$1 scrie:$2Aici a vrut sa zica:
''mai putin pe persoana din Focsani, de care sunt satul deja!'' 
PS. Dai o cafea marti??

Vali,e putin spus "ca sunt satul",cred ca ai vrut sa spui "ca mi s.a acrit".
Pe la ce ora vii marti?
Ca sa stiu sa plec de acasa.
Acum vorbind serios,te astept cu mare placere deoarece astazi mi.am facut si eu un cadou de Sf. Gavril,chiar daca a trecut,cum ti.ai facut si tu bila de bowling,adica mai precis astazi mi.am cumparat un Ford Granada din '82 de 2,3 V6
Astazi am primit vizita proaspatului moderator de la Brasov BV 04 EDF,care mi.a adus aceasta masina si pe aceasta cale ii multumesc foarte mult ca mi.a inteles starea de sanatate si s.a deplasat el,plus ca mai vreau sa.ti spun ca mi.as dori ca 10% din parlamentarii nostri sa aiba caracterul lui si multe lucruri ar merge bine in tarisoara asta.
Masina am cumparat.o in semn de respect pentru Club Ford si sper sa fiu capabil sa vin la intalnirea nationala de la Brasov,am considerat ca ar fi ciudat sa vin cu Audi din dotare.
Ar mai fi de precizat ca in urma cu vreo minim 10 ani,am mai avut astfel de masini cu motoare V6 si intruna din zile cand am vrut sa plec de la semafor,s.a rupt cablul de ambreiaj si am trecut puşca dincolo de intersectie,motoarele astea V6 nu prea stiu sa se opreasaca cu una cu doua.
Am facut aceasta mentiune in ideea ca s.ar putea ca acolo la intalnirea de la Brasov,sa aiba nenorocul sa.mi stea in fata vreunul cu care am avut "discutii amicale" dealungul timpului aici pe forum si din greseala sa mi se rupa cablul la ambreiaj din nou si cine stie ce se poate intampla.
Unul dintre ei ar putea fi Viper..........pardon,Valii zici ca vii marti la cafea?
Pe la ce ora?
L.E. Deocamdata nu are decat 114 CP,dar la iarna urmeaza sa demontez total motorul si eu stiu.........