Discutii libere/forum

Info trafic Bucuresti :D

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Info trafic Bucuresti :D

Mesajde MosBabacu » 16 Dec 2007, 22:06

Problema mea: tre sa vin in Bucuresti in 21 decembrie pt vreo 2-3 ore. Ce m-ar interesa de la voi ar fi un traseu ideal (adica mai putin aglomerat, daca exista asa ceva) de la intrarea dinspre Ploiesti pana la Hala Traian si de acolo la iesirea spre Alexandria sau spre Militari.
Eu stiu drumul asta doar pe bulevardele mari, is obisnuit cu aglomeratia, dar n-as vrea sa-mi petrec toata ziua in trafic! Am GPS si dc imi dati cateva repere poate reusesc sa-mi fac un traseu "mai lejer", ca sa evit zonele cu blocaje.
Multumiri anticipate si o palinca virtuala ca merge pe frigul asta! :lol:

PS: Da, stiu ca e vineri, stiu ca toata lumea pleaca spre V Prahovei, concedii shopping etc, stiu ca e foarte aglomerat dar din pacate tre sa trec prin BUC in ziua cu pricina si am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori...
MosBabacu
Gold Member

Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+

Mesajde Cornel001 » 16 Dec 2007, 23:00

Poate ar ajuta daca spui si perioada zilei.
Vineri lumea o pleca spre prahovei dar n-ar trebui sa te afecteze prea tare daca tu vii pe sens opus, incoace.
PS spre Alexandria e un drum drept de la Unirii dar daca o iei incolo inainte de orele 16-17 ar trebui sa nu prinzi prea multa aglomeratie.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde MosBabacu » 17 Dec 2007, 00:34

Pai ideea e sa ajung in BUC undeva pe la 10-11 dimineata dar fiind in concediu s-ar putea sa fie +o ora sau doua. Deci zici ca dc ajung la 12 cel tarziu si plec pana pe la 5 n-ar trebui sa fie prea naspa circulatia pe bulevardele mari (prin asta inteleg un 30-40min de la intrarea dinspre Ploiesti la Hala si 20-25 min de la Hala la iesirea spre Alexandria). Sunt prea optimist? :) .
Pana acum cel mai naspa am prins in BUC 2 ore din Militari de pe la Metro pana la Unirea...sper sa nu reusesc vreun record nou...
MosBabacu
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 17 Dec 2007, 00:51

In general dimineata traficu merge spre nord si seara spre sud. Respectiv dinspre est sau vest catre centru dimineata si invers seara.
De aceea dimineata iti recomand sa vii pe la P-ta Presei Libere pe Kisellef si de acolo pana la Unirii via Calea Victoriei (faci stanga pe splai in captul ei) (sau via Romana/Universitatii ?) si la Unirii cum ziceam faci stanga catre Calarasi si tii drept la Hala Traian.
Cel putin pana la unirii venind de la Piata Presei am prins trafic relativ lejer dimineata in rarele cazuri cand am avut nevoie pe ruta aia la orele alea. La Arc s-ar putea sa fie ceva coada ocolibila pe Marasti pe la Sofitel si apoi sa reintri pe Kiseleff da nu e asa mare sa merite neaparat ocolitu si complicatu pe stradute daca nu cunosti.

De la Hala Traian mergi inapoi la Unirii si apoi de acolo spre sud-vest ajungi la rondul Regina Maria/Cosbuc via regina Maria sau Unirii/P-ta Constitutiei/Libertatii (asta a doua varianta iti da voie sa admiri si Palatul Parlamentului mai bine daca n-ai mai fost pe aici da atentie la trafic, cum admiri) apoi o tii drept sud-vest Cosbuc/Rahovei/Alexandriei; in mod normal daca ajungi aici (spre Alexandriei) pana in ora 16 n-ar trebui sa dai de multa aglomeratie (tot din ceva experienta da nu multa), dar fiind vineri s-ar putea sa dai de naiba :) Poate are altcineva o ruta mai ocolitoare dar mai lejera.
Daca vrei incerc sa-ti pun si o harta dar incearca intai sa te uiti pe una pe net dupa indicatiile mele sau poate deja esti familiarizat cu strazile principale din buCUResti..
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde catser » 17 Dec 2007, 11:12

...cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe Videanu !
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde aannyy » 17 Dec 2007, 12:09

Vinerea seara spre Alexandria e durere, mai ales pana la Mihailesti. Dar se poate circula si bine, doar dupa ce treci de Rahova si a[poi Mihailesti. De evitat intoarcerea duminica seara dinspre Alexandria.
Status loading.....99%
aannyy
Gold Member

Maşina: Focus 2, 2007, Hatch, 5 door, sea grey, 1,6, Tdci, 90 cp

Mesajde andrei.r » 17 Dec 2007, 14:13

e posibil sa fie liber pe ruta barbu vacarescu-p-ta gemenii-armeneasca-hala traian (la aeropotul baneasa faci stanga si apoi tii linia tramvaiului pana la armeneasca, de acolo tot inainte pana la intersectia cu calea calarasi unde faci stanga spre hala traian) in principiu ruta aceea e aglomerata pe celalalt sens, inspre baneasa.
in schimb seara, cam orice iesire din bucuresti e aglomerata
Skoda Octavia IV RS+ - 2.0 TSI 245CP - Mamba Green - 2022

Ex:
Ford Focus IV ST-Line - 1.5 Ecoboost 182CP - Dynamic Blue - 2019
Ford Focus III Titanium - 1.6 Ecoboost 182CP - Silver - 2013
Ford Focus II Trend - 1.6 TDCI 90CP - Navy Blue - 2005
andrei.r

Maşina: Octavia RS Plus

Mesajde MosBabacu » 17 Dec 2007, 15:24

$1 scrie:$2..cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe Videanu !

Dc va fi cazul ii voi da de mancare dar sper sa nu :twisted:
In rest multumiri tuturor, o sa merg pe bulevardele mari pe care le stiu si eventual o sa mai fac o ruta alternativa cu punctele intermediare sugerate.

LE: de intors nu e cazul ca o sa ies direct in autostrada BUC-Pitesti.
MosBabacu
Gold Member

Înapoi la Discutii libere/forum