de narcisiulian » 12 Aug 2012, 10:08
Multumesc expertilor precum "turbojack" pentru precizari si bagarea in seama, intr-adevar nu este la nivelul VCDS, dar nici nu am afirmat vreodata altceva. Descrierea produsului este pe prima pagina a topicului. Colegul mapo13 a postat o fotografie cu datele live de pe motor, general valabile, cu mici modificari pentru fiecare model Ford in parte.
In primul rand: "mapo13" - multumesc pentru postarea rezultatelor, apreciez ca ai postat in topic fara sa ma intrebi absolut nimic inainte daca aveai vreo nelamurire. Nu este nimic, lamurim aici: in prima fotografie vedem o eroare de motor P11A - pe care softul nu o recunoaste, dar eroare este prezenta si faptul ca nu se sterge, nu este defect al interfetei, ci defect permanent pe masina si se refera la bujiile incandescente. Am mai intalnit eroarea si era in legatura cu acestea. Faptul ca nu o recunoaste se datoreaza faptului ca este eroare de PSA (peugeot - citroen) modulul sau si motorul dvs fiind de productie PSA (am mai intalnit situatia - nu sunt sigur 100%, deci nu luati 100% de bun).
A doua fotografie ne arata valorile reale de pe motor (ceea ce este compatibil cu softul este prezentat). Faptul ca nu arata clusterul se datoreaza faptului ca este tipul nou de cluster. Pe cluster softul permitea stergerea erorilor de pe acesta si vizualizarea cantitatii de combustibil din rezervor. Pe un alt mondeo 2008 a functionat, insa se pare ca sunt diferente intre modulele dupa 2007 de pe mondeo.
Softul este in 2 limbi :engleza si turca. Este normal sa afiseze intr-o pozitie engleza si in alta turca acele explicatii.
Referitor la felul cum ati pus problema: ultima noastra discutie in privat se refera la momentul in care ati instalat interfata. Dupa, nu m-ati mai intrebat nimic, ati preferat sa postati aici, ceea ce este ok, insa poate aveati nevoie de aceste explicatii inainte de a "fi dezamagit total" si a afirma ca nu merge interfata. Dupa cum observ, merge, insa nu este la inaltimea asteptarilor dvs., care cred ca oricum erau peste puterile interfetei, insa desigur, nu este prea compatibila cu masina dvs. Referitor la faptul ca era util sa ma intrebati inainte de a csrie: "la ICU nu vede nimic" - precizez ca ICU este modul programare injectoare la modelele focus- mondeo fabricate intre 2002-2004 !! Nu aveti ce coduri de injectoare sa vedeti la model 2007 !!
De asemenea eroarea "P1100 mass air flow" pe care nu o vedem in fotografiile dvs unde exact apare...este de motor si probabil s-a sters, ceea ce ati uitat sa mentionati. Deci afirmatia :"nu cred sa fie defecta interfata" este tendentioasa si incorecta in acest caz. A citit deci ambele erori mentionate, dintre care una P11AA nu o recunoaste din motivele enuntate mai sus !
Imi pare rau sincer ca nu ati ales sa ma intrebati INAINTE de posta aici afirmatii, unele dintre ele incorecte sau care demonstreaza ca nu cunoasteti nimic despre functiile interfetei, dar nici nu ati intrebat nimic.
Fara suparare, va solicit sa returnati produsul in starea in care l-ati primit si va voi returna contravaloarea acestuia. Pentru aceasta va rog sa stabilim in privat cand o faceti.
Alte discutii nu isi mai au rostul.
Descrierea produsului se afla pe prima pagina a topicului, va rog pe toti cei interesati sa faceti aceasta lectura si apoi sa ma intrebati punctual daca sunt nelamuriri. Acetse nelamuriri pot conduce partial la cazul de mai sus, exceptie incompatibilitatea 100% cu masina respectiva.
va multumesc.
Fara reclama in semnatura, te rog, incalca regulamentul forumului. Multumesc.