Discutii libere/forum

oare de ce?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

oare de ce?

Mesajde ondin » 27 Apr 2007, 14:01

Ford Motor a consemnat o pierdere neta de 282 mil. dolari (207 milioane de euro) in primul trimestru, comparativ cu un rezultat negativ de 1,4 miliarde de dolari in intervalul similar din 2005. Evolutia a fost determinata de reducerea costurilor si de imbunatatirea rezultatelor operatiunilor din Europa si din domeniul vehiculelor de lux, care au contrabalansat partial scaderea vanzarilor din SUA si cheltuielile de restructurare.
ondin

Mesajde leontet » 27 Apr 2007, 16:25

Am eu o parere referitor la "de ce?"... 8)

Domnilor, ori de cate ori am cumparat cate o chestie mai valoroasa, producatorul respectivului bun fie a intrat in declin serios, fie a declarat chiar falimentul! Nu glumesc! Cand mi-am cumparat primele harduri Western Digital Caviar, WD a intrat in declin financiar major si a ramas asa cale de vreo 5 ani, pana au schimbat tehnologia fabricarii capetelor de scriere/citire. Cand mi-am tras vechiul server pe SCSI am cumparat un controller adecvat de la Adaptec... care imediat a inceput sa schioapete, pana au separat divizia hard de cea soft (Roxio) si s-au retehnologizat. Cand am cumparat Cielo, fabrica de la Craiova a intrat cu un picior in groapa si a ajuns a fi vanduta in mare pierdere. Cand am cumparat removable hard disk-uri (nu drive, disk) SyQuest SparQ, firma a dat faliment si am ramas fara garantie la ambele device-uri dobandite (si care s-au stricat ambele in primele 6 luni). Si-as putea sa mai continui. Hehe... am cumparat Ford Fiesta in decembrie 2006... va spune ceva chestia asta?!?! :twisted:
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____ Imagine
leontet
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort

Mesajde bogdanv » 27 Apr 2007, 16:42

$1 scrie:$2m eu o parere referitor la "de ce?"... 8)

Domnilor, ori de cate ori am cumparat cate o chestie mai valoroasa, ... am cumparat Ford Fiesta in decembrie 2006... va spune ceva chestia asta?!?! :twisted:

te rog nu-ti cumpara aparat foto fuji!!!! si acum ca ne-ai tras-o cu fordul....anunta-ne cind vrei sa mai cumperi cite ceva ca sa stim de ce sa ne ferim!!!
:lol: :wink:
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde leontet » 27 Apr 2007, 19:13

$1 scrie:$2e rog nu-ti cumpara aparat foto fuji!!!! si acum ca ne-ai tras-o cu fordul....anunta-ne cind vrei sa mai cumperi cite ceva ca sa stim de ce sa ne ferim!!!
:lol: :wink:

Cu aparatul foto am "luat-o" deja: am cumparat un Medion nu-stiu-ce-model si cautand drivere la producator pe site, cand introduc Product Number (conform instructiunilor) primesc raspuns "Invalid PN" :evil:

Eu zic sa se creeze un thread nou si sa fie facut sticky: "ce-a mai cumparat leontet" - promit sa-l tin la zi! :lol: :lol: :lol:

Serios acum, nu stiam ca Ford are probleme de atata vreme si de asemenea anvergura. Din postul initial rezulta ca si-ar fi revenit binisor pe parcursul lui 2006, dar tot la minus sta...
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____ Imagine
leontet
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort

Înapoi la Discutii libere/forum