$1 scrie:$2 sa fii surprins, dar m-am uitat. In general fac asta inainte sa zic ceva. Apoi, chestia cu "Navteq cea mai tare firma in domeniul GPS" e marketing, nu stiu zau pe ce baza o spui...
Mai intreb o data tot, dar defalcat:
1. Cat de vechi sunt hartile? Nu scrie nicaieri. Sau nu vad eu. A, site-ul e din 2008, asta nu inseamna ca hartile sunt din 2008.
2. De cine sunt facute? Aici zici Navteq. Vad asta. Stii cumva sa fi venit Navteq sa cartografieze Romania? Eu (si toti care lucreaza in domeniu) nu am auzit de asta. Toti iau hartile de la Suncart.
3. Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? Banuiesc ca da...
4. V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Aici sunt tare curios... Eu vreau sa-mi planific toata excursia, cap-coada, nu pe bucati.
5. Credeti ca se pot copia si sa si mearga? Aici va doresc bafta...
Deci, inca o data, eu m-am uitat. Tu, insa te-ai uitat mai cu atentie?!
Crede-ma ca Navteq este intr-adevar cea mai tare firma de GPS dovada si faptul ca Nokia a oferit 8 miliarde de dolari pe aceasta companie
Este providerul de harti pentru majoritatea unitatilor auto, pentru Yahoo, pentru Google, pentru Microsoft si multe altele

Al doi-lea nume in domeniu ar fi Tele Atlas care a fost cumparat de catre TomTom
Si acum ca m-am uitat mai cu atentie...
1.
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... ERKhBH.1bvatat de vechi

2008-2009
2. Nu stiu exact in ce proportie au cartografiata Romania dar de avut o au

4. Sistemul ar trebui sa aibe deja harti preinstalate pe el si cel mai probabil aceste harti sunt ale Europei de Vest deci n-ar mai trebui introdus decat DVD-ul cu Romania

5. las impatimitii sa raspunda

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W