Curios e ca papucii au fost dati reciproc si inca mai pastrez o oarecare legatura cu ea. Cauza despartirii nu este faptul ca am pus-o sa impinga la masina in doua randuri (in pana aia de benzina si o data de Revelion).
offtopic: Hai sa v-o povestesc si p-aia de Revelion, ca e haioasa:
Ma dusesem sa o iau de-acasa si am ramas impotmolit in zapada la ea in parcare. In sinea mea ma distram

, dupa ce o asteptasem sa se aranjeze o zi intreaga. Incepuse de la 6 dimineata... coafor, manichiura, cu cateva zile isi cumparase tzoale festive, un pardesiu frumos... Nu mi-a raspuns nici la telefon, decat tarziu, pe la 8 seara, sa imi zica sa o iau pe la 10. Cand am luat-o incepuse sa se laude: "Iti place cum mi-am facut parul? Iti place pardesiul?" Ce era sa zic si eu: ca da... (adevarul e ca arata tare bine). Dar, dupa ce a impins la masina, am vazut ca ii facusem model de zapada murdara pe haine si prin par. Am fost atent cum si-a pus pardesiul in masina, sa nu murdareasca si tapiteria. L-a asezat cu grija si nu mi-a dat motiv sa o atentionez...

. Acum nu va inchipiuiti ca o facusem de nerecunoscut... am reusit sa scot repede masina, mai ales ca aveam o lopetica de campanie in portbagaj...
PS: Acum am alta mandra, care are si carnet.
@ddexter: De acord cu topicul, dar eu nu am ce scrie in el, pt ca nu sufar de pe urma ex-mandrei.