de Khael » 22 Aug 2008, 12:35
Stonerii aia sunt putini in comparatie cu numarul real de motociclisti. Dar fiecare alege sa vada ce vrea. Daca X si Y sunt orbiti in imbecilitatea lor de idiotenia a 2 motociclisti care i-au taiat fata asta inseamna ca tre sa-i loveasca pe urmatorii 2? In plus, majoritatea accidentelor din Bucuresti (de exemplu) ce implica vehicule pe 2 roti au loc intre masini si scutere.
Si ca sa concluzionam pentru unii dintre voi NU INTELEG (si stiu ca nu e cu intentie, dar vorba lui cip, n-ati fost in situatiile noastre), nu mergem pe strada si lovim cu pumnii in oglinzi de nebuni. Nu spargem semnale asa ca suntem noi smecheri si cu manusi cu carbon sau titaniu. Nu indoim tabla la masini ca ne vine noua sa facem un act de vandalism.
Daca ajungem (eu unul nu am facut-o inca) sa facem asa ceva este pentru ca suntem pusi in situatii LIMITA. O franare pe motor chiar la 50 km/h tot este mai grea si mai instabila decat a unei masini. Cum spunea si verga_Cip, in momentul in care o faci pentru a-ti proteja viata de actiunea CRETINA a unui imbecil, credeti-ma ca (si scuzati-mi limbajul) va ca f**eti in ea de oglinda, civilizatie si orice altceva spuneti voi acum, calmi, din spatele unei tastaturi si a unui monitor. Cand o vaca cu un SUV de ~400 cai putere o sa va puna in primejdie viata voastra si a familiei din masina aia micuta de oras pe care ati luat-o sa va strecurati veti vedea ce vorbesc.
Inainte de a pune problema ca boul X de motociclist ar fi putut sa va sgarie masina cand a trecut pe langa, ganditi-va ca urmatorul pe care il acrosati voi, chiar si incet,nu se zgarie. Ala are cel putin 50% sanse sa moara, chiar si la viteza mica. TAKE GREAT CARE. Chiar si din vina lui, tot o sa va incarcati constiinta aiurea.
Ma gasesti pe sosea cu o Honda CBR F4.
In timpul liber ofer .
Cand ma supar scriu pe .
Si cel mai mult ma enerveaza .