ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
E simplu ,masinile cu volan pe stinga au voie sa depaseasca cele cu volan pe dreapta nu ...astea erau la iesirea din Crasna spre Varsolt (Salaj) dar aceiasi "combinatie" de semne am vazut-o si mai incolo, la intrarea in Horoatul Crasnei
am trecut chiar p'acolo acu' o saptamana si am remarcat si eu semnele... e clar: in cazul din poza ta, un imbecil a intors semnul cu depasirea interzisa spre sensul opus. din pacate cazul nu e singular... am vazut astfel de vandalisme ceva mai greu de sesizat de nenumarate ori, aplicate si altor semne de circulatie. in unele cazuri poate fi chiar foarte periculos. cine e imbecilul? logica ma face sa cred ca e cel ce are timp sa se dea jos din vehicul fara sa-l opreasca, sa faca inteligenta manevra si sa suie inapoi in vehiculul in miscare. apoi se hlizeste cu zgomot, baga cu patos o injuratura si scuipa din scurt coaja de samanta ramasa printre dinti. om cu scoala... bineinteles. adevarul e ca eu sau tu sau alt sofer ce sesizeaza asa ceva, am putea sa ne oprim si sa facem mai mult decat o poza. daca nu punem mana, am putea sa raportam cazul forurilor competente (tind sa pun ghilimele, dar hai sa le dam o sansa). spre rusinea mea (cel putin, caci nu vorbesc in numele tau sau al acelui celalalt sofer), in afara de comentarii si injuraturi n-am purces la nici o actiune...
Se intampla de multe ori sa fie cativa parcati putin aiurea, in consecinta se strica usor usor locurile de parcare, iar daca toti cei de langa tine pleaca ai surpriza ca masina ta sa para parcata "nesimtit"... Nu intotdeauna astfel de poze reflecta realitatea