vand CEAS CU CAMERA VIDEO SPION
Vand ceas de mana, cu camera video incorporta, microfon, port USB, memorie 8Gb, memoria interna poate fi folosita si ca stick de memorie pentru transportarea altor date, etc.
Ceasul e nou, primit cadou, folosit de 5 ori in total cateva minute de fiecare data, pachetul vine cu cutie metalica, un cablu de conectare ceas-usb calculator, si instructiuni in engleza. Nu are zgarieturi, ciobituri, niciun semn, merge si arata impecabil.
Cand l-am primit era prea larga cureaua si am fost la ceasornicar sa ii mute telescoapele, cu ocazia asta am vazut ca era destul de slabe si mi-a pus altele mai bune, deci pot spune ca are tuning
Pret: 250 RON, trimit cu Posta Romana plata ramburs, sau personal daca sunteti din Constanta.
Topicul este doar pentru cei interesati, daca nu doriti sa-l cumparati va rog nu lasati mesaje.
Mai multe detalii:
* Memorie: 8GB
* Video Record Format: AVI (352x288), 15 FPS
* Microfon incorporat
* Audio Channel: 128kbps, 16bit PCM
* Distanta optima de subiect: 1~5 Metri
* Sursa: Baterie cu litiu interna ce se reincarca pe USB direct
* Designul ceasului:
- Display clasic analog 12 ore (orar, minutar, secundar)
- Metal si sticla
- Catarama inchizatoare are si siguranta
- Reglare clasica a ceasului din rotita laterala
- USB Port
- LED Status Indicator cu 2 culori
* Operating System Compatibility: Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista, MAC OS compatible
* Dimensiuni: Fata ceasului 45mm x 14mm (diameter x height); Bratara ceasului reglabila pentru orice dimensiune de mana
* Categoria: ceas spion, aparat ascuns de supraveghere
* Foarte usor de folosit
* Poate fi folosit si ca memory stick pentru transferul altor date
Ceasul e nou, primit cadou, folosit de 5 ori in total cateva minute de fiecare data, pachetul vine cu cutie metalica, un cablu de conectare ceas-usb calculator, si instructiuni in engleza. Nu are zgarieturi, ciobituri, niciun semn, merge si arata impecabil.
Cand l-am primit era prea larga cureaua si am fost la ceasornicar sa ii mute telescoapele, cu ocazia asta am vazut ca era destul de slabe si mi-a pus altele mai bune, deci pot spune ca are tuning

Pret: 250 RON, trimit cu Posta Romana plata ramburs, sau personal daca sunteti din Constanta.
Topicul este doar pentru cei interesati, daca nu doriti sa-l cumparati va rog nu lasati mesaje.
Mai multe detalii:
* Memorie: 8GB
* Video Record Format: AVI (352x288), 15 FPS
* Microfon incorporat
* Audio Channel: 128kbps, 16bit PCM
* Distanta optima de subiect: 1~5 Metri
* Sursa: Baterie cu litiu interna ce se reincarca pe USB direct
* Designul ceasului:
- Display clasic analog 12 ore (orar, minutar, secundar)
- Metal si sticla
- Catarama inchizatoare are si siguranta
- Reglare clasica a ceasului din rotita laterala
- USB Port
- LED Status Indicator cu 2 culori
* Operating System Compatibility: Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista, MAC OS compatible
* Dimensiuni: Fata ceasului 45mm x 14mm (diameter x height); Bratara ceasului reglabila pentru orice dimensiune de mana
* Categoria: ceas spion, aparat ascuns de supraveghere
* Foarte usor de folosit
* Poate fi folosit si ca memory stick pentru transferul altor date
>>> Fordurile mele
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL