[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Piese Ford Focus 2 FL

Vanzari piese şi accesorii auto

Piese Ford Focus 2 FL

Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Piese Ford Focus 2 FL

Mesajde biz » 12 Iul 2015, 16:56

Mi-au ramas cateva piese in urma vanzarii unui Ford Focus 2 FL si poate ajuta pe cineva.
Preturile sunt minime ... doar nu o sa ma imbogatesc!
Am urmatoarele:
1. maner interior partea dreapta, aluminiu polishat, provine de pe FF2 Titanium - 30 lei
2. perie interioara geam dreapta fata - 10 lei
3. opritor usa ... provine de pe dreapta fata, dar cred ca se protriveste la ambele usi fata - 20 lei
4. amortizor dreapta fata foarte ok ... a ramas in urma inlocuirii ambelor amortizoare - 100 lei

Pentru reperele 1+2+3, ca pachet, pretul este 30 lei.
Pentru reperele 1+2+3+4, ca pachet, pretul este 100 lei.
Piesele sunt in Bucuresti, sector 3 si as prefera sa nu ma deplasez prea departe de casa.

Poze nu am reusit sa urc aici, am facut un anunt pe OLX (sper sa nu se considere reclama), care contine pozele cu toate piesele puse aici, nr. anuntului fiind "63172330".
biz
Incepator

Maşina:
VIN:

Re: Piese Ford Focus 2 FL

Mesajde biz » 14 Iul 2015, 11:53

se mai adauga la vanzare un cap de bara, dreapta, NOU!
producator SWAG, cod piesa 50929224.
produsul este nou, comandat si nemontat, este in amabalajul original (cutie+punga plastic+factura), nedesfacut.
eu am platit pentru piesa ~50 lei, pretul de vanzare este 35 lei.

sau ca pachet, tot ce este la vanzare 130 lei.
biz
Incepator

Maşina:
VIN:

Re: Piese Ford Focus 2 FL

Mesajde afumatu » 17 Aug 2015, 20:26

vreau eu amortizorul dreapta dar pune o poza ceva ca nu e greu. pe olx nu ai poza cu amortizorul
FORD mondeo 2006, 2.0 tdci 131 cp ghia, FORD C-MAX 2008, 1.6tdci,110cp GHIA
afumatu
Ford Freak

Maşina:

Înapoi la Vanzari piese şi accesorii auto