$1 scrie:$2orbitzi numai prosti sincer frateie suntetzi ca turma daca zice unu o prostie toti datzi din cap si aprobatzi.interesatziva inainte sa deschidetzi gura K&N are in spate ani de cercetari si sunt sustinutzi de marci cu prestigiu in constructia de automobile, motociclete barci cu motor etc.tot ce are motor.vreau sa va informez ca filtrele k&n sunt des intalnite pe masinile de raliu stiu sigur ca subaru are contract cu ei.si daca voi intanitzi mai mult praf pe strazile din bucuresti de cat pe traseele din argentina sau mexic pe cae alearga masinile de rali ......eu am un filtru sport K&N CARE ARE DEJA 20000 este garantat de producator 1 milion de mile dupa 100.000 necesita curatare sunt foarte multumit chiar daca a costat o groaza de bani.
Copii lastiva de glume, se pare ca aveti nevoie de un profesionist, eu sunt mecanic de citiva ani deja, detin un ford mondeo mk3 de 2.0, 115cv si un filtru tuning k&n nu ii face nici un rau motorului, iai face rau daca iai pune un chip si iai mari caii putere peste limita acceptata, dar un filtru k&n sau green nu au probleme, se duce motorul si chestii din astea, motorul sa dus pt ca aveti picior de lemn, nu stit cind sa luati piciorul de pe acelerati, fac pariu ca de cind lai motat numai in 4500 de turatii schimbi viteza, nu? Clar cit vrei sa reziste un motor care nu e sport cind tu faci toata ziua sportive cu el, si sa va mai zic ceva, daca vreti un tuning la motor atunci fal tot sau lasal, adica valve racing, pistoane racing, segmenti racing, vibrochen racing, arbore cu came racing, lant sau curea distributie racing, disc ambreiaj tuning, un turbo mai bun, si niste frine brembo, planetare racing si un chip sa ii maresti de la 115cv la 215cv toate te vor costa in jur de 10000 sau 15000 de eu, si atunci iti vei permite sa ai picior de lemn si motorul sa mearga de acu inca 20 de ani tinerilor care detineti scutere si vb despre masini pe net.