$1 scrie:$2r trebui sa propunem ca posesorii de motociclete sa plateasca lunar cate o amenda la politie, stiu ei de ce.

Ca un abonament.

Poate nu-s eu chiar glumet la ora asta, sau nu am apreciat cum se cuvine gluma, dar din punctul meu de vedere suna cel putin la fel de aiurea ca asta cu interzisul noaptea.
Tu ai gusta o gluma de genul (?):
Ar trebui sa propunem ca posesorii de autoturisme sa-si cumpere lunar cate o oglinda, stiu ei de ce.

Ca un abonament.

Uite, treaba e asa. In loc sa va faceti sange rau vorbind (fara rost) la plural, mai bine faceti-va sange rau cu aia care fac probleme, altfel iar degenereaza aiurea situatia. Asa cum eu pe strada nu ma uit stramb la toti taximestristii si blondele de Q7, nici toti motociclistii nu trebuie bagati in aceeasi oala, poate nici in gluma.
Da, garantat, daca un sofer imi face probleme serioase in trafic, voi discuta CU EL, nu-mi voi varsa nervii pe toti ceilalti soferi care n-au nicio vina ca X sau Y s-au nascut batuti de soarta, prosti de bubuie.
Uite fata azi dimineata. Coleg de-al meu. Mers legal pe motor, pe banda 3 care era libera. Taximestrist pe banda 2 satul sa astepte coloana schimba banda fara semnal, fara niciun gest prealabil. Colegul pe motor franeaza brutal, dar reuseste sa opreasca, in zgomot de claxon. Taximetristul oprit arunca un zambet tamp. Colegul suparat ii f**e un pumn in oglinda dupa care il invita pe taximetrist sa coboare zicandu-i: "Scuza-ma ca ti-am rupt oglinda, hai jos sa ti-o platesc". Bineinteles ca taximetristul nu a coborat, ci a plecat in tromba. Deci da, cand un bou va fi aproape sa ma omoare, fiti siguri ca va plati pentru asta, dar, ce vina au restul? De ce tre sa ne judecam aiurea la modul general?