Cotiera Focus sau C-max (?) UK
salutare!
am fost azi la o firma de dezmembrari sa caut ceva la un opel, si am vazut ca au si piese de ford.
l-am intrebat pe om daca are cumva o cotiera si la ciuda mea a avut, insa nu sunt 100% sigur ca intradevar e compatibil cu Focusul meu mk2.
pe cotiera scrie in interior ca e RH drive, deci chiar e de UK, insa frana de mana e pe partea stanga.
sertarul e destul de mic si cotiera trebuie curatata.
i-am facut o poza, poate cineva isi da seama ce si cum, si poate sunteti interesati.
il da cu 150 ron!!!! nebunie!!... o clipa imi ziceam ca il iau si daca nu mi-e bun, dar tot l-am lasat acolo.
daca sunteti interesati, mai intru la ei si mai fac poze.
am fost azi la o firma de dezmembrari sa caut ceva la un opel, si am vazut ca au si piese de ford.
l-am intrebat pe om daca are cumva o cotiera si la ciuda mea a avut, insa nu sunt 100% sigur ca intradevar e compatibil cu Focusul meu mk2.
pe cotiera scrie in interior ca e RH drive, deci chiar e de UK, insa frana de mana e pe partea stanga.
sertarul e destul de mic si cotiera trebuie curatata.
i-am facut o poza, poate cineva isi da seama ce si cum, si poate sunteti interesati.
il da cu 150 ron!!!! nebunie!!... o clipa imi ziceam ca il iau si daca nu mi-e bun, dar tot l-am lasat acolo.
daca sunteti interesati, mai intru la ei si mai fac poze.
S Max 2007, 2 TDCI Trend + options ;)
-

theCloud - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: S MAX 2007, 2TDCI 143cp
- VIN: WF0SXXGBWS7U18040
. Ca sa poata fi montata trebuie desfacute cele doua parti ce vin stanga/dreapta (in jurul consolei centrale de pe bord - din jurul schimbatorului) si lipite cele de pe consola fara cotiera ce se vrea schimbata (care la randul lor trebuiesc dezlipite).