Mai oameni buni
eu nu inteleg de unde vine confuzia asta generala, sau mai exact, de ce ?!
Adica, totul in tara asta si in lumea asta, trebuie sa se desfasoare sub un cadru legislativ. Acest cadru legislativ este creeat de niste oameni... ai legii. Adica, tot ce misca in tara asta, ca e referendum, ca e o vanzare de companie de stat trebuie sa fie legal, si numai legal (cf BD la munte si la mare

)
si deci, carevasazica ce spune legea / hotararile judecatoresti / deciziile legale referitor la cadrul legislativ in care trebuie sa se defsasoare acest referendum? ! :O
Chiar nu stiu, mai punctati voi o data !
De unde discutia asta ca trebuie 50%+1 ca nu trebuie? De ce nu 70%+1? De ce nu o mie? Cine spune care cifre sunt valabile apropos de nr populatiei? Ce naiba e cu harababura asta? Logic ar fi sa se pastreze ocaua politica nemasluita si intr-un caz si in altul....
Pai ce ne facem daca inventeaza astia o lege, cum ca pentru a se alege un presedinte nou trebuiesc 15 milioane voturi PENTRU ? Si te trezesti ca ramane actualul pe viata? Eu nu mai cred ca astea sunt imposibile... ca uite cum se forteaza cadrul legislativ... LEGAL numai LEGAL !
Din nefericire au dreptate ambele tabere - insa, astia suntem !
Chiar a fost o experienta din care nu a castigat nimeni nimic, NOI muritorii de rand am avut de pierdut ! Asta cu imaginea terfelita in afara, ce sa zic... care imagine? Chiar ne amagim cu chestii din astea in continuare?
Si inca ceva, cum naiba sa spui ca s-au furat 2 milioane de voturi? Cum poti sa furi atatea voturi? Da-le naiba, mai bagi 5 mii in urne, mai semnezi 3 mii in plus...zic si eu...da' 2 milioane... deh... hai sa nu ne mai aberam atata!
PS :
Eu astept cu inima stransa, o decizie de la FIFA / UEFA cum ca poate am castigat meciul cu Suedia din '94... la "golul de aur"