Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand HONDA Civic 5D

03 Iun 2014, 22:33

Marca : HONDA
Model : Civic 5D
Caroserie : Hatchback/ 5 usi
Culoare : Argintiu ( Alabaster Silver)
Kilometraj : 108000 Km
An de Fabricatie : 2007
Stare de Inmatriculare : Inmatriculata/2008
Motor :1799 / 140CP , benzina, Euro 4
Cutie de Viteze : Robotizata I-Shift/6 rapoarte, cu functie SPORT si padele +/-
Consum URBAN: intre 9% si 13%
Consum EXTRURBAN: intre 5% si 8,5%
Nivel de Echipare : SPORT GT
Detalii Nivel de Echipare : scaune incalzite, oglinzi electrice incalzite, parbriz cu degivrare, 4 geamuri electrice, climatronic, pilot automat, volan imbracat in piele, comenzi pe volan, senzori de parcare spate, senzori de ploaie, senzori de lumina, suspensie sport, padele pe volan, cotiera in bancheta din spate cu suport pentru pahare etc.
Detalii Nivel de Siguranta : 8 Airbag-uri, EBD, VSA, ABS, centuri de siguranta cu pretensionare, senzori de prezenta in bancheta din spate.
Alte comentarii : Masina am cumparat-o noua in anul 2008 de la HTR (Honda Trading Romania), intretinuta exemplar, revopsita total in anul 2012 si schimbat o usa in anul 2013. Masina NU A FOST IMPLICATA IN EVENIMENTE RUTIERE . Masina are toate manualele aferente, in acelasi timp detin facturi pentru absolut toate interventiile si pentru toate piesele schimbate la masina. Masina se afla in baza de date Honda, kilometri SUNT ABSOLUT REALI si o pot dovedi in orice moment . Accept orice fel de test posibil si imposibil, singura pretentie pe care o am este ca o eventuala testare se fie facuta la un service cat de cat ok.
Revin cu poze concludente in weekend.
Pret : 8500 Euro ABSOLUT FIX !

Detalii de contact doar pe PM . Raspund cu placere la orice fel de intrebari .

Re: Vand HONDA Civic 5D

04 Iun 2014, 10:40

Revin cu cateva completari de ordin tehnic, sper sa nu se considere UP.

Pana in momentul de fata, la masina s-au schimbat urmatoarele piese .

1. amortizoare fata, rulmenti amortizoare + flanse, bielete antiruluiu, discuri de frana . Acestea din urma au fost schimbate datorita faptului ca am dat eu intr-o groapa si amortizorul dreapta fata incepuse sa curga.
2. Masina are parbrizul schimbat, asta din cauza unei pietre aruncate de o basculanta .
3. Anul trecut am schimbat usa dreapta fata, am gasit-o atinsa in parcare . Usa era mai mult zgariata decat lovita, dar era chiar pe ambutisare si din acest motiv am schimbat-o cu totul . Detin poze cu avaria respectiva .
Absolut toate operatiunile de inlocurie au fost facute in service-uri Honda si sunt consemnate in carnetul de service.

In momentul de fata masina prezinta doar cateva "defectiuni" de ordin estetic . Adica cateva "ciupituri" pe bara fata si pe capota . "Ciupituri" cauzate de pietricelele ce se regasesc pe minunatele noastre sosele ....

Ca si operatiuni tehnice ce vor trebui efectuate in urmatorul interval de timp/km .

1. Reglajul supapelor / pe la 120 000 Km.
Cost = 300 Roni
2. Placute de frana fata .
Cost = 250 Roni

In rest masina NU necesita nici cea mai mica investitie. Are toare reviziile la zi . Toate lichidele schimbate sub intervalul de service.

07 Iun 2014, 18:58

Din pacate nu pot sa postez pozele cu masina pe forum... dar gasiti mai jos link-ul de pe autovit .

http://www.autovit.ro/honda-civic-C33486454.html

09 Iun 2014, 16:07

de ce ai reglat supapele, ai mers pe GPL ?

din punctul meu de vedere ALT motiv nu ar fi, daca ai mers pe benzina nu se duc supapele la o masina din 2007....

multumesc

10 Iun 2014, 07:07

Salutare !

NU am scris nicaieri ca am efectuat aceasta operatiune, am spus ca ar trebui facuta pe la 120 K(conform graficului de service) . Aceasta operatiune este specifica motoarelor VTEC (adica honda) si se face electronic . Dureaza cam 5minute.
Oricum, din cate am inteles eu, aceasta operatiune se face doar daca este ceruta "de masina", apare la revizie pe softul de diagnoza .

Deci NU ESTE VORBA DE SUPAPE "DUSE" sau ceva de genul asta, este o operatiune absolut normala .

Dupa cum spuneam, masina suporta orice fel de test .

10 Iun 2014, 07:10

PS : masina NU A MERS pe GPL sau alte chestii de genul asta .

10 Iun 2014, 13:41

ai dreptate, am fost eu chior cand am citit, scuze te rog!

sus cu ea!

11 Iun 2014, 19:09

Multumesc pentru UP synergist !

Pentru a elimina ori ce fel de dubii in privinta starii tehnice, o spun fara nici un fel de exagerare ca, cu bune si cu "rele" este o masina care cu o intretinere de bun simt poate functiona multi ani de acum inainte fara nici o problema .

16 Iun 2014, 14:23

Masina se apropie de revizia de la 110 000Km, si vine la pachet cu :

1. Ulei MOTUL 300V/5W40 - 4 litrii
2. Filtru de ulei K&N HP1010- 1 buc.
3. Filtru de aer MANN - 1buc.

Asa ca, UUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPP :) !

25 Iun 2014, 19:35

:-"

30 Iun 2014, 14:44

Up !

02 Iul 2014, 11:09

Pentru evitarea unor situatii ca cea de astazi, mentionez ca NU mai merg la service pentru nici o verificare pana in momentul in care masina nu este platita .

In cazul in care la o eventuala verificare masina se dovedeste a fii neconforma sau ar avea anumite defectiuni, RETURNEZ BANII FARA DISCUTIE !

02 Iul 2014, 14:00

salut

si eu am vandut masina(motivul: "upgrade") si voi cumpara alta in viitor, dar ca sa cumpar o masina de la cineva si sa o duc la test DUPA ...iti dai seama ca nu voi face asta

imi pare rau ca ai patit ceva ce vad ca te `a nervozat si eu am patit destule, eu chiar ii flituiam la telefon, le inchideam in nas, ceream 4000 si stiam pe ce anume cer si mi se oferea 3300, 3500(ATENTIE: la telefon, fara sa vada masina macar) si le spuneam sa mai munceasca 1-2-3 luni si sa ma sune pe urma ca nu ma grabesc si inchideam telefonul.

hai sa n`o mai lungesc, eu zic sa iesi la o bere sa te calmezi, ca in felul in care ai pus problema, o sa stai cu ea mult si bine!

02 Iul 2014, 15:11

:-?? synergist, eu inteleg perfect punctul tau de vedere, dar ca sa intelegi mai bine iti fac un rezumat la cele intamplate astazi...

Incep cu inceputul ....

Luni seara m-a sunat acest domn de la Alba Iulia si m-a tinut aproape jumate de ora la telefon, punand fel si fel de intrebari. Mai avea putin si ma intreba si ce numar port la pantofi ... In finalul discutiei, stiind ca omul vine tocmai de la Alba Iulia I-am spus foarte clar la telefon ca masina NU o vand sub 8300 de Euro, si ca daca vine cu gandul sa mai negocieze, vine de poamana .
Singura mea rugaminte a fost, ca in cazul in care se hotaraste sa vina dupa masina, sa ma anunte cu o zi inainte ca sa-mi pot organiza programul .

Ieri m-a sunat si mi-a spus ca s-a hotarat sa vina sa vada masina, ca va face si o programare la un service Honda si ca daca totul este ok, o cumpara . Am convenit sa ne vedem la ora 10:30 pe strada Teheran in zona Primaverii urmand sa ma sune el pe la ora 09 ca sa-i explic exact unde trebuie sa ajunga .

Astazi la ora 08:20 m-a sunat sa-mi spuna ca el a ajuns deja in Bucuresti, si ca daca nu am putea sa ne vedem la Gara de N, motivand ca a venit cu autocarul si ca nu vrea sa piarda timpul pentru ca are de facut un drum destul de lung la intoarcere... Cu toate ca stabilisem altceva, zic sa nu-l las pe om sa ma astepte in strada si sar din pat si "o tai" spre gara de nord, asta in traficul de la noua fara ceva dimineata ....
Ma intalnesc cu el pe la noua si ceva si dupa o vizualizare de vreo zece minute, plecam cu masina la "un test" prin Bucuresti ... Ne oprim undeva pe langa Herastrau si dupa o verificare ochiometrica hotaram sa mergem la o reprezentanta Honda pentru testarea masinii . Acum vine surpriza ... omul NU facuse nici o programare la nici un service ... Convenim impreuna sa mergem la Carpati Honda pentru ca era cel mai aproape si iarasi luom tot traficul din Bucuresti in plin .... Ajunsi la Carpati, cei de la service spun ca nu pot sa faca verificarea pe loc pentru ca auveau alte programari dar in schimb au verificat masina in sistemul lor si au dat verdictul ca ce este in cartea de service este si in sistemul lor, problema a fost la primele 3 revizii care au fost effectuate la Asko (alt service Honda) si au recomandat o verificare si acolo. Zis si facut ! Luom iarasi tot traficul pana pe soseaua de centura la Chitila, plecand cu promisiunea celor de la Carpati ca pana ne intoarcem vor gasii o fereastra pentru o verificare complete a starii tehnice . Ajungem la Asko, toate bune si frumoase, cartea de service corespunde cu sistemul lor etc.

ne intoarcem la Carpati si masina intra in service pentru verificare . Dupa ce se demonteaza scuturile samd, se verifica bucsi etc ... Masina face o tura cu un mecanic . Intre timp, "domnul" Eduard primeste un telefon ...

mecanicul se intoarce cu masina si da verdictul, citez : Masina NU a fost lovita, kilometrii sunt reali iar singura defectiune gasita de noi ar fi ca la urmatoare revizie ar trebui schimbat un capat de bara pe stanga, dar noi va recomanda sa le schimbati pe amandoua . Imediat va aducem si fisele de de constatare semnate si stampilate .

Toata treaba asta a durat aproape patru ore, si ce raspuns crezi tu ca primesc eu dupa toata alergatura asta si aproape un sfert de rezervor de benzina consumat ....

Citez: M-a sunat sotia mea sa-mi spuna ca a gasit alta pe internet si ca ar vrea sa o luam pe aia !
Ca aia are cutie automata clasica si ca(virgula) crede ca I-ar placea mai mult ...

dupa care omul a mers sa plateasca verificarea, a iesit, ne-am salutat si a plecat la tren :shock:

acum sincer te intreb synergist . ce parere ai tu despre toata treaba asta ... :-O ?!

02 Iul 2014, 15:15

PS: Iti spun sincer ca pe mine toata treaba asta m-a lasat masca ... nu stiam daca sa-l pocnesc sau sa ma tavalesc pe jos de ras ....

02 Iul 2014, 15:25

te INTELEG

si eu am pierdut 2 ore pentru ca nu facuse programare la opel GTT, am stat si am "topait" pe langa masina, omul era super incantat de masina si verdictul a fost: nu a fost lovita, revopsita, km reali DAR pierde ulei pe la un semering de la distributie.
omul s`a speriat si n`a mai luat `o, deci i-am spus ca ii las la pret manopera + piese (pret de reprezentanta, cat ne au zis aia ca face, ca eram fix la ei acolo) ~ 1200 lei
crezand cele spuse de pseudomecanicul de la OPEL GTT ajung a 2-a zi cu masina la mecanicul meu care imi cunoaste masina de cand am luat o, o verifica, de data asta am stat langa el (la opel nu ai acces langa masina) si dupa ce a dat jos capacele de la distributie, imi zice: uite-o, fa i poza. e curata si vino peste o luna sa vedem. nu avea gram de ulei. unde o fi vazut pseudomecanicul de la GTT ulei pe sub masina ...NU stiu. cer e ca mi`a speriat clientul si n`am mai auzit de el..

din pat am sarit de enspe mii de ori pentru ca stabileam ora cu ei cand sa vina in parcarea cea mai apropiata de mine si veneau cu 1-2 ore mai devreme si ma trezeau din somn motivand: "aaaa pai ce, daca veneam la fix tu mergeai si o curatai pe la motor"
lu` unu cand mi`a zis asta i`am si zis: "esti idiot. eu dormeam. masina e de vanzare de 1 luna, am pregatit `o pana acum si sunt pregatit si sa iti zic PA" m`am urcat in masina si am plecat lasandu `l acolo!

intamplari din astea o sa mai patesti, cum ziceam: o bere, ceva ce iti place tie, gandeste te ca nici tu nu ai cumpara o masina FARA sa o verifici ;)
idioti o sa mai intalnesti, important e sa stii cum sa i tratezi. daca era dupa mine, tipul din Alba Iulia pleca cu coada intre craci!

02 Iul 2014, 15:39

aici nu a fost vorba de defectiune sa-u schimbat vreo piesa, si mecanicul a spus ca acele capete de bara sunt "un rahat" care costa 182 de lei cu tot cu manopera . Este vorba de cretinismul omului ... ! Cum sa vi frate tocmai de la Alba Iulia, sa mergi la doua service-uri diferite care sa confirme ca masina este ok , si tu sa nu vrei sa o mai iei .... ?!

Oricum, dupa faza de astazi ma gandesc foarte serios sa nu o mai vand deloc .

02 Iul 2014, 15:46

aaa stai sa vezi ca si pentru asta am replica:

am pus masina la vanzare d e 6 ori!
am avut 2 clienti la 4200 cat ceream pe vremuri. in ambele cazuri am ajuns acasa si sotia m`a "sfatuit", ca avem: ambreiaj+amortizoare+distributie+pompa apa+curatare turbina+curatate EGR+consuma putin+ne place masina+avem loc in ea cu toate bagajele nu ne trebuie una mai mare+alte motive ...= sa nu o mai vand!

celalalte cazuri ...tot sotia :)
masina a fost totusi vanduta marti 27.06.2014 :)

hai sus cu ea ;)

03 Iul 2014, 16:50

Alex, ca sa iti descretesc fruntea... tu nu ai nevasta? Nu stii ca ordinul se executa nu se discuta? La mine in familie sunt mai multe reguli, una fiind ca ce tine de partea tehnica (Scule, masini, betoane, gleturi etc etc) hotararile sunt ale mele, ce tine de haleala (exceptand gratarele) hotararile sunt ale nevestei... sa vezi ce armonie e in familie. Pai daca eu stateam dupa nevasta cand mi-am luat masinile, mergeam acum cu scuterul, ca "aia nu imi place", "asta are culoarea nu stiu cum", "vai ce mica e asta" etc etc.
Ce nu inteleg eu cum dracu' sa vii 500 km din Alba in Bucuresti, sa vezi si sa testezi in toate felurile o masina care pare cinstita din anunt si la fel dupa testare, si sa nu o iei ca a vazut alta pe net nevasta... Oboseala, timpul si banii cheltuiti chiar nu conteaza? Cel putin la mine "time=money".
Referitor la teste, cand eu am cumparat masina am platit testul, m-am oferit sa ii dau omului niste bani pt carburant si timpul consumat CHIAR DACA nU AM CUMPARAT-O! Dar asta sunt eu.... Pe de alta parte imi pare rau ca nu am bani sa o iau pentru nevasta-mea, fiind cu cutie robotizata as convinge-o sa mai conduca si ea...

pe de alta parte, poti solicita intalnirea la cel mai apropiat service de tine. Altfel o vei vinde greu, pentru ca este si Honda (stii si tu ca romanului ii place Golfurili si Passaturili) iar ca regula general valabila banii se dau cand faci contractul de v/c pt masina...

P.S. De ce a fost revopsita total dupa 4 ani?? Am auzit eu ca Honda are o vopsea mai gingasa, dar chiar asa?

03 Iul 2014, 19:27

Nu-mi mai aduce aminte de respectivul ca iarasi ma apuca nervii :)) !

Referitor la intrebarea ta despre revopsire, idea este in felul urmator, exact asa cum spuneai si tu, nu este niciun secret faptul ca Hondele la capitolul vopsea sunt "cam sensibile" (asta ca sa nu zica ca au vopseaua proasta) .... Iar la toata treaba asta constribuie din plin si forma masinii ... Exact ca si in prezent, la vremea respectiva ma procopsisem cu niste ciupituri de toata frumusetea de la pietricelele sarite in mers pe botul masinii ...
Prima oara, masina a avut bara fata si capota revopsite pentru remedierea acestor "defectiuni", dar din pacate, vopseaua nu prea a iesit cum trebuie iar in momentul in care masina era uda se vedea o oarecare diverenta de nuanta . Norocul meu, asta daca pot sa-l numesc asa ... a fost ca la nici trei luni de zile am gasit masina zgariata cu cheia pe haion si pe toata partea stanga, opera unui binevoitor probabil... In acel moment, de teama sa iasa iarasi cu diferente de nuanta si sa arate ca dracu, am hotarat sa o revopsesc toata ....

Dar cum de ce iti este frica, nu scapi, anul trecut cand am inlocuit usa dreapta fata .... la vopsit ... tot cu diferenta de nuanta a iesit :-S .... Daca te uiti atent se vede ...

15 Iul 2014, 09:50

Update de pret !

8000 de Euro .

Acest pret este valabil pana la sfarsitul acestei luni, in cazul in care masinuta nu-si va gasi un nou proprietar in acest timp, va ramane in familie ca sa-i tina de urat fratelui mai mare Forester :)
Subiect închis