Vanzari piese şi accesorii auto

UPGRADE FRANE !!! - si alte piese la preturi bune.

Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

UPGRADE FRANE !!! - si alte piese la preturi bune.

Mesajde db50rin » 17 Sep 2015, 19:06

Salutare,

Astazi mi-am facut un upgrade la frane asa ca vreau sa vand franele pe care le am pe masina. Ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca am fost indecis sa fac pasul acesta acum, vroiam din primavara asa ca mi-am cumparat placute de frana (Ate Ceramic) de o saptamana si acum renunt la ele.....

Pentru cei care au motorizari mai jos de 2.0 Tdci acestea constituie o investitie buna.

1) Portetrierii fata - 200 roni
2) Etrierii 100 roni
3) Placute ATE CERAMIC NOI (achizitionate saptamana trecute) - 300 roni (noi au fost 380 roni)
4) Discuri EBC TURBO GROOVE - 250 roni (Stare buna)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si acum niste piese pe care le am de vreo 2 ani in garaj si din lipsa de timp nu am apucat sa le pun la vanzare

5) Faruri Halogen (Negre)- 250 roni
6) Volan 3 Spite (ca cel de ST) - 50 roni
7) Stopuri - 80 roni
Update...

In 15 minute am deja 5 mesaje, apreciez maxim interesul vostru si imi dau seama cat de bou am fost ca le-am "uitat" tinut 2 ani pe bara aiurea.
Majoritatea imi cer poze, asa ca, daca e sa fim profi pana la urma SAMBATA pun poze cu fiecare reper in parte. O sa fac poze si la defecte (daca au) desi in depozitare nu a umblat nimeni la ele, le sterg/spal pentru ca probabil sunt pline de praf. Asadar, cine este interesat de orice reper sa-mi dea PM si in functie de data postarii are intaietate. Cel mai fair play asa.

PS. Toate preturile sunt negociabile, fireste intr-o limita a bunului simt, le dau in ideea in care le tin aiurea si macar sa se bucure cineva de ele.
Tot ce am la vanzare au fost inlocuite cu upgrade (Faruri cu bi-xenon), (stopuri led de FL), (Volan ST).

9) Am si niste gume pe care le-am luat pentru un proiect dar le-am pus pe masina doar o data si atunci am facut cativa km. Gumele sunt pe 16 (nu mai stiu dimensiunile) dar vin cu poze SAMBATA si pentru ele.
db50rin
Incepator

Maşina: Ford Focus Mk II

Re: UPGRADE FRANE !!! - si alte piese la preturi bune.

Mesajde motanelul » 18 Sep 2015, 09:33

Discurile sunt doar pentru fata sau fata-spate(intuiesc raspunsul dar...)
La fel si pentru placute
motanelul
Member

Maşina: Golf 1.4tsi dsg 7 Avant ,Chrysler Pt Cruiser Touring Edition

Mesajde db50rin » 18 Sep 2015, 17:42

Sunt doar fata. Spatele este identic cu ST asa ca nu am miscat nimic acolo....
db50rin
Incepator

Mesajde mihaibre » 06 Dec 2015, 10:33

franele s-au dat... :D
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
mihaibre
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST

Mesajde Virin3l » 07 Dec 2015, 23:48

Farurile mai sunt? Care e ultimul pret la ele?
Virin3l
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde db50rin » 01 Feb 2016, 20:01

Salutare dragi colegi, din pacate am cam inceput sa fac colectie de piese de care stiu ca nu o sa ma mai folosesc niciodata, bine totusi ca nu sunt perisabile, dar decat sa zaca pe la mine prin balcon, prefer sa se bucure altcineva de ele.

1) Placute ATE CERAMIC NOI (achizitionate saptamana trecute) - 300 roni (noi au fost 380 roni) ...... asa suna primul anunt de care din pacate nu m-am mai ocupat, oamenii mi-au dat mesaje dar nu am mai frecventat forumul. Acum pretul este de 200 roni, care vine primul ale lui sunt. Mentionez ca le-am folosit maxim 2 luni pentru ca am trecut pe frane de ST (se pot vedea si pe ele, ca nu cred ca s-a dus materialul de protectie de pe ele)
2) Faruri negre, halogen - De faruri chiar vreau sa scap repede, mai ales ca sunt niste obiecte, sa le zicem fragile, si stau cu grija. Sunt negre si vreau pe ele 200 roni. Pe celebrul site de anunturi on-line, vad ca se vand cu 400 roni, eu le dau cu 200 roni.
3) Intercooler 2.0 Tdci, de fabrica - se vinde cu 300 roni pe acelasi site de anunturi on-line, eu il dau cu 200 roni.
4) Gume f bune pe 16'. Pret 300 roni.

5) Traseu evacuare cap-coada (straightpipe). Detalii pe privat. https://www.youtube.com/watch?v=cSSX7AHtURk

Anuntul se va completa pe masura ce imi mai dau seama ce ma incurca prin balcon si garaj.
db50rin
Incepator

Mesajde rodideal » 18 Mar 2016, 12:51

Salut farurile le mai ai ?
rodideal
Incepator

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6 tdci, 90
VIN: WF05XXGCD57E83225

Mesajde mutica » 19 Mar 2016, 19:13

Lasa si tu un nr de telefon ca sa fi contactat!
mutica
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2| 1.6 16V Benzina 100Cp |Sedan
VIN: WF04XXWPD47T59743

Înapoi la Vanzari piese şi accesorii auto