Am eu o parere referitor la "de ce?"...
Domnilor, ori de cate ori am cumparat cate o chestie mai valoroasa, producatorul respectivului bun fie a intrat in declin serios, fie a declarat chiar falimentul! Nu glumesc! Cand mi-am cumparat primele harduri Western Digital Caviar, WD a intrat in declin financiar major si a ramas asa cale de vreo 5 ani, pana au schimbat tehnologia fabricarii capetelor de scriere/citire. Cand mi-am tras vechiul server pe SCSI am cumparat un controller adecvat de la Adaptec... care imediat a inceput sa schioapete, pana au separat divizia hard de cea soft (Roxio) si s-au retehnologizat. Cand am cumparat Cielo, fabrica de la Craiova a intrat cu un picior in groapa si a ajuns a fi vanduta in mare pierdere. Cand am cumparat removable hard disk-uri (nu drive, disk) SyQuest SparQ, firma a dat faliment si am ramas fara garantie la ambele device-uri dobandite (si care s-au stricat ambele in primele 6 luni). Si-as putea sa mai continui. Hehe... am cumparat Ford Fiesta in decembrie 2006... va spune ceva chestia asta?!?!

FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____