de octa » 14 Apr 2013, 20:49
am trecut chiar p'acolo acu' o saptamana si am remarcat si eu semnele... e clar: in cazul din poza ta, un imbecil a intors semnul cu depasirea interzisa spre sensul opus. din pacate cazul nu e singular... am vazut astfel de vandalisme ceva mai greu de sesizat de nenumarate ori, aplicate si altor semne de circulatie. in unele cazuri poate fi chiar foarte periculos.
cine e imbecilul? logica ma face sa cred ca e cel ce are timp sa se dea jos din vehicul fara sa-l opreasca, sa faca inteligenta manevra si sa suie inapoi in vehiculul in miscare. apoi se hlizeste cu zgomot, baga cu patos o injuratura si scuipa din scurt coaja de samanta ramasa printre dinti. om cu scoala... bineinteles.
adevarul e ca eu sau tu sau alt sofer ce sesizeaza asa ceva, am putea sa ne oprim si sa facem mai mult decat o poza. daca nu punem mana, am putea sa raportam cazul forurilor competente (tind sa pun ghilimele, dar hai sa le dam o sansa). spre rusinea mea (cel putin, caci nu vorbesc in numele tau sau al acelui celalalt sofer), in afara de comentarii si injuraturi n-am purces la nici o actiune...
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPLford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
>>>