Condens pe motor
Salut ! M-am contrazis grav de tot cu un prieten asupra unui fenomen si anume condensul. El are non stop, fie zi, fie noapte condens pe motor, masina fiind oprita de mai bine de 3 zile.
Stiu ca motoarele se spala ( discutabil ) dar apoi se si usuca. Toata lumea stie ca apa + senzori, mufe, cabluri electrice nu fac combinatie buna. Apa se infiltreaza oriune indiferent cat de bine ar fi de izolat, in plus compartimentul motor e facut in asa fel sa permita circulatia aerului. Personal eu n-am vazut la ABSOLUT nimeni condes pe motor si nici la una dintre masinile mele ( Ford Fusion si Dacia Supernova).
Fenomenul se poate intampla la orice masina dar dispare la fel de repede, la el nu domne` asa trebuie sa fie, e normal.
Mi se pare cea mai mare prostie sa spui ca pe motorul unei masini e normal sa fie non stop apa, e absurd !
EDIT:-------------------------------------------------
Am uitat sa va zic, are apa de 2 degete pe scut.
Astept parerile voastre !
Stiu ca motoarele se spala ( discutabil ) dar apoi se si usuca. Toata lumea stie ca apa + senzori, mufe, cabluri electrice nu fac combinatie buna. Apa se infiltreaza oriune indiferent cat de bine ar fi de izolat, in plus compartimentul motor e facut in asa fel sa permita circulatia aerului. Personal eu n-am vazut la ABSOLUT nimeni condes pe motor si nici la una dintre masinile mele ( Ford Fusion si Dacia Supernova).
Fenomenul se poate intampla la orice masina dar dispare la fel de repede, la el nu domne` asa trebuie sa fie, e normal.
Mi se pare cea mai mare prostie sa spui ca pe motorul unei masini e normal sa fie non stop apa, e absurd !
EDIT:-------------------------------------------------
Am uitat sa va zic, are apa de 2 degete pe scut.
Astept parerile voastre !
Ford Fusion 2010 1.4, 80 HP
Ford Focus Turnier 2006 1.6TDCI, 90HP
Ford Focus Turnier 2006 1.6TDCI, 90HP
-
adythekiller - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Turnier, 1.6TDCI, 90CP