Vand ceas de mana, cu camera video incorporta, microfon, port USB, memorie 8Gb, memoria interna poate fi folosita si ca stick de memorie pentru transportarea altor date, etc.
Ceasul e nou, primit cadou, folosit de 5 ori in total cateva minute de fiecare data, pachetul vine cu cutie metalica, un cablu de conectare ceas-usb calculator, si instructiuni in engleza. Nu are zgarieturi, ciobituri, niciun semn, merge si arata impecabil.
Cand l-am primit era prea larga cureaua si am fost la ceasornicar sa ii mute telescoapele, cu ocazia asta am vazut ca era destul de slabe si mi-a pus altele mai bune, deci pot spune ca are tuning

Pret:
250 RON, trimit cu Posta Romana plata ramburs, sau personal daca sunteti din Constanta.
Topicul este doar pentru cei interesati, daca nu doriti sa-l cumparati va rog nu lasati mesaje.
Mai multe detalii:
* Memorie: 8GB
* Video Record Format: AVI (352x288), 15 FPS
* Microfon incorporat
* Audio Channel: 128kbps, 16bit PCM
* Distanta optima de subiect: 1~5 Metri
* Sursa: Baterie cu litiu interna ce se reincarca pe USB direct
* Designul ceasului:
- Display clasic analog 12 ore (orar, minutar, secundar)
- Metal si sticla
- Catarama inchizatoare are si siguranta
- Reglare clasica a ceasului din rotita laterala
- USB Port
- LED Status Indicator cu 2 culori
* Operating System Compatibility: Windows 98SE / ME / 2000 / XP / Vista, MAC OS compatible
* Dimensiuni: Fata ceasului 45mm x 14mm (diameter x height); Bratara ceasului reglabila pentru orice dimensiune de mana
* Categoria: ceas spion, aparat ascuns de supraveghere
* Foarte usor de folosit
* Poate fi folosit si ca memory stick pentru transferul altor date
- Fişiere ataşate
-