Daniel: te rog frumos da-te jos de la jugulara mea, lasa-ma sa-ti explic.
Nu am facut efortul sa citesc articolul, prin urmare nu-i cunosc argumentatia; de o vreme incoace, citesc numai articole scrise de indivizi a caror valoare este certa, altminteri dau ignore. Viata e prea scurta pentru a pierde timpul citind orice.
Pentru ca am fost acuzat in mod nemeritat de atac la persoana, uite, de dragul tau ma documentez cine e individul iar ca bonus voi citi si articolul. OK?
Sa vedem ce gasim pe Google:
- a fost membru al PNL (!) in perioada 1998-2008, nu exista informatii despre inregimentarea politica curenta.
- a fost director al Grupului Şcolar “Petre Poni”, de unde a fost dat afara in 2008 si unde s-a remarcat prin inchirerea ilegala a spatiilor catre sereleuri de apartament.
Daniel, te rog sa ma scuzi, am promis sa citesc articolul dar nu pot. Din respect pentru tine si pentru ToxiCristi am incercat, insa la fraza
"Dar ce a facut 4 ani guvernarea Tariceanu se incadreaza exact in reprosurile aduse statului social" m-a apucat greata si n-am mai continuat. Individul asta arunca cu noroi in Tariceanu, pentru vremea cand erau colegi de partid! Cat tupeu si cata nesimtire...
Din punctul meu de vedere avem de-a face cu un fripturist in cautare de stapan. N-aveti decat sa va faceti si un fan-club, va anunt de pe acum pe mine sa nu contati.
Daca doriti, discutam punctual programul liberal. Dar la comentarii pe marginea comentariilor, eu spun pas.
@cornel77: eeei, vii cu materiale difuzate pe Antena3... facaturi mogulesciene... vino si tu cu ceva mai credibil, cauta pe hotnews, otv sau taraf tv.