synergist, eu inteleg perfect punctul tau de vedere, dar ca sa intelegi mai bine iti fac un rezumat la cele intamplate astazi...
Incep cu inceputul ....
Luni seara m-a sunat acest domn de la Alba Iulia si m-a tinut aproape jumate de ora la telefon, punand fel si fel de intrebari. Mai avea putin si ma intreba si ce numar port la pantofi ... In finalul discutiei, stiind ca omul vine tocmai de la Alba Iulia I-am spus foarte clar la telefon ca masina NU o vand sub 8300 de Euro, si ca daca vine cu gandul sa mai negocieze, vine de poamana .
Singura mea rugaminte a fost, ca in cazul in care se hotaraste sa vina dupa masina, sa ma anunte cu o zi inainte ca sa-mi pot organiza programul .
Ieri m-a sunat si mi-a spus ca s-a hotarat sa vina sa vada masina, ca va face si o programare la un service Honda si ca daca totul este ok, o cumpara . Am convenit sa ne vedem la ora 10:30 pe strada Teheran in zona Primaverii urmand sa ma sune el pe la ora 09 ca sa-i explic exact unde trebuie sa ajunga .
Astazi la ora 08:20 m-a sunat sa-mi spuna ca el a ajuns deja in Bucuresti, si ca daca nu am putea sa ne vedem la Gara de N, motivand ca a venit cu autocarul si ca nu vrea sa piarda timpul pentru ca are de facut un drum destul de lung la intoarcere... Cu toate ca stabilisem altceva, zic sa nu-l las pe om sa ma astepte in strada si sar din pat si "o tai" spre gara de nord, asta in traficul de la noua fara ceva dimineata ....
Ma intalnesc cu el pe la noua si ceva si dupa o vizualizare de vreo zece minute, plecam cu masina la "un test" prin Bucuresti ... Ne oprim undeva pe langa Herastrau si dupa o verificare ochiometrica hotaram sa mergem la o reprezentanta Honda pentru testarea masinii . Acum vine surpriza ... omul NU facuse nici o programare la nici un service ... Convenim impreuna sa mergem la Carpati Honda pentru ca era cel mai aproape si iarasi luom tot traficul din Bucuresti in plin .... Ajunsi la Carpati, cei de la service spun ca nu pot sa faca verificarea pe loc pentru ca auveau alte programari dar in schimb au verificat masina in sistemul lor si au dat verdictul ca ce este in cartea de service este si in sistemul lor, problema a fost la primele 3 revizii care au fost effectuate la Asko (alt service Honda) si au recomandat o verificare si acolo. Zis si facut ! Luom iarasi tot traficul pana pe soseaua de centura la Chitila, plecand cu promisiunea celor de la Carpati ca pana ne intoarcem vor gasii o fereastra pentru o verificare complete a starii tehnice . Ajungem la Asko, toate bune si frumoase, cartea de service corespunde cu sistemul lor etc.
ne intoarcem la Carpati si masina intra in service pentru verificare . Dupa ce se demonteaza scuturile samd, se verifica bucsi etc ... Masina face o tura cu un mecanic . Intre timp, "domnul" Eduard primeste un telefon ...
mecanicul se intoarce cu masina si da verdictul, citez : Masina NU a fost lovita, kilometrii sunt reali iar singura defectiune gasita de noi ar fi ca la urmatoare revizie ar trebui schimbat un capat de bara pe stanga, dar noi va recomanda sa le schimbati pe amandoua . Imediat va aducem si fisele de de constatare semnate si stampilate .
Toata treaba asta a durat aproape patru ore, si ce raspuns crezi tu ca primesc eu dupa toata alergatura asta si aproape un sfert de rezervor de benzina consumat ....
Citez: M-a sunat sotia mea sa-mi spuna ca a gasit alta pe internet si ca ar vrea sa o luam pe aia !
Ca aia are cutie automata clasica si ca(virgula) crede ca I-ar placea mai mult ...
dupa care omul a mers sa plateasca verificarea, a iesit, ne-am salutat si a plecat la tren
acum sincer te intreb synergist . ce parere ai tu despre toata treaba asta ...

?!