Cum se poate da muzica mai tare ?
Subiect închis

Cheta pentru dvd cu harta RO pentru navigatie Mondeo

01 Noi 2008, 17:58

Dupa lungi cautari am aflat toti ca nu se gaseste pe internet discul pentru sistemul de navigatie Denso de pe mondeo/focus. Asa ca haide sa incepem sa facem o lista cu cei care ar dori sa participe cu bani la achizitionarea unui disc nou.

Discul este acesta si costa 269euro, aproximativ 990Ron.
Pentru alte intrebari legate de compatbilitate accesati topicul acesta

1.Ionutz

Re: Cheta pentru dvd cu harta RO pentru navigatie Mondeo

02 Noi 2008, 01:59

1.Ionutz
2.mircea george

02 Noi 2008, 09:50

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut

02 Noi 2008, 11:03

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth

02 Noi 2008, 11:38

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth
5.BobbyTiR

02 Noi 2008, 15:02

$1 scrie:$2.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth
5.BobbyTiR

6.SiKKa_22

02 Noi 2008, 15:19

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth
5.BobbyTiR
6.SiKKa_22
7. bubumare

cred ca deja suntem destui intrebarea mea urm este cum facem cu banii? sau ne mai strangem cativa?

02 Noi 2008, 17:35

haide sa mai asteptam putin, nu au trecut nici macar 24 ore.

02 Noi 2008, 18:33

Da' de ce atata graba? Hai sa ne strangem macar 10 ... ca sa nu zic 27 :) ca sa se imparta bine 270 euro la 27 de "navigareti" :D

02 Noi 2008, 18:34

mai asteptam pana se fac cel putin 10:)
alta interbare ... ce orase o sa aiba detaliate? daca nu are macar Iasi si drumurile nationale/europene... nush dak se merita ...

02 Noi 2008, 20:07

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth
5.BobbyTiR
6.SiKKa_22
7. bubumare
8.sharkman

:D Hai ca deabia astept sa rezolvam cu navi.

02 Noi 2008, 20:11

subscriu

02 Noi 2008, 21:37

Si cu ultimul venit suntem 10 :)

1.Ionutz
2.mircea george
3.mmorut
4.Kugarth
5.BobbyTiR
6.SiKKa_22
7. bubumare
8.sharkman
9.pas_mutescu
10.laurentiu7

@sharkman , thanx =D>

DVD cu harta RO pt. navigatia Mondeo - folositi MP pt. link

02 Noi 2008, 21:43

Chiar daca nu am sistemul asta, va intreb: merita banii? Cat de vechi sunt hartile? De cine sunt facute? Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Si inca una: credeti ca se pot copia si sa si mearga?

Succes...

02 Noi 2008, 21:49

$1 scrie:$2hiar daca nu am sistemul asta, va intreb: merita banii? Cat de vechi sunt hartile? De cine sunt facute? Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Si inca una: credeti ca se pot copia si sa si mearga?

Succes...

tru :-/ :-??

03 Noi 2008, 09:55

Suplimentar fata de ce v-a intrebat 1Q:
- se pot introduce camerele de pe DN1, de ex.?
- se poate face actualizarea hartilor?
Sincer, eu as prefera totusi un PDA pentru RO; in afara tarii probabil merita navigatia originala.

03 Noi 2008, 22:43

maine o sa trec pe la reprez. jaguar sa vb cu careva pe acolo poate ma mai lamuresc!
o sa postez seara ce am rezolvat! :) :)

03 Noi 2008, 23:47

$1 scrie:$2hiar daca nu am sistemul asta, va intreb: merita banii? Cat de vechi sunt hartile? De cine sunt facute? Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Si inca una: credeti ca se pot copia si sa si mearga?
Succes...

Daca te uitai mai atent pe link-ul furnizat de Ionutz gaseai raspunsurile la majoritatea intrebarilor ;)
Hartile sunt de la Navteq, cea mai tare firma de harti GPS ;)
uite filmuletul de prezentare http://www.navteq.com/support/direct.html

03 Noi 2008, 23:59

O sa fii surprins, dar m-am uitat. In general fac asta inainte sa zic ceva. Apoi, chestia cu "Navteq cea mai tare firma in domeniul GPS" e marketing, nu stiu zau pe ce baza o spui...

Mai intreb o data tot, dar defalcat:

1. Cat de vechi sunt hartile? Nu scrie nicaieri. Sau nu vad eu. A, site-ul e din 2008, asta nu inseamna ca hartile sunt din 2008.
2. De cine sunt facute? Aici zici Navteq. Vad asta. Stii cumva sa fi venit Navteq sa cartografieze Romania? Eu (si toti care lucreaza in domeniu) nu am auzit de asta. Toti iau hartile de la Suncart.
3. Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? Banuiesc ca da...
4. V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Aici sunt tare curios... Eu vreau sa-mi planific toata excursia, cap-coada, nu pe bucati.
5. Credeti ca se pot copia si sa si mearga? Aici va doresc bafta...

Deci, inca o data, eu m-am uitat. Tu, insa te-ai uitat mai cu atentie?!

04 Noi 2008, 00:11

Succes...

mare dreptate ai !!! eu m-am uitat pe site naviteq si la nivel de Romania sunt acoperite doar drumurile principale ( drumuri europene / principalele drumuri principale ). acum sa nu fim circotasi pentru ca ei au deja acele sisteme de navigatie montate deja pe masina ... dar si eu sunt de parere ca dvd va putea fi copiat cu destule dificultati, si am oares-ce retineri ca va functiona pe sisteme de navigatie Denso Ford, chiar daca Jaguar a fost la un anumit moment dat in portofoliul Ford ... fratilor nu uitati ca nu aveti de a face cu sisteme de operare windows CE, ci cu sisteme embededOS personalizate

04 Noi 2008, 10:28

$1 scrie:$2 sa fii surprins, dar m-am uitat. In general fac asta inainte sa zic ceva. Apoi, chestia cu "Navteq cea mai tare firma in domeniul GPS" e marketing, nu stiu zau pe ce baza o spui...
Mai intreb o data tot, dar defalcat:
1. Cat de vechi sunt hartile? Nu scrie nicaieri. Sau nu vad eu. A, site-ul e din 2008, asta nu inseamna ca hartile sunt din 2008.
2. De cine sunt facute? Aici zici Navteq. Vad asta. Stii cumva sa fi venit Navteq sa cartografieze Romania? Eu (si toti care lucreaza in domeniu) nu am auzit de asta. Toti iau hartile de la Suncart.
3. Ati vazut ca e vorba de 4 dvd-uri? Banuiesc ca da...
4. V-as intreba cum faceti navigatia din RO pana in Franta, schimbati DVD-urile? Aici sunt tare curios... Eu vreau sa-mi planific toata excursia, cap-coada, nu pe bucati.
5. Credeti ca se pot copia si sa si mearga? Aici va doresc bafta...
Deci, inca o data, eu m-am uitat. Tu, insa te-ai uitat mai cu atentie?!

Crede-ma ca Navteq este intr-adevar cea mai tare firma de GPS dovada si faptul ca Nokia a oferit 8 miliarde de dolari pe aceasta companie ;)
Este providerul de harti pentru majoritatea unitatilor auto, pentru Yahoo, pentru Google, pentru Microsoft si multe altele ;)
Al doi-lea nume in domeniu ar fi Tele Atlas care a fost cumparat de catre TomTom ;)
Si acum ca m-am uitat mai cu atentie...
1. http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... ERKhBH.1bv
atat de vechi ;) 2008-2009
2. Nu stiu exact in ce proportie au cartografiata Romania dar de avut o au ;)
4. Sistemul ar trebui sa aibe deja harti preinstalate pe el si cel mai probabil aceste harti sunt ale Europei de Vest deci n-ar mai trebui introdus decat DVD-ul cu Romania ;)
5. las impatimitii sa raspunda ;)

04 Noi 2008, 10:40

$1 scrie:$2Crede-ma ca Navteq este intr-adevar cea mai tare firma de GPS dovada si faptul ca Nokia a oferit 8 miliarde de dolari pe aceasta companie ;)
Este providerul de harti pentru majoritatea unitatilor auto, pentru Yahoo, pentru Google, pentru Microsoft si multe altele ;)
Al doi-lea nume in domeniu ar fi Tele Atlas care a fost cumparat de catre TomTom ;)
Si acum ca m-am uitat mai cu atentie...
1. http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... ERKhBH.1bv
atat de vechi ;) 2008-2009

Ca tot suntem la presupuneri...
Microsoft Autoroute 2002 are harta Romaniei cu drumuri cu tot. In versiunile 2003, 2004, etc dispar drumurile, exista doar localitatile.
Prin urmare, faptul ca harta este din 2009 nu-mi spune nimic daca nu are trecute datele importante pentru o harta rutiera.

04 Noi 2008, 10:43

atunci cea mai buna solutie e sa redactati un e-mail catre Navteq si sa solicitati informatii cu privire la gradul de acoperire al Romaniei... ;)

04 Noi 2008, 10:52

$1 scrie:$2tunci cea mai buna solutie e sa redactati un e-mail catre Navteq si sa solicitati informatii cu privire la gradul de acoperire al Romaniei... ;)

sau a2a "cea mai buna solutie" este ca unul sau mai multi din cei din Bucuresti (pe rand sau laolata) sa se duca pana la reprezentatza Jaguar (sau la cea mai "tare") si sa testeze acel dvd, cu scopul de-al cumpara ... tre sa aiba ei un dvd cu romania. BFT :D

04 Noi 2008, 11:02

Cred ca ne cam indepartam de subiectul acestui thread. Poate ar merge un split ?
P.S. Titlul threadului in care se discuta de acoperirea Ro si altele, ar putea sa aiba denumirea: ANcheta pentru dvd cu harta RO pentru navigatie Mondeo :-"

04 Noi 2008, 11:06

$1 scrie:$2red ca ne cam indepartam de subiectul acestui thread. Poate ar merge un split ?
P.S. Titlul threadului in care se discuta de acoperirea Ro si altele, ar putea sa aiba denumirea: ANcheta pentru dvd cu harta RO pentru navigatie Mondeo :-"

pai ce mai stai? schimba-l :P

05 Noi 2008, 16:46

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2tunci cea mai buna solutie e sa redactati un e-mail catre Navteq si sa solicitati informatii cu privire la gradul de acoperire al Romaniei... ;)

sau a2a "cea mai buna solutie" este ca unul sau mai multi din cei din Bucuresti (pe rand sau laolata) sa se duca pana la reprezentatza Jaguar (sau la cea mai "tare") si sa testeze acel dvd, cu scopul de-al cumpara ... tre sa aiba ei un dvd cu romania. BFT :D

am vb la jaguar in bucuresti baneasa si au zis ca momentan nu au dvd nostru cu pricina ! au zis sa revin cu telef sapt viit! :D

05 Noi 2008, 17:06

$1 scrie:$2..
c tare :D asteptam stiri :D

11 Noi 2008, 12:41

Chiar daca are doar jumate de Bucuresti eu tot il vreau. Nu stau cu frigiderul ala in bord si sa nu ma bucur de ceva. Acum am instalat bluetooth voice control si merge pe jumatate, mai tre sa zapacesc diagramele de cabluri ca de, e retrofit.

11 Noi 2008, 13:34

$1 scrie:$2hiar daca are doar jumate de Bucuresti eu tot il vreau.

Si sa vezi ce misto e cand iti zice sa o iei la dreapta si vezi ditamai blocul cu sapte scari prin care nu poti trece... sau nu stie de sensurile unice si te invarte de numa-numa... =))
Subiect închis