Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Cotiera Focus sau C-max (?) UK

19 Dec 2012, 19:42

salutare!
am fost azi la o firma de dezmembrari sa caut ceva la un opel, si am vazut ca au si piese de ford.
l-am intrebat pe om daca are cumva o cotiera si la ciuda mea a avut, insa nu sunt 100% sigur ca intradevar e compatibil cu Focusul meu mk2.
pe cotiera scrie in interior ca e RH drive, deci chiar e de UK, insa frana de mana e pe partea stanga.
sertarul e destul de mic si cotiera trebuie curatata.
i-am facut o poza, poate cineva isi da seama ce si cum, si poate sunteti interesati.
il da cu 150 ron!!!! nebunie!!... o clipa imi ziceam ca il iau si daca nu mi-e bun, dar tot l-am lasat acolo.
daca sunteti interesati, mai intru la ei si mai fac poze.
Fişiere ataşate
2012-12-19_15-56-28_603.jpg

Re: Cotiera Focus sau C-max (?) UK

19 Dec 2012, 21:03

Eu am avut "placerea" acum cativa ani sa-mi pun o cotiera de UK :)) . Ca sa poata fi montata trebuie desfacute cele doua parti ce vin stanga/dreapta (in jurul consolei centrale de pe bord - din jurul schimbatorului) si lipite cele de pe consola fara cotiera ce se vrea schimbata (care la randul lor trebuiesc dezlipite).

19 Dec 2012, 21:09

si intr-adevar e asa de mic compartimentul de sertar? asa e la cel original sau sunt mai multe modele "originale" ?

19 Dec 2012, 21:16

cotiera de mai sus e de PRE-Facelift, cele cu compartimentul mare sunt de Facelift
ce vezi tu acolo nu e compartiment, compartimentul cotierei e cand ridici doar capacul

19 Dec 2012, 21:27

oricum bun pret,,atac'o

20 Dec 2012, 16:18

As dori sa-mi cer scuze de la colegii de pe forum care s-au interesat pt cotiera.
M-am intors azi la dezmembrari, si cand m-a vazut ca m-am intors, a zis ca o da cu 100 ron. Nu m-am mai putut retine si am luat-o eu.
Urmeaza sa fie curatata de jeg ce ii pe cotiera si vad cu montatul ce va fi.

au adresa web: www.alodezmembrari.ro
nr de tel: 0753047119 Olah Otto (mai intai incercati pe tel ca locul unde am fost nu e cel de pe site )
Sarbatori fericite colegilor de pe forum!

-Rog a se inchide topicul-
Subiect închis