$1 scrie:$2ai ai nene multe verisoare?
Daca nu cumva esti "peste"?
maestre nu sunt verisoarele mele si nu sunt peste,k eram bogat nu mai intram pe forum...
$1 scrie:$2
Am glumit, sper ca nu te-ai suparat.

O'neill nu m-am suparat,stai linistit
Mihai L pai si la mine e trafic cum e la tine pe plaje
$1 scrie:$2h nu, nu, te rugam! ne-am "delectat" destul!
sunt de acord sa se stearga acest mesaj, pt ca e posibil sa fie considerat flame. Dar daca se va intampla asta, se pot sterge si ultimele 3 seturi de poze?

[/size]
scuza-ma Daning k nu m-am ridicat la asteptarile tale,dar poti sa imi zici ce pretentii ai,k sa stiu pe viitor sa nu mai gresesc...
$1 scrie:$2opicul se numeste fete din trafic,pozele postate de DON n-au nici o legatura cu acest topic.Va rog nu mai poluati topicul!
BoogY pai au legatura cu topicul cum au si ale lui Mihai L cu plaja,sau nu.

,si aia pe bicicleta nu e in trafic,o fi pe plaje

.
$1 scrie:$2ai frate, da' mai urate erau ?
Florin Dumitrescu ai dreptate,ale tale din poze sunt super fetele,ce o fi fost in capul meu sa le postez aici,scuza-ma k te-ai uitat la ele.
Rog un moderator sa stearga toate pozele postate de mine,pt k am poluat topicul,pt k am suparat colegii de forum cu ele,pt k nu am gasit mai frumoase,pt k nu sa m-ai putut mank din cauza lor,insist chiar sa le stearga un moderator,pt k nu imi sta in caracter sa supar pe cineva,cu scuzele de rigoare le multumesc la colegi pt aprecieri,sunteti k o a doua familie pt mine.
Cu respect.