subscriu la ce a spus colegul de mai sus cu frigider..usa de balcon..dulap...mobila de sufragerie...o mocheta de vreo 40 mp cred ...si cine stie ce am mai carat cu ea..
Eu am cumparat combi strict ca nu imi permiteam la acel moment un hatch. Am taraboi cu prietena mereu cand conduce ea pe faza asta, ca e prea lunga, desi i-am demonstrat ca diferenta este minora (ceva de genul 10 cm-15 cm..). Dar in timp am inceput sa il apreciez.
Probabil masina va ajunge "mostenire" la parintii mei, care au un magazin, si probabil o vor folosi la carat diverse maruntisuri.
De cumparat, daca imi voi permite sa dau 1000 euro in plus, voi lua data viitoare hatchback, pentru ca sunt tanar si nu am copii. Sigur nu sedan, decat daca as lua un BMW seria 3/5

. Numai eu stiu cate injuraturi am scos atunci cand am dat cu capul de capacul de la portbagajul focusului 2 sedan de la servici, cand ridicam cutii de hartie din portbagaj. Nu mai zic ca daca ai sedan, un tv lcd trebuie sa il pui pe scaune in spate...parca portbagajul e degeaba..nimic nu intra in el.
Iar break-urile de la nemti vin foarte multe de la leasing operational. Oamenii sunt practici, si stiu ce inseamna un break.
Cate Focus-uri sedan se gasesc in Germania pe mobile? ....