Music: oldies but goldies :)
Salutare, colegi !
incerc sa-mi amintesc, de pe vremea cand eram tinerel, si cine facea muzica isi dadea cu adevarat interesul ca muzica sa sune a muzica, si nu a poluare fonica, cativa dintre artistii (si piesele) care mi-au facut frumoasa adolescenta. Incerc sa le adun pe toate pe un cd, pentru delectarea urechilor personale, in timp ce-mi conduc granada spre serviciu si inapoi. Si nu numai
Asadar, cu toate ca memoria inca nu imi joaca feste (sau cel putin asa imi place sa cred), sunt convins ca am uitat o parte dintre ei. Si va rog sa ma ajutati cu sugestiile voastre, artisti de acum 10-20 ani, pe cand inca muzica era muzica, si suna bine dupa ce reglam cu surubelnita capul deck-ului
(cine stie.. stie despre ce vorbesc)
Momentan am in lista urmatoarele:
Snap: The power
Mc Hammer: U can't touch this
Red Hot Chilli Peppers: Californication
AC / DC: Big Gun
Metallica: Nothing else matters
Metallica: Enter sandman
Nirvana: come as you are
Nirvana: Smells Like teen spirit
si.. lista e deschisa
Rog fara manele, imi sangereaza urechile..
incerc sa-mi amintesc, de pe vremea cand eram tinerel, si cine facea muzica isi dadea cu adevarat interesul ca muzica sa sune a muzica, si nu a poluare fonica, cativa dintre artistii (si piesele) care mi-au facut frumoasa adolescenta. Incerc sa le adun pe toate pe un cd, pentru delectarea urechilor personale, in timp ce-mi conduc granada spre serviciu si inapoi. Si nu numai

Asadar, cu toate ca memoria inca nu imi joaca feste (sau cel putin asa imi place sa cred), sunt convins ca am uitat o parte dintre ei. Si va rog sa ma ajutati cu sugestiile voastre, artisti de acum 10-20 ani, pe cand inca muzica era muzica, si suna bine dupa ce reglam cu surubelnita capul deck-ului
(cine stie.. stie despre ce vorbesc)Momentan am in lista urmatoarele:
Snap: The power
Mc Hammer: U can't touch this
Red Hot Chilli Peppers: Californication
AC / DC: Big Gun
Metallica: Nothing else matters
Metallica: Enter sandman
Nirvana: come as you are
Nirvana: Smells Like teen spirit
si.. lista e deschisa
Rog fara manele, imi sangereaza urechile..ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
-

BV04EDF - 1nsane Member
- Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84