ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Music: oldies but goldies :)

05 Apr 2014, 22:42

Salutare, colegi !

incerc sa-mi amintesc, de pe vremea cand eram tinerel, si cine facea muzica isi dadea cu adevarat interesul ca muzica sa sune a muzica, si nu a poluare fonica, cativa dintre artistii (si piesele) care mi-au facut frumoasa adolescenta. Incerc sa le adun pe toate pe un cd, pentru delectarea urechilor personale, in timp ce-mi conduc granada spre serviciu si inapoi. Si nu numai :)
Asadar, cu toate ca memoria inca nu imi joaca feste (sau cel putin asa imi place sa cred), sunt convins ca am uitat o parte dintre ei. Si va rog sa ma ajutati cu sugestiile voastre, artisti de acum 10-20 ani, pe cand inca muzica era muzica, si suna bine dupa ce reglam cu surubelnita capul deck-ului :) (cine stie.. stie despre ce vorbesc)
Momentan am in lista urmatoarele:

Snap: The power
Mc Hammer: U can't touch this
Red Hot Chilli Peppers: Californication
AC / DC: Big Gun
Metallica: Nothing else matters
Metallica: Enter sandman
Nirvana: come as you are
Nirvana: Smells Like teen spirit

si.. lista e deschisa :) Rog fara manele, imi sangereaza urechile..

Re: Music: oldies but goldies :)

06 Apr 2014, 17:29

Technotronic-get up
Mr Vain,Ace of base,Casablanca,Dr.Alban,E-type,Alice Cooper-House of fire,Snap-the power,Modo-ein,zwei polizei,Milli Vanilli,C-block-time is ticking,Ice Mc-it's a rainy day,Dj Bobo( love is all aroundetc...)
Am dat nume de formatii,dar si melodiile unde mi-am amintit!!!
Daca vreti si romanesti ,am o gramada care inca le ascult ca sunt geniale,atat ca orchestratie cat si vocal-interpretativ!!!

Re: Music: oldies but goldies :)

06 Apr 2014, 17:30

Nana,Coolio,E-type....
Răspunde