Piese Ford Focus 2 FL
Mi-au ramas cateva piese in urma vanzarii unui Ford Focus 2 FL si poate ajuta pe cineva.
Preturile sunt minime ... doar nu o sa ma imbogatesc!
Am urmatoarele:
1. maner interior partea dreapta, aluminiu polishat, provine de pe FF2 Titanium - 30 lei
2. perie interioara geam dreapta fata - 10 lei
3. opritor usa ... provine de pe dreapta fata, dar cred ca se protriveste la ambele usi fata - 20 lei
4. amortizor dreapta fata foarte ok ... a ramas in urma inlocuirii ambelor amortizoare - 100 lei
Pentru reperele 1+2+3, ca pachet, pretul este 30 lei.
Pentru reperele 1+2+3+4, ca pachet, pretul este 100 lei.
Piesele sunt in Bucuresti, sector 3 si as prefera sa nu ma deplasez prea departe de casa.
Poze nu am reusit sa urc aici, am facut un anunt pe OLX (sper sa nu se considere reclama), care contine pozele cu toate piesele puse aici, nr. anuntului fiind "63172330".
Preturile sunt minime ... doar nu o sa ma imbogatesc!
Am urmatoarele:
1. maner interior partea dreapta, aluminiu polishat, provine de pe FF2 Titanium - 30 lei
2. perie interioara geam dreapta fata - 10 lei
3. opritor usa ... provine de pe dreapta fata, dar cred ca se protriveste la ambele usi fata - 20 lei
4. amortizor dreapta fata foarte ok ... a ramas in urma inlocuirii ambelor amortizoare - 100 lei
Pentru reperele 1+2+3, ca pachet, pretul este 30 lei.
Pentru reperele 1+2+3+4, ca pachet, pretul este 100 lei.
Piesele sunt in Bucuresti, sector 3 si as prefera sa nu ma deplasez prea departe de casa.
Poze nu am reusit sa urc aici, am facut un anunt pe OLX (sper sa nu se considere reclama), care contine pozele cu toate piesele puse aici, nr. anuntului fiind "63172330".
- biz
- Incepator
- Maşina:
- VIN: