare la RAR, adik exact opusul a ceea ce zice bogdanv

cind il prind pe taicamiu il intreb care a fost problema
adispan

Mesajde stefan_c » 10 Iul 2009, 17:02

La incheierea contractului de leasing, inmatricularea pe numele utilizatorului se poate face fara a mai fi necesara certificarea autenticitatii la Registrul Auto Roman, prezentand copia contractului de leasing.
Am probat operatiunea in Bucuresti, acum aproape 2 luni.
Focus Mk2, 11.2008, 1.6i, 74 kW, Trend;
Ex Mondeo Mk3, 11.2003, 1.8i, 92 kW, Trend.
stefan_c
Ford Freak

Maşina: Kuga 1.5 EcoBoost
VIN: WF0AXXWPMAJJ37916

Mesajde adispan » 10 Iul 2009, 17:29

corect, asa mi-a zis si taicamiu
adispan

Mesajde martini » 10 Iul 2009, 19:56

ok, sa speram ca se aplica si in cazul nostru.
mi-au zis ca actele sunt gata vineri, si am sunat azi inca nu ajunsesera... va sunam noi. si s-a terminat programul vineri, sambata nu se lucreaza, duminica e duminica, luni parca nu chiar din prima zi... sa vad cum am noroc de acte.
va tin la curent.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde bogdanv » 10 Iul 2009, 21:49

salutari, sorry for intirziere dar cind vii din co toata lumea te ia de nou....
nu stiu sa iti zic care e legea, etc. mie mi-a zis chestia asta tanti de la ghiseu cind mi-a cerut copia dupa contractul de leasing si ultima factura de valoare reziduala pe care sa scrie seria masinii. in acel moment mi-a explicat poilticos ca daca nu am acele acte trebuie sa fac omologarea RAR. eu aveam doar contractul caci factura era de esalonare a valorii reziduiale si oamenii nu au tratat-o corect si nu au scris pe ea. s-a dus la nu's ce sef si a venit cu raspunsul ca e bine si asa.

deci: in bucuresti nu ai nevoie de omologare rar daca ai fost utilizatorul masinii pe perioada leasingului, prezinti copie dupa contractul de leasing si factura de reziduala achitat + restul actelor
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

bogdanv

Mesajde martini » 11 Iul 2009, 07:14

ok, perfect. va anunt cum se procedeaza si in constanta.
(trag de tine toti ca sunt invidiosi ca ai stat la mare o perioada mai mare :D)
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde silviupn69 » 11 Iul 2009, 09:58

$1 scrie:$2deci: in bucuresti nu ai nevoie de omologare rar daca ai fost utilizatorul masinii pe perioada leasingului, prezinti copie dupa contractul de leasing si factura de reziduala achitat + restul actelor

bineinteles ca nu ai de unde sa stii si de celelalte judete, dar nu mi se pare normal ca in alte locuri din tara sa fie diferit. Aici poate ne va ajuta si martini cu un raspuns (dupa ce il va avea).
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde martini » 11 Iul 2009, 17:37

sper sa fie considerata constanta aproape de bucuresti ;)
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde martini » 13 Iul 2009, 12:41

trebuiau sa ma sune vineri sa imi vizeze talonul, dar nu le-au ajuns actele. azi insa, luni, au sunat ca ma asteapta :D
poate poate...
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde silviupn69 » 13 Iul 2009, 13:23

8-> ~O)
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde martini » 14 Iul 2009, 15:52

noutati:
am scapat de MOTORACTIVE!!! (sper sa nu mai apara ceva peste un timp...)
ieri la sediul din constanta, doamna de acolo cam scarboasa, dar macar erau toate actele gata.
azi am fost la o firma de inmatriculari auto, unde am pus marea intrebare "trebuie omologare la rar?" si raspunsul a fost "nu". m-am bucurat dar am intrebat de unde diferentele din alte orase, si fiti atenti (mai ales silviupn69): pe cartea de identitate a masinii, pe interior la pagina 2, acolo unde scrie tipul masinii si vin-ul, DACA E APLICATA O FOLIE PESTE SCRIS NU MAI ESTE NEVOIE DE OMOLOGARE RAR, atata timp cat utilizatorul din contractul de leasing este noul proprietar. deci am dezlegat misterul. tanti jeni m-a (ne-a) lamurit!
acum am depus toate actele, si astept maine sa imi vina numerele preferentiale, si restul actelor, fara talon. talonul de ceva timp incoace se va trimite la bucuresti, si se intoarce vizat de la politia capitalei, dureaza aproximativ o saptamana, dar in acest timp politia va da o dovada pe baza careie puteti circula.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde bogdanv » 14 Iul 2009, 22:49

=D> :-?? ;)
Imagine

bogdanv

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum