ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: FETE DIN TRAFIC/PIETONI

26 Iul 2009, 22:09

Mai ai nene multe verisoare?

Ca sa nu te intreb pe romaneste,
Daca nu cumva esti "peste"?

26 Iul 2009, 22:52

Da' de ce-ai cocotat frate fata pe Cielo? Ford n-aveai? =))
Cred ca ti-a luat mult timp sa o convingi sa-ti "pozeze"! ;) I-ai promis ca o faci celebra, sau ca o sa pui pozele pe un site pentru barbati?!!? :D
Am glumit, sper ca nu te-ai suparat.
=D> =D> =D>

26 Iul 2009, 23:18

$1 scrie:$2ai ai nene multe verisoare?

Ca sa nu te intreb pe romaneste,

=D> =D> =D>
Pe langa asta, vad ca pozele cu fetele din "traficul" tau au numele lor deja... =))

26 Iul 2009, 23:23

oh nu, nu, te rugam! ne-am "delectat" destul! (stiu ca e offtopic, dar abia mancasem :| ).

sunt de acord sa se stearga acest mesaj, pt ca e posibil sa fie considerat flame. Dar daca se va intampla asta, se pot sterge si ultimele 3 seturi de poze? :))

26 Iul 2009, 23:53

Topicul se numeste fete din trafic,pozele postate de DON n-au nici o legatura cu acest topic.Va rog nu mai poluati topicul!

26 Iul 2009, 23:59

bai frate, da' mai urate erau ?

27 Iul 2009, 02:36

$1 scrie:$2ai ai nene multe verisoare?

maestre nu sunt verisoarele mele si nu sunt peste,k eram bogat nu mai intram pe forum... :D

$1 scrie:$2
Am glumit, sper ca nu te-ai suparat.
=D> =D> =D>

O'neill nu m-am suparat,stai linistit :-O

$1 scrie:$2
=D> =D> =D>
pozele cu fetele din "traficul" tau ... =))

Mihai L pai si la mine e trafic cum e la tine pe plaje ;)

$1 scrie:$2h nu, nu, te rugam! ne-am "delectat" destul!
sunt de acord sa se stearga acest mesaj, pt ca e posibil sa fie considerat flame. Dar daca se va intampla asta, se pot sterge si ultimele 3 seturi de poze? :))[/size]

scuza-ma Daning k nu m-am ridicat la asteptarile tale,dar poti sa imi zici ce pretentii ai,k sa stiu pe viitor sa nu mai gresesc... :-"

$1 scrie:$2opicul se numeste fete din trafic,pozele postate de DON n-au nici o legatura cu acest topic.Va rog nu mai poluati topicul!

BoogY pai au legatura cu topicul cum au si ale lui Mihai L cu plaja,sau nu. :-/ ,si aia pe bicicleta nu e in trafic,o fi pe plaje :-/ .

$1 scrie:$2ai frate, da' mai urate erau ?

Florin Dumitrescu ai dreptate,ale tale din poze sunt super fetele,ce o fi fost in capul meu sa le postez aici,scuza-ma k te-ai uitat la ele.

Rog un moderator sa stearga toate pozele postate de mine,pt k am poluat topicul,pt k am suparat colegii de forum cu ele,pt k nu am gasit mai frumoase,pt k nu sa m-ai putut mank din cauza lor,insist chiar sa le stearga un moderator,pt k nu imi sta in caracter sa supar pe cineva,cu scuzele de rigoare le multumesc la colegi pt aprecieri,sunteti k o a doua familie pt mine.
Cu respect.

27 Iul 2009, 09:04

hey, oameni buni, linistiti-va...
sau....vorba poetului, POTOLEZ-VOUS! :)
DOn Giovany , colegii spuneau ca aici sunt poze facute "pe furis" la gagicile de pe strazi/plaje/trotuare.
daca ele stiu ca sunt pozate, si defileaza, nu mai au farmec pozele...

27 Iul 2009, 09:17

$1 scrie:$2.
Fata aia trebuie sa se dea singura cu ulei de plaja ia voua va arde de "rasfoit" DEX-ul...
:-O =)) =))

27 Iul 2009, 15:26

DON GYOVANY: Felul intai...
Ai vizitat Pitestiul?

27 Iul 2009, 15:36

Don Gyovany, decat sa pui poze cu "zane" ca cele de sus mai bine stai spectator :D .

27 Iul 2009, 15:40

$1 scrie:$2on Gyovany, decat sa pui poze cu "zane" ca cele de sus mai bine stai spectator :D .

Departe de a fi frumoase "zanele", ultima e vis urat, dar topicul se numeste "fete din trafic", nicidecum "fotomodele din trafic", asa ca n-ai tu dreptul sa decizi ce "aratari" sa puna don gyovany aici.

27 Iul 2009, 15:44

Ideea topicului sta in a posta fotografii cu tipe care chiar iti incanta ochii atunci cand esti la volan sau pe strada. Ca asa ma apuc si eu si postez poze cu locatarele din zona Matache, sa vezi atunci delectare :)) .

27 Iul 2009, 16:25

baieti, am depasit momentul...

27 Iul 2009, 23:45

$1 scrie:$2ON GYOVANY:
Ai vizitat Pitestiul?

Da,l-am vizitat de cateva ori ,si o data m-am ratacit si mi-au trebuit 30-40 min.sa ies spre casa,intortocheat este...

$1 scrie:$2on Gyovany, decat sa pui poze cu "zane" ca cele de sus mai bine stai spectator :D .

bogda imi pare rau k nu am gasit la fel de frumoase ca ale tale,dar ce sa mai fac acum...scuza-ma :(
stergele tu k eu nu stiu,sau un moderator k sa nu mai supar si pe altcineva. ;)

28 Iul 2009, 01:33

daca tot convingeti fete sa stea la poze, macar gasiti unele mai de soi !

28 Iul 2009, 10:20

hello, am zis ca depasim momentul :-t
care cum mai vine de prin concediu si intra aici, face aceeasi observatie...
gata dom'le : nu stergem nimic, trecem mai departe si ne tinem de subiectul topicului

28 Iul 2009, 13:17

Atenta sa nu se stropeasca :D
FiÅŸiere ataÅŸate
260620092039_edited.jpg
Bd Unirii cu Nerva Traian la 8:45

28 Iul 2009, 15:01

Mama lui de suport pentru detector, cum acoperă el glezna... :-"

28 Iul 2009, 15:10

@mariusm - :)) :)) :))

28 Iul 2009, 16:44

:-"
FiÅŸiere ataÅŸate
blonda.jpg

28 Iul 2009, 18:38

o fi distinsa doamna elena udrea? :D
cam cu ea seamana :-"

28 Iul 2009, 20:47

Ar vrea Lenuta sa arate ca papusica asta! =))
Am vazut-o si din fata, apoi a trecut pe langa mine, eram parcat dar mi-a fost jena sa-i fac poza din fata. :D Era o pustoaica de vre-o 20 - 22 de ani frumusica foc.

28 Iul 2009, 21:43

$1 scrie:$2.. eram parcat dar mi-a fost jena sa-i fac poza din fata.

Cand ti-o mai fi jena gandeste-te la noi si iti trece... :D

30 Iul 2009, 16:45

$1 scrie:$2ama lui de suport pentru detector, cum acoperă el glezna... :-"

:)) :)) :)) , mare dreptate ai! O sa-l scot, ca tot nu mai avem voie cu detectoarele de la 1 iulie ac.

Si atunci sa te tii glezne vizibile, taticu! ^:)^

30 Iul 2009, 17:01

NU MAI CE? de unde cu detectoarele... sa cad de pe scaun, e prima oara cand aud.

30 Iul 2009, 17:17

si eu la fel.. http://209.85.129.132/search?q=cache:5K ... clnk&gl=ro dar nu am gasit inca legea aprobata.. deja am o idee :D urmeaza sa o pun in practica..

30 Iul 2009, 18:47

la data nu te-ai uitat? este din 2007 articolul!!!

30 Iul 2009, 20:03

aDaca imi dati un telefon mai bun, poate ca am sa fac si niste poze mai reusite. Pana atunci insa ...
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografii-0004.jpg
Daca aveti probleme cu hemoroizii, undeva in laterala v+am pus un numar de telefon ::D
Fotografii-0003.jpg
Fotografii-0002.jpg
Fotografii-0001.jpg

30 Iul 2009, 21:42

domnisoara in rosu arata senzational printre 3 "slabuti" =))
Răspunde