de PowerUP » 02 Feb 2010, 21:14
Asteptam cu nerabdare! Pana atunci...va zic un banc: Intr-o zi...se hotareste D-zeu sa faca o inspectzie in IAD, sa mai vada si el daca totul este in ordine, daca fiecare isi vede de treaba lui in postul in care a fost pus, sa vada daca este curatzenie etc. Ajunge el jos, bate la usa si ii deschide insushi SCARAOTZCHI! "Te rog Doamne, intra, de cand te asteptam...Cu ce vrei sa incepem turul IADULUI?! "Pai arata-mi sala cazanelor te rog! Asa o sa-mi dau seama daca totul este curat, in ordine, la locul lui, daca toti dracii sunt in post si isi fac treaba bine!" "In regula, Doamne...asa facem!" Merg ei in sala cazanelor si acolo erau multe, multe, multe cazane pline de smoala (cate tzari pe Pamant, tot atatea cazane) cu cate doi draci care incadrau cazanul! "Si pentru ce stau dracii astia de paza?!", intreaba D-zeu..."Pai, daca vrea vreunul sa scape sau sa sara din cazan, hasht (sau hatz, jap, poc etc), dracii il intzeapa cu furcile si il baga inauntru (sau intra singur) la loc..." raspunde Scaraotzchi! Mai merg ei ce mai merg, D-zeu era bucuros ca era curat luna, fiecare isi facea treaba bine...cam cald, ce-i drept dar...asta e! La un moment dat, mergand ei asa...ajung la ultimul cazan, cu smoala pe langa el, murdar si fara draci cu furci care sa-l pazeasca. Oarecum surprins si putin enervat, D-zeu il intreaba pe Scaraotzchi: "Dar ce se intampla cu cazanul asta?! De ce este asa murdar si fara paza?!" "Pai...Doamne...Iarta-ma ca a trebuit sa vezi mizeria asta...dar aici este cazanul Romanilor..." zise Scaraotzchi. "Asa si?!?!" zise D-zeu. "Pai...de fiecare data cand scoate unul capu' afara, sa iasa din cazanul cu smoala, hasht (sau hatz, jap, poc etc.), ceilaltzi romani il trag inauntru..."
Sper ca v-a placut bancul si cred ca thread-ul asta nu ar fi fost atat de lung si anevoios daca am fi avut putzina rabdare sa aflam (la un moment dat) cum se comporta filtrele astea minune in conditzii reale (adica de Romania, mai exact Bucuresti). Eu am sa achizitionez unul in viitorul apropiat (maxim o luna) si am sa revin cu "post" pe acest thread! Mai acordatzi si voi credit un pic unuia dintre noi care foloseste mai mult (probabil) de 5% din creier decat majoritatea locuitorilor patriei noastre! Pana nu avetzi bani, timp, chef sa testatzi asa ceva, nu mai fitzi asa de acizi! Multumesc anticipat!
..........Message sent from S.C. ARECA Design S.R.L..........