ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

18 Noi 2009, 09:56

Ai vazut ce vigilent sunt?? :D ;)

18 Noi 2009, 13:40

Pe mine ma bucura faptul ca am scapat basma curata si in continuare tot nu am nevoie de ochelari dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa punem mana odata si odata pe comandantul de judet si sa.l bagam adanc intr.o carciuma.

Poate avem ocazia la intalnirea de la Brasov.

Sa traiti bine d.nul Robert,asteptam momentul prielnic. :)

Valiiiiiiiii,parca totusi le statea mai bine roz,la pescuitorii de perle. :))

18 Noi 2009, 14:01

$1 scrie:$2Eu mi-am bagat coada. :D

ba eu =))

18 Noi 2009, 15:21

Hopaaaa..... se lasă cu licitaţie??? :))

18 Noi 2009, 17:39

Domnu Gabi, traiesc, acu' nu stiu cat de bine... :-??
Si sa stii ca la momentu oportun imi voi aduce aminte ce ai zis cu carciuma! :D

18 Noi 2009, 19:03

Merg si eu la filmul cu carciuma!! :))
Alen! Nu-i problema! Te bagam si pe tine. ;)

18 Noi 2009, 19:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Eu mi-am bagat coada. :D

ba eu =))

mint amandoi ! eu ! :))

18 Noi 2009, 19:24

Bai!! Ia face-ti o lista!! Nu de alta, dar sa stim si noi cam cat ne costa. :))

18 Noi 2009, 19:30

$1 scrie:$2omnu Gabi, traiesc, acu' nu stiu cat de bine... :-??
Si sa stii ca la momentu oportun imi voi aduce aminte ce ai zis cu carciuma! :D

$1 scrie:$2erg si eu la filmul cu carciuma!! :))
Alen! Nu-i problema! Te bagam si pe tine. ;)

$1 scrie:$2mint amandoi ! eu ! :))

$1 scrie:$2ba eu =))

Domnilor ma rog la Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii si sa ne intalnim la Brasov,anul viitor si acolo ne vom aduce aminte de aceasta seara si sa ne cins.............SA VEZI CE BAT PUN PE VOI, =))

Am glumit,astept cu nerabdare sa va cunosc,mai putin pe persoana din Focsani cu care am avut onoarea deja. :D

18 Noi 2009, 20:36

asa sa fie ! [-O<

18 Noi 2009, 20:51

deci... io v-am zis ca se lasa cu licitatie, da??? :D

18 Noi 2009, 20:56

$1 scrie:$2sa sa fie ! [-O<

Hmmm,sa speram ca vii cu sotia si fetita,nu cu nepoatele ca sa incingi ceva spirite. :))

19 Noi 2009, 08:21

Neatza! :)

19 Noi 2009, 08:35

buna sa fie

19 Noi 2009, 08:53

$1 scrie:$2Am glumit,astept cu nerabdare sa va cunosc,mai putin pe persoana din Focsani cu care am avut onoarea deja. :D

Chiar si pe cei din lista neagra? :P

19 Noi 2009, 14:28

Pentru tine deocamdata ma zbat sa.ti obtin aprobarea de la asociatia de locatari ca sa montezi si tu antena si la anu' cand te prind esti pe aceeasi linie de tragere cu KomandantuR. :))

Ca sa nu zici ca nu sunt baiat subtire poti sa vii sa te uiti la mine la televizor pana clarifici cu cele 4 suruburi. =))

Am niste vin de la Vali,de anul trecut si il pastrez pentru voi. :)

19 Noi 2009, 19:04

$1 scrie:$2Am glumit,astept cu nerabdare sa va cunosc,mai putin pe persoana din Focsani cu care am avut onoarea deja. :D

Aici a vrut sa zica: ''mai putin pe persoana din Focsani, de care sunt satul deja!'' :))

PS. Dai o cafea marti?? :D

19 Noi 2009, 20:06

$1 scrie:$2Aici a vrut sa zica: ''mai putin pe persoana din Focsani, de care sunt satul deja!'' :))

PS. Dai o cafea marti?? :D

Vali,e putin spus "ca sunt satul",cred ca ai vrut sa spui "ca mi s.a acrit". =))

Pe la ce ora vii marti?
Ca sa stiu sa plec de acasa. =))

Acum vorbind serios,te astept cu mare placere deoarece astazi mi.am facut si eu un cadou de Sf. Gavril,chiar daca a trecut,cum ti.ai facut si tu bila de bowling,adica mai precis astazi mi.am cumparat un Ford Granada din '82 de 2,3 V6 :D

Astazi am primit vizita proaspatului moderator de la Brasov BV 04 EDF,care mi.a adus aceasta masina si pe aceasta cale ii multumesc foarte mult ca mi.a inteles starea de sanatate si s.a deplasat el,plus ca mai vreau sa.ti spun ca mi.as dori ca 10% din parlamentarii nostri sa aiba caracterul lui si multe lucruri ar merge bine in tarisoara asta.

Masina am cumparat.o in semn de respect pentru Club Ford si sper sa fiu capabil sa vin la intalnirea nationala de la Brasov,am considerat ca ar fi ciudat sa vin cu Audi din dotare.

Ar mai fi de precizat ca in urma cu vreo minim 10 ani,am mai avut astfel de masini cu motoare V6 si intruna din zile cand am vrut sa plec de la semafor,s.a rupt cablul de ambreiaj si am trecut puÅŸca dincolo de intersectie,motoarele astea V6 nu prea stiu sa se opreasaca cu una cu doua.
Am facut aceasta mentiune in ideea ca s.ar putea ca acolo la intalnirea de la Brasov,sa aiba nenorocul sa.mi stea in fata vreunul cu care am avut "discutii amicale" dealungul timpului aici pe forum si din greseala sa mi se rupa cablul la ambreiaj din nou si cine stie ce se poate intampla. :D

Unul dintre ei ar putea fi Viper..........pardon,Valii zici ca vii marti la cafea? :D

Pe la ce ora? :)

L.E. Deocamdata nu are decat 114 CP,dar la iarna urmeaza sa demontez total motorul si eu stiu.........
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00076.JPG
fostul proprietar BV 04 EDF si masina

19 Noi 2009, 20:35

S-o stapanesti sanatos! Frumoase masini! =P~
Vezi ca bila am primit-o cadou de la sotie! Nici nu stii de cand se chinue sa stranga banii! ;)
Ora, o mai discutam. Stai sa ajungem pana atunci. :D

20 Noi 2009, 06:33

neatza!

20 Noi 2009, 09:25

Buna dimineata.
Domnu Gabi sa stapaniti sanatos masina, si sa va bucurati de ea!
o zi buna va doresc.

22 Noi 2009, 10:58

azi avem ce sarbatori: pe colegii VIPER si valiinves, sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti !
La Multi Ani !

:-* :-* <:-P <:-P @};- @};-

22 Noi 2009, 11:24

La multi ani celor 2, intr-o zi de Duminica, se mai si voteaza. Sa fie cu noroc! Multa sanatate!

22 Noi 2009, 11:40

Multumesc, la multi ani tuturor celor ce azi mai baga un anisor la numaratoare, ca sunt mai multi ;)

22 Noi 2009, 13:51

Multumesc de urari, la toata lumea!
Viper! La multi ani si din partea mea!
Bai Viper! Dupa ce ca avem masini la fel, mai suntem si nascuti la aceiasi data?? :D
Deci si tu esti o combinatie de sagetator cu scorpion. :))

22 Noi 2009, 15:04

Eu am verificat dupa 12 noaptea lista sarbatoritilor si ma surprinde faptul ca nu l.am vazut pe Viper mai ales ca e "roz". :))

Am crezut pentru moment ca este din nou mana lui Alen,Cornel sau etc,fiind o poanta,dar vad ca omul a iesit la rampa,deci se pare ca e pe bune. :)
DECI:

Viper,cu ocazia zilei de nastere iti doresc multa sanatate,realizarea tuturor dorintelor si sa te bucuri de noua resedinta.
LA MULTI ANI =D> =D> =D>

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Mai aveti si voi grija cu anii care ii aveti,deoarece m.au costat o gramada de bani trandafirii. :))

Nu te grabi sa faci cinste,deoarece ne vom intalni la Brasov,la intalnirea nationala si o sa ai destul timp de noi si mai ales de mine,eu fiind unul dintre "favoritii" tai. :)

Distractie placuta atat tie cat si lui Vali,o zi reusita. :)

22 Noi 2009, 15:26

Pai eu o tot tin de aseara numai intr-o distractie. :))
Si mai am vreo cativa litri......... de distractie. <:-P <:-P 8-}

22 Noi 2009, 22:55

Taticule sa faci matale treaba asta si sa nu imi spui mie,pai matale implinesti azi o frumoasa varsta si eu sa nu stiu...ptiuuuuu...ca veneam la chef cu o damigeana de zaibar :D ,iti doresc viata lunga si sanatoasa,si bineanteles caldurosul La multi ani si cum sa te mituiesc sa imi dai id-ul la a mica :D :) ?

bibane te felicit si pe tine ca am auzit ca ti-ai tras un ford v6 de i se rupe cablu la ambreiaj cand esti in spatele la "prieteni" :)) ,felicitari pentru noua achizitie,sa o stapanesti sanatos dar ce te faci de mecanic :D cunosti vreunul :))

23 Noi 2009, 00:12

Merci Gyovany,sper ca pe tot forumul asta sa gasesc si eu pe cinava care ma poate ajuta cel putin cu raspunsuri tehnice daca nu chiar cu forta de munca. :D

23 Noi 2009, 00:22

La multi ani Vali!Sa fii iubit si fericit!
Răspunde