Salutare dragi colegi, din pacate am cam inceput sa fac colectie de piese de care stiu ca nu o sa ma mai folosesc niciodata, bine totusi ca nu sunt perisabile, dar decat sa zaca pe la mine prin balcon, prefer sa se bucure altcineva de ele.
1) Placute ATE CERAMIC NOI (achizitionate saptamana trecute) - 300 roni (noi au fost 380 roni) ...... asa suna primul anunt de care din pacate nu m-am mai ocupat, oamenii mi-au dat mesaje dar nu am mai frecventat forumul. Acum pretul este de 200 roni, care vine primul ale lui sunt. Mentionez ca le-am folosit maxim 2 luni pentru ca am trecut pe frane de ST (se pot vedea si pe ele, ca nu cred ca s-a dus materialul de protectie de pe ele)
2) Faruri negre, halogen - De faruri chiar vreau sa scap repede, mai ales ca sunt niste obiecte, sa le zicem fragile, si stau cu grija. Sunt negre si vreau pe ele 200 roni. Pe celebrul site de anunturi on-line, vad ca se vand cu 400 roni, eu le dau cu 200 roni.
3) Intercooler 2.0 Tdci, de fabrica - se vinde cu 300 roni pe acelasi site de anunturi on-line, eu il dau cu 200 roni.
4) Gume f bune pe 16'. Pret 300 roni.
5) Traseu evacuare cap-coada (straightpipe). Detalii pe privat.
https://www.youtube.com/watch?v=cSSX7AHtURkAnuntul se va completa pe masura ce imi mai dau seama ce ma incurca prin balcon si garaj.