de laurentiul » 17 Oct 2016, 21:42
uite ce mi zice un cetatean, bate campii sau nu?
Mesajde laurentiul » 20 Sep 2016, 23:24
are idee cineva?...am facut softare stage 2. masina trage altfel insa scoate rau fum negru cand o calc brusc. sa fie de la aceasta operatiune? oricum intreb fara sa fi verificat vreun pic cauza. inainte nu scotea fum decat f putin cand o calcam, dar este normal pt ca este un diesel.
Mesajde CarolVoda » 12 Oct 2016, 21:30
Eu zic sa va vedeti de treaba cu fumul si sa nu i mai induceti pe altii in eroare. Masina nu are voie sa scoata fum la sarcini partiale sau totale dupa modificarea softului. Asta se intampla doar la softuri defectoase, neadaptate pentru masina-universale-de la meseriasi care habar n au cu ce se mananca o harta de injectie.
CarolVoda
Member
Maşina: Ford Mondeo Mk4 turnier, 2011
Mesajde laurentiul » 14 Oct 2016, 22:39
CarolVoda scrie:
Eu zic sa va vedeti de treaba cu fumul si sa nu i mai induceti pe altii in eroare. Masina nu are voie sa scoata fum la sarcini partiale sau totale dupa modificarea softului. Asta se intampla doar la softuri defectoase, neadaptate pentru masina-universale-de la meseriasi care habar n au cu ce se mananca o harta de injectie.
pai hai sa ti zic la cine am facut resoftare. la Doc, de la obdtuning bucuresti. multi de pe aici zic ca se pricepe, asa mi a dat si mie impresia. zi mi tu care ar fi cauza,vreau sa aud pareri. lumea trebuie sa stie de ce iese fum. multi spun ca dupa remapare iese fum mai mult.
Mesajde CarolVoda » 16 Oct 2016, 18:22
Nu conteaza unde sau la cine ai facut remaparea, greseli toti facem. Fumul negru inseamna ardere incompleta, prea multa motorina sau aer, avans prea mare la injectie, motor care nu este in parametri, egr off fara blindare care a ramas partial deschis etc....cauze multiple. O harta se face pe stand dupa starea motorului, daca pui pre stabilite asta se intampla. Si stage 2 la Ford cu injectoare-turbina-intercooler standard nu prea se face ca nu duc componentele. Acum treaba fiecaruia cum alege. Cu respect.
Mesajde laurentiul » 17 Oct 2016, 22:36
nu ma pricep asa tare. ce pot spune doar ca masina mea are 160 de mii si ca motor sta impecabil.