Discutii libere/forum

Politica e o c...a. Hai s-o ... discutam.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Politica e o c...a. Hai s-o ... discutam.

Mesajde mihai79 » 15 Sep 2010, 17:28

@DanielArdelian2 - beton articolul din Kamikaze. Parca vine exact sa confirme ce spuneam mai devreme despre trustul cu pricina.

@Nic_Bv - cred ca tocmai pentru ca au luat masurile mai din timp, cehii au putut sa fie mai "blanzi". Intocmai ca directorul de programe politice al RTV din articolul Kamikaze, politicienii nostri de pana acum nu prea au avut c***e.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde agapecristian » 17 Sep 2010, 14:05

Bunicul meu avea o vorba:

"Langa Ceausescu mai trebuiau pusi un milion de oameni ca Romania sa iasa din comunism"

Incep sa-i dau dreptate.
Ford Mondeo MK4 Facelift 2.0 TDCI Titanium
WFOEXXGBBEAB63025
agapecristian
Member

Maşina: ford focus 2000 1.8i zetec 115 hp sedan ghia
VIN: WFOFXXWPDFXL55625

Mesajde KomandantuR » 17 Sep 2010, 15:21

Langa Ceausescu la cimitir, sa fim intelesi... :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde mihai79 » 17 Sep 2010, 15:59

Pai timpul se va ocupa de chestia asta... :D
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Re: It's now safe to turn off Romania

Mesajde MirceaMM » 17 Sep 2010, 20:29

$1 scrie:$2ste gresit sa te intrebi daca ne-ar fi fost mai bine cu X sau Y. Trebuie sa ne intrebam de ce au ales 5 milioane de romani sa acorde continuitate, vot de incredere, unui conducator care a demonstrat timp de 5 ani ca se pricepe doar sa minta si sa distruga tot in jurul lui.

Da.
Dar putem avea si un alt unghi de abordare, opus sau mai degraba complementar.
Adevarul este ca un oarecare Geoana, celalalt candidat, a avut voturi mai multe la alegerile prezidentiale din 6 Dec 2009! Actualul asa-zis presedinte a furat alegerile, sunt cunoscute pomenile electorale, galetusa portocalie in milioane de exemplare, ispravile lui Bakonsky la Paris, manipularea grosolana a romanilor de pe Coasta de Vest.
Acesta este adevarul: ultimul mare furt comis de acest marinar descreierat este insusi furtul alegerilor prezidentiale.

Cel mai mare moralist roman, Octavian Paler, a spus asa:
"Basescu este comunist, securist, turnator, hot, bandit, betiv, gregar si mitocan".
Sunt vorbele lui. Noi doar mai citim din ce scriu marii intelectuali si patrioti romani si luam aminte!
Corect?
MirceaMM
Member

Maşina: Mondeo Tournier Mk3 / 2002 TDCI, 85 Kw

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2010, 21:36

Parca Ponta a recunoscut "au furat mai mult ca noi..."?
Din lipsa de date nu as baga mana in foc ca gionica a fost castigator pe bune; oricum, ar fi fost un adevarat om de paie, nu din cei pe care ii scoate Daniel in fata mereu. :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Nic_Bv » 17 Sep 2010, 22:21

MirceaMM: sunt de acord cu tine ca marinelu' a tras niste sfori pe ici pe colo. Dar sa fim seriosi, oricat ar fi furat portocalii, tot raman vreo 4 milioane de votanti. Asa ca la nivel national, ne meritam soarta...
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde MirceaMM » 18 Sep 2010, 22:21

$1 scrie:$2unicul meu avea o vorba:
"Langa Ceausescu mai trebuiau pusi un milion de oameni ca Romania sa iasa din comunism"
Incep sa-i dau dreptate.

Este cert ca absolut toti cei 4 milioane de purtatori de carnet PCR sunt vinovati.
Dar nimeni nu trebuie omorat, pus langa Ceausescu.

Trebuie insa un soi de anihilare, lustrare, pentru cateva zeci de mii de romani!
Apoi conducatori ca lumea, cel mai bine straini!!!

Nu-i asa ca NU sunteti de acord?
MirceaMM
Member

Mesajde MirceaMM » 18 Sep 2010, 23:09

$1 scrie:$2arca Ponta a recunoscut "au furat mai mult ca noi..."?
Din lipsa de date nu as baga mana in foc ca gionica a fost castigator pe bune; oricum, ar fi fost un adevarat om de paie, nu din cei pe care ii scoate Daniel in fata mereu. :D

Aici dai exemplu de rationament incorect.
Sa ma explic.
Faptul ca nimic nu este perfect se stie, nu?
Da, este cert ca s-a furat si in favoarea lui Geoana.
Ce spune Ponta insa este clar in favoarea PSD in sensul ca, pe baza principiilor de drept:
- orice vinovatie
- orice amenda
- orice dezaprobare, blamare
- orice vrei tu
trebuie sa respecte proportionalitatea cu gravitatea faptei comise.
Nu avem ingeri pe care sa ii votam, este clar.
Dar daca unul fura mai mult categoric este mai vinovat. Exact asta spune Ponta: "PD a furat mai mult decat PSD".
Ceva concret acum: de unde stia Videanu (cu cateva ore inainte de moment inchidere urne) ca de pe Coasta de Vest le vor mai veni 40 mii de voturi?
Personal este peste puterea mea de intelegere ca oameni care traiesc in US sa faca asemenea greseala! Gasesc doar explicatia ca au ramas incremeniti in trecut, au imaginea lui Iliescu ca reprezentand RAUL (ceea ce nu este departe de adevar) dar au pierdut legatura cu tara, nu mai sunt informati si nu cunosc realitatea nou aparuta: exista un rau mai mare decat PSD si decat Iliescu. Exista semnale foarte concrete ca multi de acolo si-au dat seama de greseala facuta.

Apoi, a doua greseala pe care o faci, in atat de putine randuri, este aceea de a compara o situatia reala (hotul auto-inscaunat la putere, absolut nimic respectat din ce a promis - dimpotriva: absolut totul s-a dovedit minciuna) cu una ipotetica pe post de sperietoare ("ce om de paie ar fi fost Geoana"). Nu asta conteaza, ci faptul ca am fi scapat de Basescu.

PS.
Sa nu se creada ca apar PSD. Am state vechi, am experiente semnificative cu comunistii.
Consider ca lupta impotriva FSN-1 si impotriva FSN-2 este de durata.
Dar atitudinea "sunt o apa si un pamant" (atentie, este vorba doar de aceste 2 ramuri de comunisti, pentru ca altfel inca mai exista Dreapta adevarata in Romania!!) - aceasta atitudine ar fi un soi de "talibanism".

Noutatile (pretentiile absurde ale PD de a reprezenta Dreapta) impun considerare atenta si evaluare corecta: da, ambele sunt ramuri de PCR insa in aceasta perioada suferim dintr-o singura cauza: PD!
Acest asa zis partid trebuie sa dispara definitiv.
Ce mai ramane din el sa se duca in PSD si sa lase Dreapta taranistilor adevarati, liberalilor adevarati, monarhistilor adevarati, legionarilor adevarati.
MirceaMM
Member

Mesajde Mihai L » 19 Sep 2010, 01:39

hmmm...
Deci cu alte cuvinte cel care a furat 40.0001 voturi este mai vinovat ca cel care a furat doar 40.000... Asa o fi. Dar pe cel care a furat 4-10 ani de guvernare cum il socotim? Dar 50 ani?
Ca sa nu mai zic ca niciunul dintre partidele de pana acum NU a vrut sa inchida aceste portite de furt.
Dar de Ponta, care demonstreaza ca stie despre o situatie de hotie nu ar trebui sa ne legam?

Pana la urma, eu stiu ca furtul este furt si trebuie pedepsit; mai tare sau mai moale... e treaba judecatorilor. Dar nu-mi spune ca daca cineva a furat mai putin este mai cinstit. Poate nu a stiut, poate nu a putut mai mult... :D

Alta chestie care ma surprinde in rationamentul tau: te astepti ca unul/mai multe partide sa iasa din scena sa faca loc altuia, care de fapt nu are putere sa se sustina. Care e dreapta "sanatoasa" la noi? Partid cunoscut si cu ceva credibilitate; sper ca nu vorbeai de pnl... Eu zic ca acel partid pe care il crezi in stare ar trebui sa demonstreze singur ca poate face ceva pentru tara si cu siguranta are sanse mari sa fie ales.
Sa nu uitam ca de fapt castigatorii la noi sunt alesi de putina lume care s-a prezentat la vot, din exact aceleasi motive: lipsa de credibilitate a candidatilor.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde toxicristi » 19 Sep 2010, 15:02

Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde MirceaMM » 19 Sep 2010, 15:11

Oh, nu!
Nu il mai suport pe Vlaston si nici pe purcica respectiva...
MirceaMM
Member

Mesajde Nic_Bv » 19 Sep 2010, 17:32

Who the duck is Vlaston? Am vazut ca e mare scriitor la hotnews, dar de ce ar trebui sa-l bagam in seama?!? A inventat coada la pruna sau mersul pe jos?

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 19 Sep 2010, 18:28

Cu alte cuvinte, daca cu argumentele lui nu va puteti pune, atacati persoana. Foarte frumos, n-am ce zice. Fa abstractie de faptul ca Vlaston nu este o vedeta la Realitatea TV...Trebuie sa recunosti ca cam are dreptate...

Ah, si postul lui MirceaMM este exact la fel ca si anterioarele. Vorbe goale, afirmatii neargumentate, idei nefundamentate, paragrafe care nu au nici o legatura logica, totul insa ambalat sclipitor si presarat cu formulari agresive incat sa para mai complicat decat este. Parca este copiat dintr-un ziar al lui Vintu.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde cornel77 » 19 Sep 2010, 20:30

http://www.optimalmedia.ro/stire-anchet ... o%29-/2881

Sa vina funeriu sa gaseasca pixelu' albastru...trucaj ordinar!!! este lucratura mogulilor vantu si voiculescu.
ex Ford Focus trend 1.6 101 cp 2001
ex Ford Focus trend 1.8 tdci 101 cp 2003
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde Nic_Bv » 19 Sep 2010, 20:54

Daniel: te rog frumos da-te jos de la jugulara mea, lasa-ma sa-ti explic. :-t
Nu am facut efortul sa citesc articolul, prin urmare nu-i cunosc argumentatia; de o vreme incoace, citesc numai articole scrise de indivizi a caror valoare este certa, altminteri dau ignore. Viata e prea scurta pentru a pierde timpul citind orice.

Pentru ca am fost acuzat in mod nemeritat de atac la persoana, uite, de dragul tau ma documentez cine e individul iar ca bonus voi citi si articolul. OK?

Sa vedem ce gasim pe Google:
- a fost membru al PNL (!) in perioada 1998-2008, nu exista informatii despre inregimentarea politica curenta.
- a fost director al Grupului Şcolar “Petre Poni”, de unde a fost dat afara in 2008 si unde s-a remarcat prin inchirerea ilegala a spatiilor catre sereleuri de apartament.

Daniel, te rog sa ma scuzi, am promis sa citesc articolul dar nu pot. Din respect pentru tine si pentru ToxiCristi am incercat, insa la fraza "Dar ce a facut 4 ani guvernarea Tariceanu se incadreaza exact in reprosurile aduse statului social" m-a apucat greata si n-am mai continuat. Individul asta arunca cu noroi in Tariceanu, pentru vremea cand erau colegi de partid! Cat tupeu si cata nesimtire...

Din punctul meu de vedere avem de-a face cu un fripturist in cautare de stapan. N-aveti decat sa va faceti si un fan-club, va anunt de pe acum pe mine sa nu contati.

Daca doriti, discutam punctual programul liberal. Dar la comentarii pe marginea comentariilor, eu spun pas.

@cornel77: eeei, vii cu materiale difuzate pe Antena3... facaturi mogulesciene... vino si tu cu ceva mai credibil, cauta pe hotnews, otv sau taraf tv.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 19 Sep 2010, 21:11

@Nic_Bv:
Habar nu am cine e tipul respectiv, vorbesc doar rational: mi se pare important ce spune un individ in momentul in care este adevarat; ce conteaza ca la acea vreme era in PNL? Aaa, daca era Tariceanu insusi as fi zis "Boule, dar tu erai seful care a decis drumul!". Asa stim cu totii ca in partide nu prea e loc de cracnit...

LE: Pune mana si citeste tot articolul si fa abstractie de persoana in cauza. Poate are argumente, poate nu. :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Nic_Bv » 19 Sep 2010, 21:40

Nu e mai simplu sa vii tu cu un citat din articol? Da-mi un argument credibil al individului, sa discutam pe marginea lui.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde MirceaMM » 19 Sep 2010, 22:11

$1 scrie:$2u alte cuvinte, daca cu argumentele lui nu va puteti pune, atacati persoana. Foarte frumos, n-am ce zice. Fa abstractie de faptul ca Vlaston nu este o vedeta la Realitatea TV...Trebuie sa recunosti ca cam are dreptate...

Ah, si postul lui MirceaMM este exact la fel ca si anterioarele. Vorbe goale, afirmatii neargumentate, idei nefundamentate, paragrafe care nu au nici o legatura logica, totul insa ambalat sclipitor si presarat cu formulari agresive incat sa para mai complicat decat este. Parca este copiat dintr-un ziar al lui Vintu.

Domnule, te poftesc sa te limitezi la conditionarile regulamentare sau macar la cele ale bunului simt.
Nu te cunosc si nu ma intereseaza. Aici esti ceea ce scrii si din cate vad nu prea le ai pe aceasta parte, oricate posturi putino_silabice, cu greseli de gramatica si inveninate ai produce.
Nu ai inteles nimic dar absolut nimic din ceea ce am spus despre necesitatea sau intentia sau dorinta ca exprimarile sa aiba un sens precis.
Gandeste-te (hai, daca vrei, poti!) ca in matematica (SINGURA creatie umana ce merita atentie, in afara de minunea divina a Creatiei vietii) limba romana este un simplu PRETEXT pentru sensurile foarte precise "din spate".
Tu vorbesti de logica? Ai auzit cumva de Lukasiewicz, Hastings sau Moisil?
Sau macar de Arhimede si Crisipos?
Ma indoiesc!!!
Pricepi asa ceva? Ca sensurile de la mama de acasa sau de la invatatoarea cea tampita nu sunt suficiente, ca multe sunt gresite?
Este greu pentru tine? Ai nevoie de ajutor?
Gandirea corecta se invata numai DAR NUMAI in facultati de matematica.

Stilul tau este tipic comunist. Se recunoaste la toti sustinatorii marinarului betiv.
Cei ce vorbesc de Stanga si Dreapta, CU RECUNOASTEREA ACESTEI ASA ZISE DREPTE, de-alde Vlaston, de-alde purcica Dosia, de-alde lichelele de Liiceanu sau Cartarescu, de-alde Geoana si de-alde unii pe forumuri - reprezinta nenorocirea acestor vremuri.
Ca Vlaston nu este vedeta la Realitatea TV, Ok!
Putin imi pasa de Realitatea TV si de Vantu.
Dar in loc sa mentionezi ce NU este individul poate cineva sa precizeze ce este, altceva decat nimic? O fi vreun Marin Preda inca necunoscut?
Comunistii, in ansamblu, isi pot gasi un loc (dupa ce se transforma, se reformeaza etc) DAR UN SINGUR LOC, NICIODATA DOUA. STANGA POATE FI A LOR, ATAT!!!
DREAPTA, NICIODATA.
Cel mai important eveniment in politica romaneasca din ultimii 20 de ani il reprezinta intentia criminala a Fortei care stapaneste Romania (forta de sorginte estica, din stepa calmuca etc) de a distruge PNTCD.
Nu este asa ca, dupa mintea ta, PNTCD s-a distrus singur din cauza guvernarii catastrofale 1997-2000? Unde am mai auzit asta cu guvernarea catastrofala? A spus-o unul Nastase cumva?
Te-ai intrebat, cu mintea ta cea putina, de ce s-a produs acest lucru?
Iata aici un hint: pentru ca ei, astia din Forta nu se puteau intelege cu PNTCD! Pentru ca PNTCD (mai putin infiltrarile) nu se poate intelege cu comunistii, fie ei din FSN-1 sau FSN-2!!!!!!! Intelegi acum cine sunt cei buni si cine sunt rai?
Intelegi ca singura DAR SINGURA vinovatie a lui Ciorbea este aceea ca nu l-a izbit cum binemerita pe subalternul obraznic de la Transporturi?
Hai, fa un efort.

Aceasta este singura atitudine corecta ce poate salva natiunea romana: distrugerea PD si intarirea Dreptei adevarate.
MirceaMM
Member

Mesajde DanielArdelian2 » 19 Sep 2010, 22:20

Nic_Bv, ma vad nevoit sa remarc o abordare extrem de puerila din partea ta.
Se propune un articol spre dezbatere. Continutul articolului nu-ti convine, dar pe moment nu ai nici un argument, asa ca o dai rapid la intrors cu "Who the duck is Vlaston?".

Cand asta nu tine, vii faza cu "aaa pai da, dar mie oricum mi-e greata de articolul vostru". Foarte matur, n-am ce zice. Si in continuare pe aceeasi idee: "oricum viata e prea scurta sa citesc prostiile pe care le postati voi".

$1 scrie:$2ndividul asta arunca cu noroi in Tariceanu, pentru vremea cand erau colegi de partid! Cat tupeu si cata nesimtire...

Nu vad unde-i tupeul si nici nesimtirea nu o vad. Si cred ca si tu esti suficient de inteligent sa stii treaba asta, dar ai bagat-o totusi din lipsa de alte argumente. Ti-a explicat si Mihai L, desi chiar nu cred ca era necesar.

$1 scrie:$2cornel77: eeei, vii cu materiale difuzate pe Antena3... facaturi mogulesciene... vino si tu cu ceva mai credibil, cauta pe hotnews, otv sau taraf tv.

Cu alte cuvinte, "daca nu esti de acord cu Antena3, inseamna ca esti cu taraf tv". Si iaca inca o dovada de comportament pueril...Generalizarea asta si gresala asta ai mai facut-o odata si ti-a explicat si Smiley: poate ca nu toti care sunt impotriva Antenelor si Realitatea TV sunt in favoarea taraf tv, cum vrei tu sa sugerezi. Mai exista si alte surse de informare in afara de Realitatea TV si de cele enumerate de tine, si sunt convins ca si tu stii treaba asta, dar te faci ca ploua. De asemenea, observ ca ai strecurat subtil si hotnews, sursa articolului pe care-l dezbatem, in oala cu taraf tv.

$1 scrie:$2u e mai simplu sa vii tu cu un citat din articol?

Din nou, atitudine pasiv-agresiva usor puerila: "Eu m-am suparat si nu citesc nimica. Sa citesti tu articolul ca eu is prea superior".

De vreo 3 postari te chinui sa combati articolul in diverse moduri: ba ca autorul nu e bun, ba ca site-ul nu e bun, ba ca ti-e greata, ba ca tu esti mai superior, samd. Dar argumentele logice lipsesc cu desavarsire.

Hmm...pe undeva pot spune ca te inteleg. Si mie mi-a placut de Tariceanu la inceput, dar am fost foarte dezamagit cand a inceput sa se dea cu socialistii.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde DanielArdelian2 » 19 Sep 2010, 22:58

$1 scrie:$2Domnule, te poftesc sa te limitezi la conditionarile regulamentare sau macar la cele ale bunului simt.

Arata-mi unde le-am incalcat. Ti-am criticat doar postarile sterile si lipsite de substanta. Toate merg intr-o singura directie: "Bla bla bla, dreapta adevarata, PDL trebuie distrus, bla bla bla, voi nu intelegeti, Base trebuie distrus, bla bla bla". Ai ajuns s-o iei de la Arhimede pentru a demonstra ca, evident, PD trebuie distrus. Deja discursul acesta este e caraghios. Ok, ti-am inteles punctul de vedere de prima data, s-a notat, dar deja s-a "uzat" de cate ori l-ai postat.

$1 scrie:$2ici esti ceea ce scrii

Exact. Si asta este valabil si pentru tine, desi vad ca nu prea iti convine. :)

$1 scrie:$2i din cate vad nu prea le ai pe aceasta parte, oricate posturi putino_silabice, cu greseli de gramatica si inveninate ai produce.

Inainte de a te lua in serios, as dori totusi niste citate cu "posturi putino_silabice, cu greseli de gramatica" scrise de mine.

$1 scrie:$2b]Tu vorbesti de logica? Ai auzit cumva de Lukasiewicz, Hastings sau Moisil?
Sau macar de Arhimede si Crisipos?

Hmmm...Arhimede parca avea o emisiune despre crocodili pe Discovery, Moisil este un nume de strada, dar de restul recunosc ca nu am auzit. :-/

$1 scrie:$2ar in loc sa mentionezi ce NU este individul poate cineva sa precizeze ce este, altceva decat nimic? O fi vreun Marin Preda inca necunoscut?

Dar ce conteaza ce este sau nu este individul? toxicristi dorea sa ne dam cu parerea despre continutul articolului. Insa intrucat se pare ca a atins o coarda sensibila, ati sarit si ati atacat individul.

$1 scrie:$2u este asa ca, dupa mintea ta, PNTCD s-a distrus singur din cauza guvernarii catastrofale 1997-2000?

Nu, PNTCD a fost rapit de extraterestri. I-au vazut asa de capabili si au zis sa-i duca si pe planeta lor sa le-o scoata din criza. De fapt, acum serios vorbind, daca au fost asa de capabili, de ce s-au lasat distrusi?

$1 scrie:$2e-ai intrebat, cu mintea ta cea putina, de ce s-a produs acest lucru?

Ca sa vezi de fapt cine posteaza in afara regulamentului si in afara bunului simt. Si pe urma tot lupul striga "Lupul!".
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde toxicristi » 19 Sep 2010, 23:36

^^ Eu nu am rabdare sa scriu atata....i just don't give that big a shit :))

Orice ai scrie, orice ai face, in tara asta nu mai poti fi privit ca echidistant, s-a polarizat totul (din cauza lui Basescu si PD-L, care trebuie sa dispara, evident).
toxicristi

Mesajde DON GYOVANY » 19 Sep 2010, 23:40

Mai copii,mai aveti un pic si va luati la bataie...si nene Daniel nu te mai contra cu MirceaMM,pai nu stii ca Bucurestiul e superior restului tarii,exista doar Capitala si provincia...si sa iti ceri scuze la Mircea ca te-a insultat! :D
Voi dezbateti subiecte aici pe forum,va contrati,si ajungeti sa va si bateti pana la urma...si pe conducatorii nostrii nu ii doare nici la 2 metri in fata p**i,nici macar nu sunt curiosi sa vada ce parere are poporul despre ei...
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde toxicristi » 19 Sep 2010, 23:45

^^ Exact ce ziceam =))
toxicristi

Mesajde Mihai L » 19 Sep 2010, 23:47

@MirceaMM:
E ciudat, pentru ca in ciuda convingerii populare, nu esti fericit.
Pentru mine insa pari putin irecuperabil... Sustinator Pavel Corut, cumva? :D
Oricum, Forta fie cu tine! =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde DON GYOVANY » 19 Sep 2010, 23:50

=)) tare ultima fraza a lui nenea Mihai.. =))
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde Nic_Bv » 20 Sep 2010, 08:43

$1 scrie:$2ic_Bv, ma vad nevoit sa remarc o abordare extrem de puerila din partea ta.

Daniel, esti la un pas de a sari parleazul bunului simt in comunicare.
Din punctul meu de vedere, individul cu pricina nu merita atentia de a fi lecturat. Ce e asa de greu de inteles? Ai ceva de spus, exprima-te prin Forta proprie.... aaaa... am uitat, nu mai ai Forta, tocmai ai cesionat-o lui MirceaMM. :D

P.S. Te rog, nu baga Star Wars in aceiasi galeata cu Pavel Corut, Oreste & Co.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Nic_Bv » 20 Sep 2010, 09:27

Uite un citat din articolul respectiv:
$1 scrie:$2quot;Speranta ca PNL va castiga majoritatea parlamentara la urmatoarele alegeri nu e impartasita nici macar de conducere, nu se bazeaza pe nimic."

Adica ii acuza pe cei din PNL ca mimeaza implicarea politica...
Un asemenea enunt este jenant. E un flame ordinar, un enunt de prompter OTV, iar voi il serviti drept argumentatie pentru convingerile voastre politice? =))

Pe de alta parte, voi ati auzit de guvern minoritar?

$1 scrie:$2De unde resurse pentru plata pensiilor dublate si a salariilor marite in scopul cumpararii de voturi?

Vorbim de legea promulgata de presedintele Romaniei si nerespectata? OK. Resurse ar fi, de exemplu confiscarea averilor ce nu pot fi justificate (locuinta de un milion de euro obtinuta din venituri de notar in Paunesti, etc), stoparea scurgerii de bani catre proiecte de infrastructura (avem studii de fezabilitate facute pentru de 5 ori mai multe autostrazi decat avem in lucru), fondurile imense risipite la turism (e clar ca fara efect), reducerea cheltuielilor cu serviciile secrete, prea numeroase si prea suprapuse pe obiectivul unic de a deservi Presedintele), etc.

$1 scrie:$2ste exact ce spune si actualul guvern si presedintele Basescu. Ca nu-i normal sa ne imprumutam pentru a plati pensii si salarii. [...] Pentru ca una-i teoria si alta e practica.

Exact. La Basescu teoria e OK, practica ne omoara. In teorie nu e corect sa ne imprumutam, in practica tocmai am facut-o. Asta din cauza ca Basescu & Co. nu au avut capacitatea sa anticipeze criza, decat atunci cand ea ne lovise iar generatorii de buget (platitorii de taxe) erau deja in moarte clinica.

Asta este si motivul pentru care PNL-ul nu se mai aliaza cu PD-L. Acestia din urma una zic, si alta fac.

$1 scrie:$2ine, bine si cu ce platim educatia, sanatatea si celelalte sectoare bugetare, daca reducem impozitele?

Corect... de ce sa ne mai chinuim sa mulgem vaca, mai bine o omoram, avem friptura si mancam pe saturate 2-3 zile...
S-a vazut cat de multi bani a adus la buget cresterea TVA.

Si oricat de mult va feriti sa recunoasteti, s-au vazut si efectele cotei unice introduse de Tariceanu.

$1 scrie:$2roblema este ca l-am citit avand in minte performanta guvernului liberal din 2005-2008, cand au avut premierul.

Nu cred asta, cred ca mai degraba ii statea mintea la banii portocalii care i-ar putea rotunji pensia.

Daca vreti sa vorbim mai departe la modul comparativ despre performantele guvernarii Tariceanu vs. Boc, va rog sa lecturati mai intai aceste resurse:
http://www.cnp.ro/user/repository/dd5dd ... 9fe13c.pdf
http://ec.europa.eu/economy_finance/eu/ ... /ro_en.pdf

Desi nu sunt entuziasmat de performantele guvernului Tariceanu. Insa comparativ cu Boc... :-S

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 20 Sep 2010, 10:15

Relativ la "performanta" lui Tari, nu trebuie uitat ca in acea perioada era alta starea economiei mondiale... Nu trebuie decat sa nu-i puna piedici prea mari, ca in rest mergea singura.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde isotech_ro » 20 Sep 2010, 10:29

@Nic_Bv nu vreau sa polemizez insa unele dintre afirmatiile tale m-au facut sa rid in hohote, prin prisma denumirii thred "Politica e o c...a. Hai s-o ... discutam"

$1 scrie:$2... Resurse ar fi, de exemplu confiscarea averilor ce nu pot fi justificate (locuinta de un milion de euro obtinuta din venituri de notar in Paunesti, etc), stoparea scurgerii de bani catre proiecte de infrastructura (avem studii de fezabilitate facute pentru de 5 ori mai multe autostrazi decat avem in lucru), fondurile imense risipite la turism (e clar ca fara efect), reducerea cheltuielilor cu serviciile secrete, prea numeroase si prea suprapuse pe obiectivul unic de a deservi Presedintele), etc. ...

1.confiscarea averilor ce nu pot fi justificate

asta DA masura de tip COMUNISTOID ... il si vad pe Patriciu, Videanu, Nastase ( nu-i asa ca-i ideologul lui PoantaProasta), VoiculescuFelix, SOV, Paunescu, etc, etc, sa fie luati la ILICIT ... in buna traditie dimboviteana ... "sa dam la cap chiaburilor" sau "capra vecinului"

2.stoparea scurgerii de bani catre proiecte de infrastructura
nimic mai adevarat ... eu "propun" sa terminam cu "idiotenii", gen autostrada Ploiesti - Brasov, pe traseul Vaii Prahovei, a carui kilometru cu lejeritate o sa depaseasca suma 50 mil. euro ... mai bine oprim orice proiect de infrastructura, iar fondurile economisite sa le dirijam in proiectele "viabile" sociale, la astea se pricep foarte bine cei de la partidul de senzatie

3.fondurile imense risipite la turism
asta DA ... propun aprobarea de urgenta a "schemei" Mazare, ca un proiect viabil de real "succese" ... daca ma uit la bugetul de la turism constat ca alocarea bugetara pe investitii de imagine de turism se ridica la "colosala" suma de 10 milioane de euro

4.reducerea cheltuielilor cu serviciile secrete
eu spun sa iesim din NATO si din orice angajament de securitate ... ne declaram neutri si Dumnezeu cu mila

$1 scrie:$2... Desi nu sunt entuziasmat de performantele guvernului Tariceanu. Insa comparativ cu Boc ...

nici eu nu sunt entuziasmat de performanta guvernului Boc, insa comparam mere cu prune, ca sa fiu mai explicit, comparam performanta unui guverd cind economia interna/internationala functiona cu performanta cind economia se afla sub o criza profunda
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum