Re: BlauPunkt TravelPilot FX
Cardul meu de gps este din 2010. Ce vreau sa spun? In Romania bagi cardul degeaba. Chiar daca sunt active setarile nu vezi mai nimic care sa te lamureasca ce face scula asta.
De putine ori am vazut un gps mai bun. Care-ti arata inclusiv benzile (da, iti da numarul) care fac la stanga sau dreapta si care merg inainte. Foarte, foarte bun. Ghidarea vocala in limba engleza nu este excesiva (fata de waze e... liniste!). Ghidarea video se intinde si pe display-ul din bord, unde vezi minimul necesar. Pe cel al Travelpilot ai doua optiuni: cu date si harta sau numai harta. Culorile sunt excelent alese. Functia trafic este excelenta. Atentionarile de trafic, intra peste radio/cd/line in. La fel si cele primite prin radio - din pacate in limba tarii unde sunteti. Introducerea adresei de destinatie este intuitiva (are in memorie absolut tot si restrange cautarea functie de optiunile ramase). te opreste exact in fata casei, respectiv pozitionarea este foarte precisa (mult mai buna decat tot ce-am vazut pe telefon).
Tare pacat nu avem harti actualizate (de ex. ptr Ungaria) si evident pentru Romania. Cine le-ar putea realiza ar face o afacere buna.
Dezavantaje:
- nu iti arata viteza ta functie de limitarile existente
- nu iti arata camerele. O sa cam simt asta...

-
adip1962 - Gold Member
- Maşina: Focus 4 Titanium, 1995 Ecoblue, 150cp, 8+1 viteze
- VIN: WF0NXXGCHNLS80478