Info trafic Bucuresti :D
Problema mea: tre sa vin in Bucuresti in 21 decembrie pt vreo 2-3 ore. Ce m-ar interesa de la voi ar fi un traseu ideal (adica mai putin aglomerat, daca exista asa ceva) de la intrarea dinspre Ploiesti pana la Hala Traian si de acolo la iesirea spre Alexandria sau spre Militari.
Eu stiu drumul asta doar pe bulevardele mari, is obisnuit cu aglomeratia, dar n-as vrea sa-mi petrec toata ziua in trafic! Am GPS si dc imi dati cateva repere poate reusesc sa-mi fac un traseu "mai lejer", ca sa evit zonele cu blocaje.
Multumiri anticipate si o palinca virtuala ca merge pe frigul asta!
PS: Da, stiu ca e vineri, stiu ca toata lumea pleaca spre V Prahovei, concedii shopping etc, stiu ca e foarte aglomerat dar din pacate tre sa trec prin BUC in ziua cu pricina si am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori...
Eu stiu drumul asta doar pe bulevardele mari, is obisnuit cu aglomeratia, dar n-as vrea sa-mi petrec toata ziua in trafic! Am GPS si dc imi dati cateva repere poate reusesc sa-mi fac un traseu "mai lejer", ca sa evit zonele cu blocaje.
Multumiri anticipate si o palinca virtuala ca merge pe frigul asta!

PS: Da, stiu ca e vineri, stiu ca toata lumea pleaca spre V Prahovei, concedii shopping etc, stiu ca e foarte aglomerat dar din pacate tre sa trec prin BUC in ziua cu pricina si am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori...
- MosBabacu
- Gold Member
- Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+