de martini » 07 Iul 2009, 07:11
Noutati despre subiectul nostru preferat - motoractive/GE Money
am cerut acum vreo 3 saptamani un calcul de plata anticipata a leasingului pe e-mail. imi raspund dupa vreo 5-7 zile destul de vag insa cu cele 2 hartii: scrisoare prin care sunt de acord si incheierea anticipata a contractului (amendament). termen 3 zile de la emiterea "ofertei" lor, in acest timp sa o semnez si sa o trimit inapoi la ei pe fax. daca nu respectam cele 3 zile nu mai era valabil calculul. oferta lor era emisa pe 22, si mie mi-au trimis-o pe 24 seara, exact la inchiderea programului. intamplator eram la calculator, si cum am primit-o am sunat insa ... era inchis. a doua zi am sunat si am mai cerut detalii deoarece nu erau specificate clar niste conditii, termene, sume, si mi-au zis ca mai pot sta inclusiv pe 26 dimineata sa trimit fax-ul, desi teoretic ar fi a 4-a zi. dar era din vina lor, cred ca de asta au acceptat.
in fine, iar cateva mail-uri, mi se spune ce am de achitat, zic ok, semnez, si imi trimit cu o factura in plus "comision de asigurare" in valoare de peste 2000 ron. la tel imi spusese una ca va mai fi valabil casco doar 30 zile dupa inchiderea leasingului, si m-am gandit ca poate banii astia reprezinta o propunere din partea lor sa mai am casco pana la momentul cand s-ar fi incheiat leasingul normal, nu anticipat.
dau mail sa intreb ce e cu banii aia ... dupa 3 zile nimic. sun.... ba ocupati toti. dau iar e-mail, si primesc ieri raspuns: "Deoarece ati avut o dauna in cursul anului casco vi s-a refacturat comisionul afferent perioadei ramase din anul casco respective cu toate ca nu veti beneficia de polita de asigurare."
deci da-ne tu 20 si ceva de milioane, si noi iti inchidem casco. toate astea FARA CA EU SA FI AVUT VREUN ACCIDENT!!!
ma enervez instant, sun, binenteles ca nu dau de duduia care mi-a trimis mail-ul, si ma ia fata aia sa ii zic ce problema am ca ma ajuta ea. insist sa vorbesc cu prima, zice ca e intr-o convorbire si nu se poate. ii explic totusi asteia, si zice da, la noi figurati ca ati avut un accident si l-ati rezolvat pe casco. mai femeie, nu am avut niciun accident, trezeste-te! imi zice: lasati-ma va rog sa lamuresc aceasta situatie, sun nu stiu unde sa obtin aceste informatii, si revin cu un telefon sa va spun cand ati avut accidentul. iar ma enervez, femeie n-am avut niciun accident!!!
in fine, se face ora 4:55, ei la 5 inchid. nu m-a sunat, normal. sun eu, prind o a 3-a care la fel, celelalte 2 nu pot vorbi, va ajut eu. nu vreau sa ma ajuti tu, sa povestesc toata tarasenia de la zero. nu ca ele nu pot. nu ma intereseaza, sa poata, nu vreau sa vorbesc cu dvs.; la care ea "colegele imi transmit ca nu au aflat nimic si va suna maine".
ce sa mai zic? sunt scarbit... pe banii mei, pe timpul meu, comisioane oricum isi iau, dobanzi si tot felul, si tot isi bat joc de clienti.
sugestii, propuneri?