Discutii libere/forum

Oameni cretini

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Oameni cretini

Mesajde gigi » 17 Mai 2007, 10:35

Astazi m-am enervat asa de dimineata...De 2 ani stau intr-un bloc in bucuresti, unde in fata blocului nu sunt locuri de parcare sa le zicem dedicate sau platite la ADP. Se parcheaza la bordura. Eu respect locurile oamenilor de parcare atata timp cat sunt inchiriate de la ADP sau nu-i blochez eventuala intrare in propria-i curte. In urma cu 2 ani cand m-am mutat aici, am intrebat administratorul blocului care e regula cu locurile de parcare, si mi-a zis ca ca pe toata acea straduta se parcheaza la bordura cu regula primului sosit. Azi dimineata mi-am gasit toate cele 3 stergatoare ridicate...de ce??? ca nu am blocat pe nimeni ca sa nu mai poata iesi din parcare...sau poate ca am nr de dambovita..dar de 2 ani tot parchez acolo. Intr-adevar e o problema peste tot cu locurile de parcare, dar si eu cand nu gasesc loc de parcare o duc la bulevard si mai merg 3-4 minute pe jos pana acasa. De ce trebuie unii oameni sa-si personalizee in mintea lor cretina si bolnava locurile publice ca fiind propriile locuri de parcare??? Oricum azi amplecat cu metroul la munca si mi-am lasat masina nemiscata. Sper sa nu-i vina alte idei cretinului....
Bafta
2002 Ford FOCUS 1.6 101 CP, HatchBack, Black
gigi
Member

Maşina: Ford

Mesajde kosmin » 17 Mai 2007, 10:50

Mda... cam toti ne lovim de problema asta. Eu cand mi-am luat masina acum 2-3 luni gaseam lejer 2 locuri libere mereu cand veneam acasa seara. Acum abia mai gasesc. Am intelegere cu 2 vecini si ne mai blocam reciproc seara ca sa putem parca. Cand e nevoie sa plece cel blocat da un telefon si gata.

Tot asa, la mine in parcare exista regula primului sosit... dar mai sunt vreo 2 mosi care tin mortis sa parcheze numai pe un locurile "lor". Am zis ok... nu e porblema sunt doar 2... dar de ceva timp au pus niste gardulete, fata unuia abia si-a luat permisul si nu poate sa parcheze pe locul ei(e mai complicat de dat cu spatele) si o mai lasa pe locurile celorlalti. Ei... in momentul ala mi s-a parut chiar nesimtire. Adica tu tii un loc ocupat si faci scandal... dar odrasala parcheaza unde are chef pt ca nu stie sa parcheze pe locu babacului.

In plus mai sunt si alte "experte" care parcheaza pe 2 locuri. Prima data am zis ca sunt proaste ca sunt fete si nu stiu sa parcheze... dar cu timpul mi-am dat seama ca asta ar fi cea mai usoara si simpla scuza... DAR nu este asa... pur si simplu NU vor sa parcheze calumea.

Presimt ca intr-o buna zi o sa imi pierd calmul...
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde irsido » 17 Mai 2007, 11:01

Calmati-va oameni buni.... era sambata, parchez masina in fata blocului aproximativ pe la 15.45...ma duc in casa sa manac si apoi sa ies in oras....La ora 18 FIX ma indrept spre masina...si nu mare mi-a fost mirarea sa imi gasest masina cu stergatoarele rupte si parbrizul crapat de la un bolovan aruncat pe el. Deci cand prindeti cineva care parcheaza pe locul vostru nu-l ierati.
De zona unde am lasat masina era Tineretului chiar la 2 pasi de piata Norilor...in fata la un magazin. Si spre mirarea mea nimeni nu a vazut incidentul. Ce a urmat dupa...un calvar 1 luna de asteptare pentru obtinerea dovezii de la Politie si 1 luna pana sa imi gaseasca astia de la service modelul de parbriz pt masina din semnatura.
Traiasca ala care a inventat CASCO!
Cat despre cei care parcheaza acolo.....au ciuda pe masinile inmatriculate in alte localitati!
De atunci...masina sta in spatele blocului si nici macar o pisica nu se apropie de ea.....
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde kosmin » 17 Mai 2007, 11:11

Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Cu adevarat neplacut. Daca, Dommne fereste, mi se intampla asa ceva... eu sper sa nu il vad p-ala care face treaba asta.

Anyway... asta e momentan situatia. Pana vom scapa de taranii din bucuresti si pana or sa moara toti babacii fosti securisti mai avem un pic de asteptat.

Sa nu ma intelegeti gresit... am tot respectul pt bucurestenii autentici... cei care au avut bunicii nascuti aici. Dar nu ii sufar pe taranii mutati cu forta in bucuresti de ceasusescu si care acum se cred stapani peste tarla.
kosmin
Gold Member

Mesajde irsido » 17 Mai 2007, 11:32

Gura ta adevara a grait! Respect pentru bucurestenii autentici si pentru oamenii care vin la tine si te roaga frumos sa nu mai parchezi pe locul lor....putin bun simt si respect nu strica..cine stie ce iti rezerva viitorul.
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Mesajde VIPER » 17 Mai 2007, 11:42

Am avut si eu destule evenimente de genul asta... Dar si reversul: am parcat pe niste locuri proaspat insemnate si numerotate si nu credeam ca deja sunt date. Dimineata am gasit sub stergator un biletel tiparit elegant care spunea ca "in conformitate cu contractul X din data de Y, locul Z apartine masinii Q", cu rugamintea sa las locul liber. Deci se poate.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde kosmin » 17 Mai 2007, 12:11

Oameni de treaba am intalnit si eu... dar 100% sunt oameni mai dezghetati la minte, care au facut facultatea sau inca sunt studenti in buc, si care lucreaza si isi fac un ban cinstit. Oameni care lasa in parbriz un bilet cu nr telefon ca sa ii suni in caz ca te-a blocat, oameni care te vad pe balcon ca te chinui sa parchezi si coboara jos sa isi mute un pic masina... da sunt... si asa ar trebuie sa fie toti.

Dar cat exista categoria de care vorbeam mai sus nu putem face nimic... decat sa asteptam.
kosmin
Gold Member

Mesajde ddexter » 17 Mai 2007, 12:32

Dar c sa va zic io, k in spatele blocului unde stau sunt garaje. Strada e mica, 60 de familii in total, 13 garaje, ce mai, suntem ca un satuc, toti ne stim intre noi. Numai k in spatele blocului unde stau abia incape sa treaca o masina. Ei bine, fest acolo sunt masini parcate, inclusiv dubite. E naspa sa nu poti intra seara in garaj (afara nu o las nici daca ajung la 5 dimineata acasa). M-am saturat sa merg la 12-1 noaptea sa bat la usi asa k i-am blocat de cateva ori pe "piloti", dar tot degeaba!
Asta e partea 1.
Partea a doua: bunii mei au avut o gradinita si impreuna cu alt vecin au facut 2 locuri d parcare, am platit asfaltatul, etc. Ce credeti?
Daca toata strada e libera tot pe locul meu se parcheaza. In plus m-am saturat d invidia unora, m-am saturat sa scot cuie si tot felul de chestii din roti, sa raman fara capace (dupa 6 luni fara capace mi-am luat altele cu 80 RON setul si alea originale le tin in garaj pe cand vand masina).
Interesant, nu?
Si stau in Baia Mare care pe langa Bucuresti e un catun. Io cred k aici e vorba de educatia omului. Daca e cioban nu ai ce sa-i faci. Dar am zis cu voce tare, daca ii prind le tai @@@@@@@
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde Officer » 17 Mai 2007, 12:59

ce le tai? ce le tai?

Problema e de educatie in mod clar...si la veveritzele care parcheaza pe 7 locuri si bosorogii care tin cu dintii de "locul lor" chiar daca nu au autorizatie de la ADP. Ca sa nu mai zic de cei care fac ceva masinii (gen zgarieturi, roti taiate, intepate, bolovani (ouch) si alte alea).

Parca traim tot in padure, nu dupa 5000 de ani de civilizatie...
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde gigi » 17 Mai 2007, 13:07

Intr-adevar, tine de educatie. Eu cum v-am mai zis respect locurile oamenilor platite, garajele, intrarile in curti...dar unde e domeniu public de ce trebuie sa puna unul si altul stapanire ca 'e locul lui de parcare'...are cumva acte pe el? Iar daca la mine la bloc, inafara de locurile de parcare inchiriate la adp, se aplica regula primului sosit, de ce altii sunt mai cu 7 co**. Si mai ales cu ce drep isi pune labele jegoase pe masina mea? Sa-l fereasca sfantul sa vad cine e...deocamdata nu l-am identificat. Mai e unul care si-a pus tzarusi...cand mi s-o pune pata si pe ala sa vezi ce baroase o sa-i dau in tarusi...
PS: Vorba alora de la Parazitii: Taranul de oras e cel mai prost animal.
gigi
Member

Mesajde ff-ghia-136 » 17 Mai 2007, 13:21

Asta e fratilor,nu avem ce face,trebuie sa ne pazim singuri masinile ca altfel o sa avem numai probleme cu astfel de tarani.eu a trebuit sa-l injur urat rau de tot pe un nenea politaiul care parca la mine sub geam.dar statea in blocu vecin,si-mi tot punea biletele pe parbriz sa nu mai parchez la mine in fata ca e locul lui si sta de mai mult timp in bloc ca mine.Culmea nu statea nici in blocul meu si se mutase in in blocul vecin dupa mine,dar asa vedea el masina mai bine,si credea ca a gasit fraierul care sa se sperie ca el e militian
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde ddexter » 17 Mai 2007, 14:03

Officer iti spun p privat ce le tai ca sa nu ma impuste moderatorii... K daca nu mai intru p aici mor de dorul vostru.
Totul tine de cultura romanului. Din pacate pentru unii democratia e prost inteleasa, iar libertatea inseamna si responsabilitate, dar multi nu o stiu. Cat de cat sigur e sa ai garaj, dar si cu el se pot intampla multe...
Imagine
ddexter
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 17 Mai 2007, 14:15

in bacau nu se paltesc locurile e regul aprimul venit primul servit
acu o perioada buna de timp se respectau locurile de parcare si la mine la bloc adica daca eu venam si gaseam locul meu blocat nu parcam in locul lui X ci o lasam sub o salcie(ala era no man's land) dar acum fiecare blocheaza pe fiecare
ca sa nu mai zic ca am 2 mosnegi in bloc(care nu au masina) dar imi fac panaram ca eu am 2 masini si ca le parchez in fata blocului si ca altu saracau vezi doamne nu are unde parca

eu inca nu am avut nici stergatoare rupte nici pietre in geam ci doar era sa "omor" un patron de magazin de toale sh
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde irsido » 18 Mai 2007, 08:09

Daca ai 2 masini f bine...ei sunt ofticati ca merg cu autobuzul....sa moara mai bine capra vecinului...nu?
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Mesajde irsido » 18 Mai 2007, 08:09

Daca ai 2 masini f bine...ei sunt ofticati ca merg cu autobuzul....sa moara mai bine capra vecinului...nu?
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Mesajde gokey » 18 Mai 2007, 08:49

problema civilizatiei si bunei cuvinte se pare ca este pretutindeni
si eu am avut niste show - uri cu vecini, prima data am crezut ca este tantalau , sa ma exprim frumos, dar am ajuns la concluzia ca este rau intentionat
Cel mai mult ma inerveaza cand , ca pe animale , lasa masina unde- i apuca si nu-i intereseaza daca altul mai are unde sa parcheze
Multiplic chei auto cu CIP - FORD, vag, opel, peugeot , lexus, toyota ,buick, chevrolet , fiat, mercedes , etc. In cazul pierderii tuturor cheilor execut chei dupa butuc , cod cheie mecanica
http://chei-auto-timisoara.blogspot.ro/

Chei cu telecomanda si tip briceag pentru : FORD, VW, OPEL ,ETC.
info : 0722273451
gokey
1nsane Member

Maşina: EDGE + KUGA

Mesajde andy » 18 Mai 2007, 10:29

Sa vedeti ce am patit eu. Ajung acasa si in locul meu de parcare (care e sub un copac, la umbra) era parcata o masina. Tipu era in ea. Ies frumos din masina mea si il rog sa ma lase sa parchez ca e locul meu si el sa se puna langa mine sau in fata mea ca eu nu mai plec. Tipu nu ma baga in seama. Prima oara am crezut ca nu aude bine dar de fapt era nesimtirea mare. Dupa ce ii mai zic odata putin mai tare (dar tot civilizat si fara jigniri sau alte chestii) imi zice ca e la umbra si sa il astept 15 minute pana pleaca. I-am explicat ca locul e al meu si il platesc la primarie si tipu zice ca nu il intereseaza. Cred ca daca aveam o piatra direct in geamul lui se oprea. Dar nu am avut nimic la mine (ca nu stiu ce se intampla). Si a trebuit sa parchez eu pe alt loc si sa stau o jumate de ora pana cand a terminat el de stat la umbra.
Ce se poate face in cazuri din astea? Sun la politie? Nu am comentat ca nu vreau sa ma trezesc fara un cauciuc sau cu masina zgariata. Dar data viitoare nu cred ca voi mai fi asa calm.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde gokey » 18 Mai 2007, 10:41

trimisi la reeducare :!:
Multiplic chei auto cu CIP - FORD, vag, opel, peugeot , lexus, toyota ,buick, chevrolet , fiat, mercedes , etc. In cazul pierderii tuturor cheilor execut chei dupa butuc , cod cheie mecanica
http://chei-auto-timisoara.blogspot.ro/

Chei cu telecomanda si tip briceag pentru : FORD, VW, OPEL ,ETC.
info : 0722273451
gokey
1nsane Member

Maşina: EDGE + KUGA

Mesajde ciocrosu » 18 Mai 2007, 10:48

Scoti cheia de roti si cu un avant mai bun trece prin geamul lateral si se va opri exact in datura lui. :lol: :lol:
Glumeam pune un pres cu cuie pe locul tau sa se aleaga cu ceva si el, un tarus ceva daca tot platesti ...
ciocrosu
Member

Mesajde Daddy » 18 Mai 2007, 11:05

Parca daca locul platit , ii de la ora 19 seara pana la 8 dimineatza, nu ? Oricum indiviul respectiv a fost nesimtit la faza asta...
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
Daddy
Member

Mesajde andy » 18 Mai 2007, 11:52

M-am interesat si in Cluj nu e valabila regula aceea. Doar locurile cu plata din centru pot fi folosite intre 20 si 7. Cele cu abonament la primarie nu pot fi ocupate (parcarile blocurilor de regula).
andy
Gold Member

Mesajde deejay_xb » 18 Mai 2007, 12:05

@andy ce calm poti sa fii....eu nu m-as fi putut abtine pana nu faceam crima si pedeapsa cu ala ... la masina spargeam doar un geam lateral ca sa ajung la el si apoi ii dadeam omoru....l-am mai batut eu pe unu intro intersectie ca m-a injurat :) deci am dastea la activ :D
PS: cred ca as fi folosit stingatorul ca si asa sta degeaba in masina :)
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde andy » 18 Mai 2007, 12:35

@deejay_xb ms :) . In general is destul de calm. Daca m-ai vedea ai intelege de ce. :)
andy
Gold Member

Mesajde ddexter » 18 Mai 2007, 12:54

:))))
Imagine
ddexter
1nsane Member

Mesajde Daddy » 18 Mai 2007, 13:51

Incearca sa iti pui ceva bare cu lacat ,sa iti faci ceva sistem , si sa nu poti ocupa locul ala numai tu , daca platesti pt el.
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
Daddy
Member

Mesajde gigi » 18 Mai 2007, 13:54

daca le zici primate, jignesti porcii...:D
gigi
Member

Mesajde andy » 18 Mai 2007, 15:24

$1 scrie:$2aca le zici primate, jignesti porcii...:D

:))))))))))
andy
Gold Member

Mesajde levis » 18 Mai 2007, 15:43

.In spatele blocului unde stau este parcare,dar cand ajung seara acasa nu este nici un loc liber.Vecinul a gasit golful 4 zgariat pe partea dreapta de la far pana la stop cu un cui,saracul in saptamana aia la cumparat si ceilalti probabil inca n-au stiut.Eu parchez la bloc numai cand vin cu portbagajul plin de cumparaturi,luna trecuta tot asa venind de la cumparaturi vreau sa parchez zic la nevasta:coboara si trage de acolo boltarul ala de bca sa pot sa parchez,la care un om de la scara vecina:nu parcati acolo,nu vedeti ca este ocupat de vamesul de la etajul 4...Acolo am lasat masina toata noaptea :x Nevasta tot intreba daca ne zgarie masina.Eu cand am cumparat masina am intrebat seful de scara care e regula parcarilor si mi-a spus primul venit primul servit.Asa pentru a scapa de emotii parchez masina la bulevard si fac o plimbare de 100 metri pana la casa scarii.
MONDEO 2001 tddi 90cp 4usi,gri metalizat
levis
Gold Member

Mesajde mihai2k1 » 18 Mai 2007, 20:11

Nici eu nu sunt sanatos, dar am reusit sa o educ pe una, si apoi s-au autoeducat toti. Am povestit prin alte posturi, cum am reusit.

Insa mai am de furca cu doua categorii de "taratoare": cele care se lasa tarate de caini prin cartier, si spalatorii de geamuri de la semafoare.

Despre prima categorie: nu am nimic cu animalele si nici cu cei care le tin de lesa. Am ce am cu gradul de necivilizatie de care dau dovada. Toti imi lasa impresia ca ieri au lasat din mana funia vacii, iar, din reflex acum plimba animalul ala. De ce? E trendy sau iubeste animalul atat de mult incat sta cu el la masa. Parerea mea este ca D-zeu a lasat animalele sa fie libere, nu sa fie lovite de masini sau sa fie inchise 8 ore/zi in casa doar pentru ca au ghinionul sa fie animale de companie.
Dar, OK, are "taratoarea" lighioana si asta e... trebuie sa o scoata la plimbare, ca doar n-o s-o omoare. Dar daca o scoate la plimbare, "taratoarea" trebuie sa aibe grija sa lase si locul curat, unde lighioana lui isi face nevoile, iar daca lighioana tot vrea sa-si marcheze teritoriile, atunci "taratoarea" sa aibe grija ca marcarea sa fie facuta pe copaci, nu pe rotile masinilor sau pe stalpii gardurilor din jurul blocurilor. Mi s-a acrit sa imi spal masina si la 20 de minute dupa ce o parchez sa o vad piatra de hotar intre teritoriile lighioanelor de companie.
Apropo: una din "taratoare" a invatat sa imi ocoleasca masina. Cum? Atunci cand m-a ignorat cand am rugat-o (da, am rugat-o) sa plece cu lighioana de langa masina mea, am umplut o oala maaaaaaaaaare cu apa si am turnat-o pe ea si pe lighioana.

Despre a doua categorie: unii inteleg cand dau din deget in semn ca nu vreau sa imi ude nici o parte a masinii. Altii ignora semnul si se apuca imi umple de zoaie parbrizul, luneta sau farurile masinii. Pe unii i-am pus la punct foarte simplu: am dat cu masina peste ei. Au reactionat exact cum ma asteptam atunci cand au vazut ca punctul lor principal de sprijin (adica masina mea) se misca: pur si simplu au dat pe spate (adica au cazut in fund). Evident ca tot ei s-au ridicat cu gura mare la mine zicand ca sunt nebun si m-am certat cu ei ca la usa cortului pana s-a facut verde.

PS: De felul meu sunt un tip foarte calm si prietenos (cei care m-au vazutla intalniri pot confirma). Inghit multe magarii, insa am si eu o limita a rabdarii. Peste limita aia imi vin tot soiul de solutii mai mult sau mai putin educative. Iar imaginatie am destula!

PPS: Aviz amatorilor: urmatorul care imi blocheaza locul de parcare (pe care il platesc de 3 ani la ADP sect.6, si care este marcat cu tablita pe care am scris clar si citet, cu negru pe alb, numarul masinii si numarul autorizatiei de parcare), se va trezi cu superglue in yala de la rezervorul de benzina. In felul asta toata lumea e fericita: omul are loc de parcare asigurat (e langa o pompa de benzina, luminat si supravegheat video), iar eu am locul meu de parcare neocupat. Tubul e ieftin, se gaseste peste tot, nu ocupa spatiu mult in masina si are capacitatea necesara cam pentru doua sau trei victime. In plus ma scuteste de efortul de a cauta, cara si arunca un bolovan in parbriz, iar masinii nesimtitului ii provoc pagube minore. Deh, nu masina e vinovata. Imi pare rau de un singur lucru: ca nu ii vad fata aluia cand se va duce la altul sa il ajute, pe motiv ca are busonul lipit cu superglue...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde Alen » 18 Mai 2007, 22:39

si eu am mai avut probleme.....m-am certat cu vecinii, ne-am blocat reciproc....acum lucrurile s-au mai linistit si am constatat ca ar fi loc pt. toata lumea, nu neaparat fiecare pe locul lui, ne mai rotim, dar nu conteaza prea mult.....bine ca s-a ajuns la o intelegere tacita... tre' sa fii nesimtit, sa urli tu cel mai tare, altfel iti mananca cainii din traista.....imi pare rau s-o spun si sincer nu gandesc asa, dar cam asta-i adevarul..... :( mihai, bine faci, ai mare dreptate
Ultima oară modificat de Alen pe 18 Mai 2007, 22:45, modificat 1 dată în total.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum