interesanta cartea aceea.
as vrea sa o citesc si eu.

e bun tutunul cand este calitativ si ieftin. cum in ultima perioada intalnesc mai rar acest tip de tutun, aud in stanga si in dreapta, am renuntat la fumat..
din pacate merg pe principiul : am un singur viciu, deliciu personal..
ma bucur cand imi spune bibanu ca de un an jumate cand a spus ca nu mai fumeaza, nu a mai fumat, ma bucur pentru toti cei care se lupta cu acest viciu, dar pentru mine este o placere sa stau pe un scaun comod, sa imi pun o cafea si sa savurez o tigara.. nu trag din ea sa o termin repede.. ci o savurez usor, cat sa ii simt aroma, gustul, si toate cele..
recunosc faptul ca dupa cateva luni de abstinenta la tutun ma simteam superman. plamanii mei erau oxigenati bine, somnul era precum al unui nou nascut, zburdam pe terenul de fotbal precum o caprioara

.. dar daca placerea pacatoasa ma impinge spre fumat, nu ma pot opune. stie ea ce stie cand imi zice : '' ce buna ar fi o tigara acum '' , si are dreptate
p.s. pentru cine fumeaza winston, aseara am vazut la magazinul de langa mine un nou tip de ambalaj: direct in tabachera.
Doresc tarie in continuare celor care au renuntat la tigari, si tigari mai bune fumatorilor.si evident plamani sanatosi!